Jump to content

Semprona Dual Ram


Guest Squeez
 Share

Recommended Posts

man ir sempron +2800 64bit ar nf3 mates plati pashlaik man ir 512mb ram viens modulis,bet gribetos jau 1gb. un tapec, vai man ir japerk uzreiz viens 1gb rama modulis, vai varu piepirkt klati velvienu 512mb ram?

Link to comment
Share on other sites

SS15th.div.legionary

s754 procesoriem nav Dual Channel RAM atbalsts ..... taapeec nav starpiibas vai tu liec 2X512 vai 1Gb ...protams pasham vienkaarshaak un vieglaak sanaaks piepirk vienkaarshi veel 512 moduli un nebuus jaachakareejaas, lai paardotu to 512 un vietaa nopirktu 1gb .... tikai katram gadiijumam, ja nu naakotnee paarseedies uz s939 kuram ir divkanaalu atminjas kontrolieris, ieteiktu piepirkt tieshi taadu pashu 512 moduli, lai naakotnee vareetu lais DC rezhiimaa ....

Link to comment
Share on other sites

Vari likt klāt vēlvienu 512, bet ja nekļūdos tev strādās kā 1GB bet nebūs dual chanel jo tas laikam sākās tikai no 939 socketa. Pērc un neuztraucies būs 1GB rams! :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Squeez

tas te ir baigi labi, vismaz naudinju ietaupisu 8-) bet tos ram vajag vienadus? nu man ieksha ir Kingston ram, bet doma ir njemt to no m79 512mb ramu..vinji deres kopaa?

Link to comment
Share on other sites

SS15th.div.legionary

labaak jau protams buutu dabuut tieshi taadu pashu moduli kaads tev jau ir ...... ja nee tad vismaz lai abiem moduljiem buutu vienaadi taimingi .... straadaat jau vinji straadaas abi divi uz tavas sist kaut arii ja buus dazhaadi taimingi (abi straadaas taa kuram modulim buus sliktaakie taimingi), tikai ja kaadreiz upgreidosies uz sist kurai ir dual channel arm kontrolieris tie abi iepseejams nestraadaas dual channel rezhiimaa ....

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...