Jump to content

Jautaajums Par Maajas Dsl


Sasa
 Share

Recommended Posts

Man jau ir interneta piesleegums kuru izmantojam 4 cilveeki caur routeri, tagad uzinaajaam ka arii pie mums ir iespeejams piesleegt Maajas DSL saakaam domaat vai paariet uz vinju, Maajas DSL ir atraaks un leetaaks, bet netiekam skaidriibaa vai varees uztureet taadu sisteemu kaa tagad ir ka vienu piesleegumu caur router izmanto 4 cilveeki?

 

Taatad jautaajums ir sekojosh vai pie Maajas DSL var izmantot Router (varbuut ka nav atlajuts, bet var izmantot liidz biidim kameer neuzkjer)?

Link to comment
Share on other sites

neviens neķers, vari izmantot mierīgi. No manas pieredzes: bija Lielvārdē viens uzņēmīgs pilsonis kurš paņēma UltraDSL un tālāk to dalīja pa visu mikrorajonu (Avoti, ja kāds zin). Viss bija daudzmaz OK bet tad sāka pilsoni mocīt skopums un jamais pārgāja no UltraDSL uz mDSL. Un līdz ar viņu arī viss viņa tīkls.... ;) Tie viņa abonenti tad gan sāka spļaudīties un sāka slēgties paši, bez starpnieka, pie pDSL vai mDSL. Un Lattelekomam pie vienas vietas kas tur aiz rūtera notiek, ja tik 'ne po delu' nezvanās ar pretenzijām... Iedomājies, tas viss tīkls, kurš no uDSL pārgāja uz mDSL, un līdz ar to iedzīvojās kārtīgā bremzē (gan jau bija arī kačātāji), tagad zvanītos nevis tam subprovaiderim bet pa tiešo uz LTK?!? Tad gan varētu sākties kādas represijas....

Link to comment
Share on other sites

Despacho

nezinu vai var, ir ltk līgums, bet slinkums lasīt. gadus n-tos neviens nav piepisies, tad jau drošvien viņus tas nerausta.

Link to comment
Share on other sites

Despacho

izlasījis viņu esmu bet 1 naktī urbties cauri līgumam mani galīgi nevelk kaut kā...

Link to comment
Share on other sites

Varonis

noslēdz dāvinājuma līgumu - dāvini kaimiņiem internetu... i viss ļoti legāli :shock:

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...