Jump to content

Tumbas Kompim 5.1


winter_ip
 Share

Recommended Posts

sveikis. vēlos kompim iegādāties tīri normālas tumbas. manas vēlmes ir, kausīties mūziku, skatīties filmas un dažreiz samočīt kādu samplu. domāju tās ir standarta tumbas ko vēlos.

 

man ir nepieciešams, lai kvalitatīvi būtu atskaņots bass (zemās frekvences), augšējās arī ir ļoti svarīgas.

 

Ko piedāvāsiet un uz cil lielu naudu man jārēķinās, vēloties šāda veida kvalitāti. Creativu negribu, jo tas nav to vērts, Logitech ir vienas 5.1 bet drusku padārgas. RRR vajag pastiprinātāju... un ar tiem man ne visai ir.

 

Vēlos dzirdēt kautko. Ja zinat kādus jau esosšus topus lūdzu sakiet izlasīšu.

Link to comment
Share on other sites

Imhoteps

Kas nav labi ar Creative? Pirms trim gadiem pirku SB Live 5.1 + Creative Inspire 5300 (5.1 spīkerus), kas kopumā izmakāja apm. Ls 28+60. Priecājos vēl šobaltdien. Mājas vajadzībām iesk. spēles - ļoti labi. MAN ir labi.

 

P.S. Bet tolaik Creative vēl darbojās lētajā galā, būtu tagad jāpērk - nez, vai pietiktu naudas, šie sevi pozicionē kā high-end produktu. Pirms 3 gadiem tā nebija. Tāpēc esmu divtik priecīgs par tālaika pirkumu.

Link to comment
Share on other sites

winter_ip

kā tās Logitech x-530 5.1 ir labas, vai arī, ja iegriez tā paskaļāk tad nevelk? Kas vēl ir tas svarīgākais, lai uzgriežot uz neliela skaļuma tumbas basiņš tā mīksti bumbotu, jo esmu klausījis tādas, ka uzgriez ta jaa bliež labi, bet kad klusāk iemočīt, neko no basa vairs nedzird. Cik saprotu tas ir atkarīgs no jūtības. Nē?

Link to comment
Share on other sites

saki cik tu naudas esi gatavs teereet?

 

es par jaunaam rrr sm300 tumbaam un lietotu Denon pastiprinaataaju izteereeju 160ls. leetaak par dazu labu centru un 2.1 vai 5.1, un rezultaats 100x labaaks

Link to comment
Share on other sites

winter_ip

saki, cik naudas vēlos ieguldīt?

 

man agrāk bija doma ņemt pastiprinātāju un rrr, bt tad mani Logitech 5.1 tās kuras tagad paš dārgākās ir, kautkā novirzīja mani uz citu virzinu. Es nezinu, man no tiem pastiprinātājiem nav nekādas sajēgas. Ja ir kādi ieteicamie komplekti tad ok. un ja vēl to verķi varēs piemst teļukam tad pavisam ļoti supr būtu. Negribu vienkārši gāst naudu gan kompim gan TV atsevišķi.

 

Vienkārši gribu kvalitāti a nevis sūdus. Nauda varētu būt 150 Ls

Link to comment
Share on other sites

Guest Twin

nu es vakar nopirku Logitec X-230 ... taas ir 2.1 un esmu pilniibaa apmierinaats, jo skanjas kvalitaate ir laba .. basinjsh ir labs un arii augshas ir diezgan labas... es jau nu domaaju, ka taas Logitec ko raadiija ir labas, ja jau 2.1 labi skan tad 5.1 nevar buut suudiigaak, ja nu vieniigi veeel labaak :)

Link to comment
Share on other sites

Ja budžets ir 150 ls tad šis komplekts būs krietni labāks.Klusu skanot tieši Logitech patīkami pārsteidz ar bassu ;)

Link to comment
Share on other sites

Es nopirku šīs te - http://euroshop.lv/datortehnika/datoru_skalruni/_24636/

Kaut arī šis ir 2.1, bass ir baigi labs, ja istabā atrod īsto vietu subam tad ir vēl labāk. Par augšām arī sūdzēties nevar, skaļas un galvenais kvalitatīvas, tā teikt viss ir labi sabalansēts. Logitech vari pirkt jebkurā gadījumā, kvalitāte būs laba, bass spēcīgs.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...