Jump to content

Atsauksmes par Panasonic DMC-LZ2EG-S


Andreass
 Share

Recommended Posts

Ir noskatiits sis Panasonic aparaats ikdienas lietosanai.

Varbuut kaads taadu ir lietojis vai draugam vai pazinjai ir, un speej pastastiit labaas un sliktaas puses. Buutiibaa intereseetu sliktaas puses, jo par labajaam esmu jau diezgan daudz forumos salasijies.

Link to comment
Share on other sites

Guest Giver

Es arii ilgu laiku peetiju shos ziepjutrauku didziisus un viens no favoriitiem bij tiesi sis modelis, bet man iznaaca saskaarties ar vinju dziivee un neiepatikaas!Pirmkaart vins kautkaa man nepatika vizuaali, kautgan bildees vins ir skaistaaks, tad nepatiik ka nenaak liidzi akumulaatoru laadeetaajs, tas ka ir plastmasiiks korpuss un diezgan graudains displejs!

 

Pirms nedeeljas nopirku SONY DSC W7 esmu 100% apmierinaats! Naaca liidzi 2 akumulatori ar laadeetaaju(vel divus nopirku ARGUS'aa pa 6Ls abus! Atminjas kartes uz doto momentu maksaa gandriiz vienaadi! Sev nopirku caur ss.lv 512Mb pa 35Ls pilniigi jaunu! Matiikami bija, ka fotoaparaatam uz dupsa izlasiju ,ka razots japaanaa!

 

Nu taa jau ir katra pasha dariishana, bet es patiesaam ilgi gribeeju tiesi sho Panasonic, bet tagad esmu prieciigs ,ka nepanjeemu!

Link to comment
Share on other sites

nu jaa, bet Sony ir 7pixelu matrica, bet tikai 3x zoom.

Man pilniibaa pietiktu ar 5pixeli, bet zoom gribaas lielaaku nekaa 3, taapeec noskatiits Panasonic, pie tam ir iespeeja so dabuut leetaak no noliktavas.

Nu jaa, peec skata nav nekaads skaistulis, bet toties ir stabilizators un nav jau arii nekaads invalīds.

 

Patesteet gan nav izdevies, jo RD Electroniks, nekadaa veidaa negribeeja man vinju piesleegt, buus jaabrauc uz Elkor`u skatiities.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...