Jump to content

Tildes Birojs 2002: Pianists.exe


Guest Spiralis
 Share

Recommended Posts

ja tu nekad nemaini klavas izkārtojumu, tb nekad nelieto kirilicu (krievu burtus) vai japāņu hiroglifus, vari atslēgt to no startupa.

Link to comment
Share on other sites

Pianists no Tildes Biroja parāda daiļu klaviatūras izkārtojuma valodas karodziņu un ļauj pārslēgt ar Alt + Shift klaviatūras izkārtojumus vienas valodas ietvaros (ar peli arī protams var). Bez Pianista ar Alt + Shift var paslēgties tikai starp valodām. Grūti gan iedomāties, kāpēc vienam lietotājam būtu vajadzīgi 4 latviešu valodas klaviatūras izkārtojumi, 2 angļu, 2 krievu un starp tiem vēl ir bieži jāpārslēdzas. Ja nekas no tā nav vajadzīgs, Pianistu droši var atslēgt.

Link to comment
Share on other sites

Nu tieshaam tas Pianists ir jaaatsleedz, jo neko vajadziigu tas nedara! Pietiek izveidot 2 valodas un katraa vienu klavieres izkaartojumu, nu piemeeram LV (Latvian (~)) un RU (Russian)! To visu paarsleedz pie pulkstenja Windowzes Language baraa un miers ;)

Link to comment
Share on other sites

Kāds teica' date=' ka nav laba doma atslēgt no startupa...[/quote'] A vispaar - kaada jeega atsleegt? Neko vinsh need un turklaat patriotiski izskataas...
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...