Jump to content

hp digitālās fotokameras


skrachs
 Share

Recommended Posts

Guest TuNeD^

HP modeļi ir good ! ( Pats gribu R817 ). Kādu mēnesi foķēju ar M417 - iesācējiem normāli , tikai nepatīk , ka puse foķika taisīta no plastmasas... :wink:

Link to comment
Share on other sites

nu atkariigs no taa, ko tu sauc par labu... manaa uztveree HP kameras ir pilniigs crap - cik ir naacies pasham darboties un redzeet ar vinjiem focheetas bildes, neesmu sajuusmaa... par taadu pashu naudu var dabuut Canon A520, ar kuru, es pat varu dereet, ka tu buusi daudz apmierinaataaks, gan funkcionaali, gan atteela kvalitaates zinjaa...

Kaapeec HP ir suudiigs?

1) Baigi rij bachas (Canon pilniigi preteeji - ilgi tur ar 2300 mAh akjiishiem)

2) Vairumam modelju ir shvakas zibspuldzes

3) Leendarbiiba

HP nav labas fototehnikas firma...

Link to comment
Share on other sites

hp r707

 

1)bacha ljoti ljoti ilgi tur(vienreiz, kad bacha bija tik tuksha ka izsleedza digitalo skatu mekletaju,bez zipenes safocheeju veel kaadus 100 foto)

2)zipspuldze ljoti stipra

3)jaa, bremziiga ir :)

 

ja labi pieshaujas pie aparata, tad bildes sanaak ljoti labas, arii pustumsaa.

Link to comment
Share on other sites

nu nez nez - taapat canon ir un paliek liideris (starp shiim divaam firmaam) un canon razhotaas kameras, ja saliidzina cenas, ir funkcijaam bagaataakas un labaakas, turklaat taas nav plastmasas korpusos, ja nu vieniigi galiigi A400 un A410 modelji (atskjiriibaa no vairuma HP kameru)

to secinu, lasot atsauksmes sheit pat boot.lv, gan peec personiigaas pieredzes ar sho divu firmu aparaatiem...

Link to comment
Share on other sites

NU jau 3 gadus lietoju HP 620. Nav bijuši nekādi sarežģijumi. Baterijas tur ilgi , t.i. akumulatorus 4 gab pa 1400. Tas pat testā bija raks'tits šim modelim, ka salīdznot ar citiem patērē maz enerģijas. Man tas HP ir palēns, bet nu jau 3 gadi, kā jau teicu. Palēns tādā ziņā, ka diezgan lēni palaižas. Pēc tam normāli, nākamo bildi var bildē uzreiz pēc iepriekšejās, kamēr tas to pat raksta atmiņā.

Par bilžu kvalitāti nesūdzos, vismaz izdrukām uz 10x15cm. Vizmaz man pietiek, neko tādu trģisku tur nemanu.

HP kameras ir ērti lietot, jo tās ir pamatā paredzētas tieši amatieriem darbam automātiksjā režimā. Loģiski, ka arī cenu kategorijā ~100Ls nekādas dizās iespējas nevar gaidīt.

Neredzu arī nekādu vainu, ka ir plastmasas korpuss, netaisos taču ar to kameru riekstus dauzīt, vismaz ziemā pirksti nesals klāt :)

Pa to cenu, man škiet, laba kamera

Iemet aci www.dpreview.com

Link to comment
Share on other sites

Destructo

Esmu niekojies ar U2 kameru un peec mana samsunga tiirais prieks, elemtaara kaa beernu rotallieta, ar infinity rezhiimu vareesi spiegot kaiminjus, labs aparaats :wink:

Link to comment
Share on other sites

Vēl kas ir labs HP kamerām, to var pa tiešo caur USB slēgt pie datora, kā atmiņas karšu lasītāju, nemaz nevajag speciālu programmatūru. Līdz ar to, kameru var pieslēgt jebkuram datoram ar USB (laikam gan aŗi vajag vismaz W98 vai pat W2000). Esmu dzirdējis, ka citu ražotāju produktiem tik vienkārši nav, vismaz te forumā ir bijušas tādas sūdzības par Canon u.c.

Varbūt kāds zina vairāk par šo.

Cik atceros man ar brāļa Kodak par ~300Ls es tā nevarēju izdarīt.

Link to comment
Share on other sites

Kā es priecājos, ka man vairs nav HP 620! Viņa bremze bija neizturāma. Vienu kadru atmiņā glabāja 12 sekundes!!! Jā, protams buferis viņam ir uz 3 kadriem, bet tad pēc tam jāgaida 36 sekundes līdz nākamajai bildei... :)

Bilžu kvalitāte OK tikai līdz tam brīdim, kad viņu jāsāk apstrādāt... Ja fotolaboratorija pasūta krāsu korekciju, tad kvadrāti ir garantēti... :)

Pārgāju uz Sony P100 - nesalīdzināmi aparāti. Pilnīgs pretstats! Tagad vēl pārgāju uz F828 - dzīvoju kā debesīs! :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

Par HP vēl var piebilst, ka video kvalitāte ir vienkārši drausmīga - ja ir ļoti labs apgaismojums tad vēl tā, bet tikko ir mazāk gaismas - trokšņu pilna bilde - galīgi nekam neder, toties patīkami ir tas, ka nav laika limita - cik karte tur tik filmē, tikai kāda s*** pēc to darīt ja kvalitāte ir pakaļā. Kas attiecas uz bilžu kvalitāti - normāli man patīk nekādus kvadrātus nekad neesmu manījis. Tikai rēķināties vajag ar to, ka tā kamera paredzēta igauņiem - flegmātiķiem (nevis vienkārši igauņiem, bet igauņu flegmām {piedodiet igauņi}). Ja nav nekur jāsteidzas tad ir normāli, bet ja vajag fiksi kaut ko safočīt un ātri nobāzt aparātu (nu tipa pa kluso kaut ko noknipsēt) tad garām - startējās ar ļoti ilgi. Plusi ir tādi, ka izmanto SD kartes (salīdzinājumā ar Sony memory stick SD ir par draudzīgām cenām), var izmantot kā disk drive (kā karšu lasītāju), visi uzstādījumi ir ļoti ātri apgūstami un vigli saprotami, auto režīmā sanāk ļoti maz brāķu (vismaz man), kaut gan pieklibo apgaismojuma noteikšana un citreiz pie pietiekama apgaismojuma slēdzas iekšā zibspuldze un kadrs ir samaitāts, bet ja pie tā piešaujas tad manuāli vajag atslēgt to zibeni.

 

Par 109 Ls vari jau arī paņemt, bet dēļ tā ātruma tu nebūsi laimīgs.

Link to comment
Share on other sites

HP iznemot printerus, neko nemak sakarigi razot vai ari pasuta ne pie tiem razotajiem:))

 

Canon, Sony bus daudz daudz labaki! Sony pat ar 2x mazakiem MP spes uznemt labakas bildes:)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...