Jump to content

Nepieciešami Ieteikumi Par Fotokameru 200ls Vērtībā


Guest Edgaars
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Iesakiet kaadu fotoaparaatu labaak buutu nopirkt summaa liidz 200ls. Kaadu firmu? Kaads buutu optimaalaakais shajaa cenaa?

 

Nākamreiz nelabošu tavu tekstu!!!! VIMBA

Link to comment
Share on other sites

Guest Edgaars

Es vienkaarshi nesen esmu jautaajis par videokameraam. Un tagat taisos pirkt fotoaparaatu.

Link to comment
Share on other sites

nuu... es vakar pasuutiju Canon A530 kopaa ar atminjas karti un laadeetaaju sanaak zem 200Ls... pagaidaam pasuutiju tikai kameru + atminjas karti (1Gb) kopaa sanaaca 141Ls... + vel kkad driizumaa laadeetaajs ~30Ls....

Link to comment
Share on other sites

Paskaties no Sony gjimeniites! Pats lietoju Sony DSC W-7 (vairs netirgo) un esmu loti apmierinaats! Naaca liidzi akumulatori AA tipa un sony laadeetaajs! Atminjas kartes arii vairs nav tik daargas! Bet toties maz eed energjiju, aatrs bildeeshanas laiks, liels ekraans un laba kvalitaate! Par opcijaam nezinu, jo taadas iipasi nelietoju, ja nu vieniigi kaadu tumsas reziimu vai standartfiichas,kuras var uzkrukjiit ar to apaljo pogu! Piedevaam vel var filmeet neierobezotaa daudzumaa tik cik atminjaa salien - video ir labs, pa visu TV ekraanu un ar labu skanju(atskjiriibaa no Canoniem, kuriem vai nu skanja atpaliek vai raustaas-ir noveerots vairaakiem lietotaajiem) Ja pirksu kaadreiz citu digitaalo ,tad noteikti sony vai arii Canon EOS 350D :mrgreen:

 

 

P.S. Pirms pirku so fotoaparaatu, tad izstudeeju visas iespeejamaas maajaslapas ar testiem, izlasijos visus latvju forumus, staigaaju pa veikaliem un proveeju visu draugu digitaalos. Cena toreiz bija 219Ls+ 35Ls Sony MS Pro (512Mb)

Link to comment
Share on other sites

es pats arii nesen iegadajos fotoaparatu.

izvele bija ierobezota, jo pirkums bija javeic viena veikala robezas (del davanu karteem)

izveleeties vajadzeja starp canon A530 (laikam) un Pentax Optio M10, kad patureju abus aparatus rokaas viennoziimigi vairak iepatikaas pentax: lielaaks ekraans, mazaaks, manai plaukstai likaas parociigaaks.

man canon grausmiigi neiepatikaas del formas: man likaas drausmiigi neeerts.

aparaaatam tika piekirta sd kartina ieksh ms.lv, nekur tik letas atminas kartes neesmu redzejis.

Link to comment
Share on other sites

Guest Ansis Vīksniņš

Ja nav īpašas vēlmes, tad es iesaku Kodak. Pašam ir DX1440 ar 4mp. Līdz 200Ls un vēl pa to pašu naudu var nopirkt atmiņu. Ja pieliek ap 10Ls, tad Z730 ar 5mp. Nav vairs ziepju trauki, bet nav arī prof. Vienkārši foto mīlētājam. Daudz rokas uzstādījumu. Acis nav sarkanas. Man vienīgi nepatika, ka nevar asumu uzstādīt ar roku.

Link to comment
Share on other sites

Despacho

Casio. Jaunais Ex-z5 labs. salīdzinot ar to pašu sony - tam ir par 1 collu lielāks ekrāns, metāla korpuss(ne jau sony plastmasa), daudz foto-režīmfīču u.c. bonusi. un atšķirībā no sony, tumsā ar bildēt var.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...