Jump to content

HP Photosmart R717


Guest gachons
 Share

Recommended Posts

Nu taa... Nopirku HP Photosmart R717 un jau peec nedeeljas sanaaca kjuume - nokrita no galda un displejs sapliisa... shajaa sakaraa jautaajums taads : vai ir iespeejams saremonteet un kur? Vai varbuut var sho digitaalo paardod prieksh rezerves daljaam, jo viss paareejais vinjam straadaa labi!

r717.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest gachons

Hmm... Ar fotoaparaatu fotograafeet var, bet vieniigais nekaadus rezhiimus nesanaak nomainiit, jo tie jaamaina uz displeja( nav taa reziimu ripa augshaa :( ) Starp citu kas ir evc?

Link to comment
Share on other sites

EVF - Electronic View Finder jeb vienkāršoti elektroniskais skata meklētājs (t.s. optiskā tuneļa, kas ir gan parastajos lētajos filmiņu ziepīšos, kā arī digiziepīšos, aizvietotājs) - vēl viens mazs, krāsains LCD ekrāniņš dārgām kamerām vai arī lētajiem digiziepjiem par to kalpo pats LCD ekrāns - viss, kas nonāk uz fotoaparāta matricas, tiek attēlots uz LCD bez alternatīvām to skatīt kā savādāk (caur optisko tuneli, piemēram). Ja tā, tad aparāts metams gandrīz miskastē, jo tu neredzēsi, ko fočē. Tieši šī iemesla dēļ viens mans paziņa dabūja pirkt jaunu kameru, jo vecās remonts maksāja 120 Ls (jauna, nākamās paaudzes - 160 Ls).

Link to comment
Share on other sites

Kamerai vērtības nav, bet fočēt vēl laikam var ar pēdējiem uzstādījumiem. Ja tas bija "Auto", tad vispār zvērā - ir garantija, ka vismaz kaut kas sanāks. Bildes no kameras arī droši vien var nokačāt?

Link to comment
Share on other sites

Katrā gadījumā painteresējies HP servisā, cik tāds remonts maksā. Kamera jau tomēr pajauna, varbūt sanāk lētāk kā pirkt pavisam jaunu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...