Jump to content

Canon A510 shad tad neatver liidz galam valjaa leecas sargu


Krishius
 Share

Recommended Posts

Pirms 3 dienaam pirkts Canon A510. Manaas rokaas viss shanceeja perfekti. Apmaaciiju muteri, kaa riikoties un teicu, lai iipashi sargaa objektiivu, jo shitajiem verkjiem vinsh ir sameeraa trausls, vinja vakar aizbrauca ar visu aparaatu uz laukiem. Shodien atbrauca un teica, ka vinjam dazhreiz ir taa, ka pie aparaata iesleegshanas neatveras liidz galam valjaa leecas aizsargs. Paliek pusvirus un uz LCD ekraana arii ir melnas malas. Vinja teica, ka tad sleegaajusi iekshaa - aaraa, vislaik tas pats, tikai katrreiz tas atveerums bijis savaadaaks - reizeem gandriiz liidz galam atveeries, reizeem tikai maza skjirbinja bijusi valjaa... Vajadzeejis tikai viegli piedurties ar naga galu pie taam plastmasinjaam un tikai tad atveeraas... Taa kaadas 3-4 reizes dienas laikaa... Tagad pats testeeju - vislaik sleegaaju iekshaa/aaraa, bet neko taadu nemaniiju... nu 1dien vajadzees daudz focheet, tad iztesteeshu kaartiigaak... Kas vareetu buut par vainu? Akal jau man braakjis? :x Vai arii shiem fochukiem tas skaitaas normaali? Negribaas k-kaa braukt uz maskachkas servisu :p

Link to comment
Share on other sites

nu vinja teica, ka esot riikojusies ljoti uzmaniigi, kaa es vinjai liku... ik pa briidim tagad pasleegaaju iekshaa, aaaraa, bet nekas taads neatkaartojas :p Un veel - ieveeroju, ka LCD ir viens dead pixelis... vai ir veerts deelj taa stiept uz garantiju, tobish, vai tas ir pietiekams iemesls LCD mainjai?

Link to comment
Share on other sites

Guest kirils

LCD dead pikselji var buut kaut 20%. es taapeec uz garantiju nenestu. ja ir kaut viens dead pixelis uz CCD, tad gan ir veerts ciiniities liidz uzvarai.

Link to comment
Share on other sites

Guest hehelis

Es pats lietoju A510 un objektīvs ļoti žiperīgi bīdās gan iekšā gan ārā.. :) .. lēcas aizsargs ar normāli lēkā... iespējams, ka brāķi, bet iespējams, ka kādreiz nemanot nejauši gadījies uzspiest uz objektīva.. ;)

Link to comment
Share on other sites

nee, nu tagad peec diezgan pamatiigas sleegaashanas iekshaa/aaraa neesmu pats veel noveerojis taadu gljuku - viss iet kaa smeereets... mosh vienkārši muteres rokaas vinsh taads nepaklausiigs paliek :p nu cereesim, ka taa... ;) apnikushi braakji - pilniigi visas elektroieriices, ko peedeejo meeneshu laikaa esmu pircis vairaakkaart esmu nesis uz garantiju smagu gljuku deelj... ap mani valda braakju aura :p

Link to comment
Share on other sites

Guest kirils
pilniigi visas elektroieriices, ko peedeejo meeneshu laikaa esmu pircis vairaakkaart esmu nesis uz garantiju smagu gljuku deelj... ap mani valda braakju aura :p

pameegjini nopirkt kaadu elektriibas rozeti vai kabeli! ;>>

Link to comment
Share on other sites

apnikushi braakji - pilniigi visas elektroieriices, ko peedeejo meeneshu laikaa esmu pircis vairaakkaart esmu nesis uz garantiju smagu gljuku deelj... ap mani valda braakju aura :p

 

ap mani arii - netiishaam nodedzinaaju savu prakstaa mineeto dvd rasktiikli (nu sanaaca...) - to garantijaa apmainiiju, sachakareeju pilniibaa visus ide kabeljus kompii (vai arii vinji pashi sachakareejaas), kaut kaadaa veidaa arii savu S1 IS zipspludzes mehaaniku (jo tikshkjis ir...) esmu sachakareejis - taa ka nelec valjaa - tik ja atrauj (tad viss ideaali zipsnii...)- sipmtomi - zipspuldze nez kaapeec visu laiku nav liidz galam piespiesta... Dabuuju kaut kaadaa veidaa meistara numuuru un shis saka, ja garantijaa nelabos, tad,ja elektronika vesela, ap 25Ls remonts, bet ja kaut kas ar pop-up elektroniku tad cik lasiiju fotki.lv forumaa var gadiities liidz 65ls - nepaveicaas (nez kaadam nav kaut kas taads ar S1 Is gadiijies?). Vispaar peec meistara saciitaa S1 IS ir iipashi neaprociigs laboshanai - jo lai, piem., zipsuldzi salabotu jaaizjauc gandriiz viss fochuks :roll:

 

Taa kaa tu neesi vieniigais...

 

Aaa.. Veel atcereejos - kaut kaadaa viedaa arii nokaavu mobilajam vibration... Damm...

 

vinsh tam fochukam nav burtiski ne pirksta pielicis ;)

 

manu ietiekumu lasiiji? :lol:

 

bildes sanaak tik labas, ka kuust mutee :p

 

Mjaa es ar to secinaaju (manai maasai ar taads) - autofokuss ir ,manupraat, daudz efektiivaaks nekaa S1 IS - par ko es biju paarsteigts... Zheel, ka movie funkcija taa pagraiziita, bet kad ieliku 512 sd karti - tad sekunzhu skaits mani paarsteidza - saliidzinot ar mana fochuka minuteraazhu :lol:

Link to comment
Share on other sites

nu bet fochuks ir fochuks un taa uzdevums ir focheet, taapeec, ja gribu filmeet, prieksh tam man ir videokamera... taapeec man par to shvako videorezhiimu nospljauties ;)

Link to comment
Share on other sites

da vispār tas 510 tāpat kā mans A400 ir pilnīgi mēsli, tākā nav par ko satraukties :) es savu jua reiz peldināju ezera un vēl pirms pāris dienām, nejauši uz somas sēžot salocīju priekšējo paneli konkrēti, bet es nesatraucos. mēsls ir mēsls. nākamais man būs vismaz 800 Ls vērts. tādu limitu esmu uzlicis :)))

Link to comment
Share on other sites

To Krishius:

 

Man arī ir canon a510 un viņam dažreiz ir ieķēries lēcas sargātājs, bet tas ir bijis pēc tam, kad fotoaparātu turu jakas kabatā vai somā.

Link to comment
Share on other sites

Guest bedris

OzYs:

 

Tas pa 800Ls ir totaalaakais suuds, nemaz nelietojams. Es pirkshu pa 1500Ls un tas buus normaals :)

 

P.S.

 

Ceru ka moraali saprati...

 

Nu man ir liidziiga problema bijusi ar citu aparaatu un esmu ilgi mociijies un nevareejis saprast, kas par lietu, bet.. Manaa gadijumaa bija k-kas sabiris zem biidaamaa objektiiva aizsleega - tagad censhos tureet taalaak no smiltiim utt (nu bet saprotami) :wink:

Link to comment
Share on other sites

Nu jā, brāķi man arī jau ir līdz kaklam elektronikā. Ar fotoaparātiem it īpaši. Bija Konica Minolta Dimage Z2- otrajā dienā atņirdzās mehānisms kurš slēgalē starp skatu meklētāju un LCD. Neko- aiznesu un samainīja. Tagad, nesen atpakaļ- Canon A520- tam arī kaut kāds mēsls bija parādījies visām bildēm, jo uz objektīva iekšā kaut kas bija ražošanā iekļuvis. Arī servisā visu samainīja, bet nu laiks tā vai tā ir pakāsts.

Link to comment
Share on other sites

Nu nez nez - man ar A510 pilniigi pietiek - pietiekami kompakts un laba bilzhu kvalitaate... Pagaidaam gan man nav sominjas tam fochukam, taapeec neesaaju vinju tajaa orgjinaalajaa puffpleeviitee...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...