Jump to content

Iereecam


Aigarito
 Share

Recommended Posts

Viens cilveeks kaadu dienu man paluudza lai es apskatos shii datoru, shis teica ka neejot, taa nu es to aizstiepu maajaas, visu dienu tam nekeeros klaat, tad guleet ejot atveeru paskatiities, pirmais, kas man iekrita aciis bija tas ka uz 370 Socket Celeron cooleris netureejaas nearvienu no stiprinaajumiem klaat pie maatenes :shock: saaku to ciitigi kustinaat un....

 

Izraadaas ka cooleris pie procesora kristaala ir piestiprinaats ar SUPER liimi :lol::lol::lol: Visu cienju firmas VERDI datoru komplekteetaajiem.

 

Ja jau taa, tad jautaajums:

 

Kaadas vielas bez termopastas var izmantot kaa siltuma vadiitaaju starp procesoru un cooler ?????

Link to comment
Share on other sites

Driizaak taa bija termoliime.

 

Man gan taa nelietas, varbuut tew taisniiba, bet tiko ieksh google ierakstiiju to termoglue, bet nekaa daudz par to raxtiits nav, ja taa tad taas driizaak vajadzeetu izmantot chipset redelju lipinaashanai klaat

Link to comment
Share on other sites

Cik zinu, izmanto termopastu un vienīgi termopastu. Kādu? Gaumes jautājiens - balto kaku par 20 santīmiem, zilos Titan mālus vai Arctic Silver sudraba pastu vai vēl kādu citu.

Link to comment
Share on other sites

arī es vienreiz aplauzos, paņēmu lēto cpu kūleri, tam līdzi nāca kaut kāda pasta, tā kā pie rokas nekas cits nebiju uzziedu to, viss bija ok līdz gribēju to kūleri dabūt nost. Protams kūleris nonāca, bet tam līdzi pielipušais procis. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Guest kipis

a taa proci nevar sacakaret, kad nemot nost cooleri vins naak liidzi??? man ar taa vienreiz gadiijas :lol:

Link to comment
Share on other sites

Neko tur nevar sačakarēt. Lielākā daļa proču ar lielu virsmas platību (intel, amd 64) salīp ar cooleri un nākas tos noņemt kopā. Tas notiek ne tikai ar default termopastu, bet pat arī ar arctic silver. Ikdienišķa parādība.

Link to comment
Share on other sites

tā kā man tā bija pirmā reize, pārbijies biju ne pa jokam, jo to proci tikai pirms 5min. biju nopircis. Protams procis pēc procedūras strādā ka prieks :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...