Jump to content

Viedoklis par fochikiem


kumarchix
 Share

Recommended Posts

Es plaanoju pirkt fochiku, bet starp diviem aparaatiem nevaru izlemt,kuru njemt.Viens no tiem Panasonic FZ-30 - http://www.dpreview.com/reviews/specs/Pana...nic_dmcfz30.asp,

bet otrs Fujifilm S9500 - .asp

http://www.dpreview.com/reviews/specs/Fuji...nepixs9000z.asp.

Luudzu izsakiet savu viedokli par shiem fochikiem,un kuru man labaak njemt?

Link to comment
Share on other sites

NormaalsCilveeks fano par panasoniku un, domājams, ne velti, jo tai kamerai ir optiskais stabilizators, kura Fuji kamerai nav. Pat pie 6x zūma (fokusa attālums standarta milimetros varētu būt 160-180mm) jau ir pagrūti dabūt neizsmērētus kadrus bez stabilizatora (vai statīva) pie ekspozīcijas laika, kas mazāks par 1/60s (un tas jau ir pārsniedzot pieļaujamo robežu 1/(fokusa attālums standarta mm)). Domāju, ka iesācējam panasoniks būtu labāks, kaut gan gaumes jautājums. Abas kameras +/- ir līdzīgas pēc attēla kvalitātes - atšķirības ir lietošanas niansēs. Tāpat tu tās bildes neskatīsi 100% izmērā, bet reducēsi uz datora vismaz uz 1280x1024. Kameras obligāti ir jātausta, lai izvēlētos īsto. Jo, kad būsi jau nopircis un sācis to aparātu lietot, būs pilnīgs pofigs uz to, kas lācītim vēderā - visa uzmanība tiks pievērsta attēla kvalitātei un lietošanas ērtumam...

Link to comment
Share on other sites

Es tikko kaa iegadajos Fujifilm S5600. :) Un nenozjeeloju! Stabilizators ariii vinjam ir! Buutu vairaak naudas, tad noteikti njemtu Finepix 9000! 8)

Link to comment
Share on other sites

Despacho
Es tikko kaa iegadajos Fujifilm S5600.  :)  Un nenozjeeloju! Stabilizators ariii vinjam ir! Buutu vairaak naudas, tad noteikti njemtu Finepix 9000!  8)

nenormālais :/

Link to comment
Share on other sites

kumarchix
iespejams tev palidzees shii adrese http://www.videozona.ru/photo_tests/Review...FZ30_page00.asp

 

pasam ir fz30..iesacejam atliku likaam, kopuma pozitivi iespaidi

Izskatiiju sho testu ,mazliet apbeedinaaja baltaa balansa rezultaati - Vai tieshaam iekshtelpaa bez zibspuldzes,bildes sanaak tik saartas?

http://www.videozona.ru/photo_tests/Review...9500_page04.asp

(tas ir tajaa lapaa,tikai zemaak,kur taa sieviete focheeta)

Link to comment
Share on other sites

Nav nekāda stabilizatora tiem Fuji, ko var liet! Labs aparāts būs tas, kurš labāk tev rokā iegulsies un apmierinās tā funkcionalitāte. Aparāti ir jātausta - virtuāli izvēlēties aparātus ir galīgi garām! Neviens tev neieteiks aparātu, kas tieši tev derēs - katrs to interpretē, izejot no savām vajadzībām, nevis tavām.

Link to comment
Share on other sites

Kā jau Kunz teica, Fuji Finepix S5600 nav stabilizācijas. Ir tikai funkcija, kas "uzrauj" ISO jūtību, lai neveidotos izsmērēti atttēli pie gariem fokusa attālumiem un maza apgaismojuma.

 

Abi pirmajā postā minētie aparāti ir labi aparāti, taču šajā klasē priekšroka būtu jādod attēla stabilizācijai nekā augstākiem ISO. Vienkārši augstie ISO nav tik labi.... (pārbaudīts)

 

 

P.S. coolman, ja izlemj ņemt s5600, varu piedāvāt savu (pavisam mazlietotu). PM me! :)

Link to comment
Share on other sites

marciss

Fuji S5600 tieshaam nav stabilizaacijas, bet ir taa sauktais anti-blur function, kas peec razhotaaja vaardiem "protams" ir labaaks par stabilizaaciju. pats arii iegaadaaju s5600, jo patika peec izskata, eerts un kvalitaate/kraasas arii apmierinaaja. reaali tas anti-blur izpauzhaas taa - ja piezuumee ar visiem 10x, tad displejaa tas ateels diezgan raustaas/dreb, bet nobildeejot paarsvaraa gadiijumu ir pietitekoshi ass. taa kaa iisti nevareetu teikt ka vinsh ir galiigi nederiigs prieksh zuuma.

Despacho: kaadeelj nenormālais :/ ?

Link to comment
Share on other sites

aa, un veel jautaajums - kaadam ir zinaama kaada noliktava vai kaadi privatie, kur fototehniku/fotokameras var iepirkt leetaak, ja negribas publiski teikt, tad luudzu iemetiet man ieksh PM ar tel.nr. vai kaut kaa taa - kontaktinformaaciju - , vienkārši agraak bija kaut kaadi kontakti (pirms gada), bet pa sho laiku jau esmu paseejis.

 

jau ieprieksh paldies...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...