Jump to content

Nevaru saņemt FAX zvanus uz Canon Fax-L120...


paulis
 Share

Recommended Posts

iegaadaajos printeri, skaneri, faksu, telefonu vienaa aparaataa. Manuaalii vinja nosaukums tiek mineets kaa Canon FAX-L120/L100/L95. baigais verkjis - dara visu, vieniigi zvanus ar vinju nemaaku sanjemt. otraa klausules galaa atskan faksa piikstieni utt. gadiijumaa kaads nav saskaaries ar shaadu aparaatu un nevareetu pateikt vai vinjsh nepienjem normaali zvanus kaa sugu vai arii man ir liikas rokas un nemaaku sakonfigureet vinju kaa naakas?

Link to comment
Share on other sites

faksam ir trīs stāvokļi ... vot i ieslēdz lai strādā kā telefons un fakss reizē.

Link to comment
Share on other sites

Guest noname

skaneris gan šinī modelī nebūs, bet ja izklāstītu saprotamāk problēmu, tad būtu vieglāk palīdzēt... bet fax/tel režīmā viņš pieņem gan faksus, gan telefona zvanus

Link to comment
Share on other sites

vinjsh ir iestaadiits kaa fax/tel. un uz vinju zvanot ir dazirdami faksa piikstieni. taapeec daomaaju ka zvanus vinjsh taa kaartiigi sanjemt nemaak. peedeejaa ideja ir taada ka taa kaste ir jau pie pirkshanas beigta taa ka proveeshu kautko izdariit ar savu garantijas talonu.

Link to comment
Share on other sites

Guest noname

nebūs tā kaste beigta, fax/tel režīmā viņš pēc 2 signāliem pieslēdzas un klausās, vai zvanītājs ir fakss vai cilvēks, ja viņš nedzird faksa signālu, tad sāk zvanīt, bet cilvēkam otrā galā ir dzirdams savādāks izsaukuma signāls, kā pierasts no lattelekoma. ja gribi vienkārši lai zvana, pārslēdz uz fax only un rx setingos incoming ring uz on

Link to comment
Share on other sites

graavracis

man arii vienam multifunkcionaalam canon verkjim bija probleemas ar ienaakoshajiem zvaniem.. kaut arii bija fax/tel rezhiimaa.. es vienkaarshi panjeemu iestaadiiju Manual rezhiimaa un tagad viss normaali kad zvana tad viss uz telefonu un ja dzird faksa signaalu otraa galaa tad nospiezh faksa rezhiimu un lai drukaafaksu..

Plus veel uzliku automaatisku atbildes rezhiimu ja vinjsh 10sekundes netiek pacelts tad vinjsh piesleedz faksu atuomaatiski..

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...