Jump to content

Vajag paliidziibu ASUS My Cinema-P7131 konfigureeshanaa


Krishius
 Share

Recommended Posts

Taatad, shodien tiku pie augstaakmineetaas kartes... Kaa jau biju domaajis saakumaa, native softs (shajaa gadiijuma InterVideo k-kaads All-in-One TV luurikjis, Editeetaajs, DVD burners un veel k-kaadu tur funkciju kraams, kursh ir nenormaali resursrijiigs + veel TV atteela kvalitaate ir briesmiiga).

Proveeju visu izslaveeto Dscaler (v4.1.8 ): pirmkaart, dazhreiz vinju vispaar nevareeja palaist - met aaraa erroru, ka k-kaadi MIX settingi neatbilst programmas prasiibaam. Otrkaart - nevareeja nekaadi mainiit skaljumu iekshaa programmaa, kursh jau taa bija nezheeliigi liels un radiija skaljuma kropljojumus. Treshkaart - nerubii pults. Beigaas noriebaas un nahrenizeeju to pergu :o)

Taalaak meegjinaaju ChrisTV Lite 4.70 - ar vinju jau bija labaak - pults rubija, bet nepareizi (daudzas pogas dariija pavisam ko citu, kas ir rakstiits uz pashas pults), nebija skanjas (turklaat piemineeshu, ka shim TV-tjuunerim skanju nepaarvada uz skanju kartes line-in - taa tiek apstraadaata iekshaa pashaa tjuunerii un caur PCI nogaadaata sisteemaa). Uzinstaleeju ChrisTV Lite 4.80 (peedeejo versiju) - tai paraknjaajoties pa settingiem atradu, kaa tikt pie skanjas (tikai briinos, ka katru reizi, kaa ieiet programmaa, taa automaatiski tiek nomuteeta Windowsa kopeejaa skanja - bet nonjemot muti viss aiziet). Za to shitam atkal nerubii pults. Atteela kvalitaate pagaidaam vislabaakaa, ko esmu dabuujis.

Veel ir probleemas ar iuVCR - tajaa vispaar skanjas preview dabuut man nav izdevies. Ja saliek settingos, lai skanja rakstaas caur TV-tjuuneri, tad ierakstaa skanja ir dzirdama, bet nu preview'a nav (sanaak ierakstiit uz ''kurlo'' :p ) - tas attiecas gan uz TV, gan komponento/S-video capturi.

Taatad - visa shii garaa nobeigumaa veelos uzzinaat:

Kaa panaakt to, ka skanja ieejot ChrisTV automaatiski ne-mute'eejas? (atrisinaats ar oficiaalaa Helpa paliidziibu)

Kaa panaakt, ka ieksh iuVCR ir preview skanja?

Kaa panaakt, lai straadaa pults?

 

Bet taadam mazam review'am:

Atteela kvalitaate gan TV, gan video ieejai ljoti laba. Kartei ir Philips 7131 9bit chips, kas rezultaataa pie kvalitatiivas sources dod arii kvalitatiivu bildi. Ja nu kaadam interesee, tad bildes:

http://internets.eclub.lv/Boot/ASUS1.JPG

http://internets.eclub.lv/Boot/ASUS2.JPG

http://internets.eclub.lv/Boot/ASUS3.JPG

http://internets.eclub.lv/Boot/ASUS4.JPG

http://internets.eclub.lv/Boot/ASUS5.JPG

http://internets.eclub.lv/Boot/ASUS6.JPG

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...