Jump to content

Videokamera Sony (dcr-hc42) - Vai Defekts?


Prodigy
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Gribētu apjautāties vēl kādam Sony miniDV kameras īpašniekam par sekojošu simptomu - atskaņojot uzfilmēto video, var dzirdēt fonā dūkoņu, kad tiek mainīts zoom. Precīzāk - ir ierakstījies arī tas zum-zum, ko rada motoriņš, kas kustina lēcas. Jautājums - vai tas ir defekts vai vienkārši konstrukcijas nepilnība (tjipa kamera maziņa, motoriņš tuvu mikrofonam, mirkofons pietiekoši jūtīgs utt.)? Man pašam ir 42. kamera, bet principā simptomam vajadzētu būt uz visām maziņajām kamerām ar līdzīgu konstrukciju.

Link to comment
Share on other sites

Man bija tas pats (neatceros kameras modeli, Sony ar Digital8), tā ir tehniskā risinājuma nepilnība, esmu par to lasījis arī rewievos. Risinājums ir ārējais mikrofons, ja ir iespēja pievienot!

Link to comment
Share on other sites

Patiešām? Varbūt neesi vienkārši ievērojis? Ja Tu saki, ka tavai kamerai tāda simptoma 100% nav, tad man parādās iemesls meklēt "kašķi" ar servisu. Es faktiski sākumā arī to trobeli neievēroju, tikai pēc kādu 20 min noskatīšanās sāku pievērst uzmanību.

Link to comment
Share on other sites

Shovakar maajaas notesteeshu veelreiz un tad pateikshu preciizi.

Jo paaris video jau ir uzfilmeeti un nekaadi trauceejumi skanjai nav maniiti. Vaardu sakot - pameegjinaashu shovakar klusumaa pazuumot un tad atskanjot ierakstu. Vakaraa - peec 23 iekomenteeshu.

Link to comment
Share on other sites

Krishius

Man bija Sony CCD TRV228E (Hi8) - tai bija tieshi taada pati probleema. Nedomaaju, ka tas ir gljuks - taa driizaak ir tehniska nepilniiba (zoom motors atrodas par tuvu mikrofonam). Turklaat taa duukonja ir tik skalja, ka arii aareejo mikrofonu piesleedzot vareetu dzirdeet, jo tas troksnis ir diezgan paskaljsh. Tagadeejam Panasonic digicam'am nekaa taada nav...

Link to comment
Share on other sites

Veelreiz paarbaudiiju savu kameru - nav nekaadu trokshnju veicot ierakstu klusaa telpaa un zoomojot in/out

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...