Jump to content

Drukājot ar jaunu fotosmart , perpendikulaars strīpojums


Peleecis
 Share

Recommended Posts

Vispār esmu shokā . Vislaik drukāju savu darbu bildes ar veco deskjet HP 920c , izmantojot foto melno krasu . Nu perfektas bildes . Liidz ar to biju taac kaa HP atbalstiitaajs un fans . Bet nu lietas meedz noluuzt . Ilgi shaubiijos vai izveeleeties deskjet vai fotosmart seeriju , kameer mani tomeer paarliecinaaja par otro - esot kaut kaac progresiivaaks krasas uzklaashanas veids . Mhm - atnaaku maajaas , izpakoju , iepazinos ar instrukciju , saaku likt kopaa un!!!!!!!! Pirmais sitiens pa pautiem - jaunajam HP phptosmart 8050 , kartridzi kaadas 5 reizes mazaaki par tiem kas man agraak bija !!!!!!! Cik tad biezhi jamie buus jaamaina???????

Nu labi ok - naudaskaare ir muusu laika galveaa ieziime , gribas straadaat mazaak da pelniit vairaak . un ne par to ir shis staasts .

Peec visaam test lapu izdrukaasanaam un kaartridzu izliidzinaasanas , kad njeemu drukaat pac savas bildes ( jau kaadreiz drukaataas ) testam un saliidzinaashanai . Aaraa saaka naakt ,,skaisti striipains,, rezultaats nedabiigaa kraasaa . Origjinaalaa striipu nav un vecajaas bildees arii neee , bet te ir un perpendikulaari lapas sliideeshanas virzienam .Ok - nedabiigaas kraas attapu kaa novaakt - atsleedzu visus atteela ( it kaa ) uzlabotaajus , kas paredzeeti shaja modeliii , Bet ko lai dara ar striipaam??? Peec visa nevajadziigaa atsleegsanas vinju ir mazaak , bet tomeer ir !!!

Es jau nezinu , may be taa ir mana liikrociiba , tad luudzu padomu . Bet varbuut printera vaina , vai kaartridzu . Nezinu . Stulbi buutu aiziet uz veikalu , visus izlamaat un izraadaas ka pac dumsh :roll:

Vienu gan es sapratu , un ja kaadam rodas taadas pat saubas starop daargaakajiem photosmart un leetaakajiem deskjet , nav jeegas pirkt to daargaako - Ja nenjem veeraa taas striipas - atteela kvalitaate nav ne par kapeiku labaaka kaa letaakajam ar ieliktu melno foto kaseti .

Ups - sanaaca gari un emocinaali - atvainojos . Jautaajums buutibaa shaads . Kas tas ir - stulba lietotaaja vai printera vaina ?

Link to comment
Share on other sites

ezis666

Ja perpendikulāras svītras-kādas drukas galvas ir ciet.Citu variantu nav.

Link to comment
Share on other sites

Guest noname
Ja perpendikulāras svītras-kādas drukas galvas ir ciet.Citu variantu nav.

un ir jāpalaiž tīrīšanas režīms, kas noteikti ir aprakstīts lietotāja instrukcijā

un, btw, parasti par izejmateriālu izmaksām taču interesējas pirms iegādes, vai ne tā ?

Link to comment
Share on other sites

Pirmais sitiens pa pautiem - jaunajam HP phptosmart 8050 , kartridzi kaadas 5 reizes mazaaki par tiem kas man agraak bija !

Firmas politika, printers letāks, funkciju vairāk -> maksa vairāk par tinti.

Un vēl jaunie printeri salikti tā, ka pēc 1-2 gadiem būs problēmas.

Mans HP 690 ar iepildītu kartridžu drukāja 500 < lapas, kātru mēnesi, 3 gadus nokalpoja un vēl strāda.

 

Par strīpam tik tiešām pamēģini tik tīrīšanas režīmu.

Link to comment
Share on other sites

ezis666

Un vispār HP ir mēsli un naudas kāsēji.

Nupat pa garantiju apmainīja 3 mēnešus vecu HP designjet, kaut kas ar mehāniku nojuka.Un maksāja tas aparāts ~1800Ls

Link to comment
Share on other sites

Peleecis

Galvu tiiriishanu gan neveicu . Iemesls - Tie ir pilniigi jauni un tiko ielikti kātridzi . Instrukcijaa arii nekas nebija mineets par taadu nepiecieshamību . Labs i - meegjinaashu samekleet kaut kaadas HP klientu apkalposhanas koordinaates , un ja ko sakariigu uzzinaashu , pastaastiishu sheit

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...