Jump to content

Canon PowerShot A610


Guest -mz-
 Share

Recommended Posts

labpraat uzklausiitu lietprateeju viedokli par Canon PowerShot A610 (187ls/pilniigi jauns) aparaatu. Shis buutu taakaa mans pirmais un domaajams, ka arii vieniigais digitaalais fotoaparaats, jo neteemeeju uz pruufa liimeni, bet tai pashaa laikaa arii negribas kkaadu prasto verkji pirkt...

 

kaapeec izveele krita uz Canon PowerShot A610? pirmkaart jau taapeec, ka ar powerShot kkaadas seerijas verkji esmu darbojies, iepatikaas , ka var vinju visai eerti satvert kaa arii ekraans grozaas bezmazvai uz visaam puseem, bet paareejais gan man ir visai taadaakaa miglaa tiits taapeec jautaaju zinaataajiem..es atkaartoju-ZINAATAAJIEM , ko vinji saka par sho modeli un taa atbilstiibu cenai?

 

 

linx ar nelielu info, kursh man daudzko neizteica...

Powershot_A610/index.asp?ComponentID=306239&SourcePageID=26181#1'>http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital/

Powershot_A610/index.asp?ComponentID=306239&SourcePageID=26181#1

Link to comment
Share on other sites

pasham ir S1IS - powershot tieshaam ir laba seerija... ja tagad pirktu digitaalo - tad izveeleetos starp S2IS vai arii A620(tas pats 610 buutiibaa) 8)

 

A610 ir uzlabots A95... Ar to laikam vajadzeetu kljuust skaidram - kas un kaa... Nu lielaakos vilcienos - leets, daudz fiichu, ir visi iespeejamie manuaalie iestatiijumi (vismaz A95 bija - taatad shim arii ir), labs displejs - liels & grozaams - dubults prieks, video nekaadu probleemu...

Kas un kaa vairaak vari atrast te:

http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/a610.html

 

Vieniigais, manupraat truukums ir IS (bildes stabilizaacija) - man tas ir ljoti svariigi - itsevishkji video :) Bet taa aparaatam jaabuu labam :wink:

 

LAbots:

Citeeju:

Bottom line - Canon has struck gold with this winning combination of high-quality and low price. The A610 offers users outstanding image quality with robust performance, all in a stylish and very durable package. With its wealth of exposure modes, your entire family will love using it, and with 5-megapixels of resolution you can create high-quality 13x19-inch or heavily cropped 8x10-inch prints. With an MSRP of around $299, the Canon PowerShot A610 offers an excellent value and is definitely one our pics for 2005. If you like the features of this camera, but would like a little more resolution, check out its 7.1-megapixel twin brother, the  PowerShot A620. It is identical in features with a price tag of about $100 more.

Link to comment
Share on other sites

Guest -mz-

paldies par atsauciibu!

 

bet tad veel viens jautaajums eXtreem-am(Skeem)=> vai tavupraat cena atbilst piedaavaajumam?

Link to comment
Share on other sites

ja saliidzina, ka pirms kaada laicinja A95 maxaaja kaut kur nedaudz virs 200Ls... nu ta JAA :)

Un A95 video galiigi sux, bet shim - aprakstos

 

640 x 480 pixels (30 frames/sec., 15 frames/sec.)

320 x 240 pixels (30 frames/sec., 15 frames/sec.)

Recording can continue until the memory card is full* (can record up to a maximum of 1 GB at one time).

 

vienkaarshi ideaali 8) - ja nu kaadreiz kaadu iisu video vajag...

Link to comment
Share on other sites

protams 350D ar objektīvu komplektu būtu labāks, bet par to sanāk 10 PS610

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mani nomoka viens jautājums, kas daļēji arī mani svārsta par šī bilžu aparāta iegādi un tas ir - vai šim ir tik pat plats lenķis kā s60 vai s70 fotoaparātiem?

Link to comment
Share on other sites

Pašam ir Canon A510, par saviem 125Ls ir labs. Vienīgais mīnuss vienu klipu nofilmēt nevar ilgāk par 3 min. Tas laikam gandrīz visiem Canon aparātiem. Bet priekš filmēšanas ir domātas fideokameras....

 

Domājams, ka A610 nav slita izvēle.

Link to comment
Share on other sites

Vienīgais mīnuss vienu klipu  nofilmēt nevar ilgāk par 3 min. Tas laikam gandrīz visiem Canon aparātiem.

Precizeeshu - tas ir TIKAI leetaa (vecaaku modelju) gala Canon fochikiem! Ixus 30(un visiem paareejiem) var filmeet uz 640x480 liidz atminjas karte pilna... Tas pats ir ar S1, S1IS, S2IS, S60 un S70 laikam arii taa vareeja, vieniigi A seerijaam taa shvakaak :( Cik zinu, tad tikai ar A610 saakaas unlimited filmeeshana :)

Taa luuk' :)

Link to comment
Share on other sites

versatile

ko lai saka... fochiks labs.

lielais zoom? nu, nezinu... tie, kam vajadziigs lielais zuum, ari perk lielus aparatus ar mainamiem stikiem... euroshopaa laikam redzeju 600mm objektivu par adekvatu 6K LVL cenu...

 

Atgriezhoties pie 610. Labs pirmais aparats, kas bus spejigs uznjemt sakarigas bildes gan sakumaa, gan ari pec kada laicinja, kad ar automatiskajiem rezhimiem bus par maz.

optika laba - makro no 1 cm attaluma. 4x zoom - ir ok ziepiem

S80 un S70 platlenkjis bus labaks. vismaz ta ir lasiits.

 

+ shitam verkjim var uzlikt konverteri un tad filtrus vai ari lecas ar adapteri stiprinat klat.

Link to comment
Share on other sites

NU NEZ MA SHIS aparaats nu taa ne visai! labaak nem samsung tieshaam labi aparaati, man bija digimax uca5, lidz 5dienai, kad autenee no riita cikanelas nozaga :evil: :evil: :evil: !!! Tagad metu aci uz SAMSUNG Digimax V 700 indigo blue ar 7mpixels pa 195 ls! Video filmeeshana neierobezotaa daudzumaa un garumaa ar maximum 640 X 480, bildemm izskirtspeja paari pa 3000!!! shis buus krietni labaaks un ar daudz vairaak iespeejaam bildes idealas! Es ar savu iepriekseejo samsung tieshaam biju apmierinaats, liidz vinu nenozaga!

Link to comment
Share on other sites

versatile

Dieva delj.

NENJEM Samsung.

 

nevajag. tici man, nevajag. ir smagas aizdomas, ka vismaz dahzos samsung bildes apstrades algoritmam ir ljauna humora izjuta un shis doma - ka gan vel varetu sachakaret to bildi?

Proamts, Trust bus VEL sliktaks variants...

 

a610 ir labs aparats. ja esi gatavs parakstitie suz tada izmera un svara aparatu,njem ciet, daudz nedomajot. tas a620 ar 7 megapikseljiem... nu, tie megapikshi saspiesti uz tadas pashas 1/1.8 matricas... mazaki pikselji -> atrak silst -> paradas kadi kropljojmi, bet tai pasha laika, leilaka detlaizacija tomer...

Link to comment
Share on other sites

Pats mērķēju uz A610 kā pirmo digitālo kameru, cik esmu lasijis review, tad pārsvarā tikai pozitīvas atsauksmes, ir arī mīnusi, bet tie nav ļoti būtiski. Arī šajā cenu kategorijā, zem 200ls, neko diži labāku neesmu atradis. Tāpēc tuvākajā laikā plānoju iegādāties šo Canon brīnumu :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...