Jump to content

Peldināts fočuks


Guest
 Share

Recommended Posts

Šodien sanāca neliela špāsīte. Fočuks ievēlās ūdenī... Uzreiz izņēmu bačas un iekšā neslēdzu, agad žūst. Varbūt ir vērts jamo izjaukt un ar fēnu papūst? Bet tad zūd garantija. Lai gan, no otras puses, ja slēdzot iekšā jams nodegs, tad arī garantija nebūs, par cik jams peldējies... Nejaucot cik ilgi man viņu žāvēt? Izskatās jau diezgan sauss un nav tā, ka ūdens iekšā šļakstās :)

Vispār ir kāds peldinājis digi fočuku? Strādā pēc tam vai kā? Droši vien būs jānes uz darbnīcu lai ieeļļo? :>

Link to comment
Share on other sites

Paturi kādu laiku vienkārši viņu siltā vietā.. :)

man 3310 niķis izpeldējās ūdens glāze[~8h] pēctam trīs diena pažuva, un gāja kā jauns ! :D

Link to comment
Share on other sites

eemmm matrica un stiklinji... ja fochuks bija ilgi uudenii ganjau izmirka viss caur.

Domaaju ka izredzes nav labas..

Var redzeet aiz objektiiva uudeni?

Saakumaa tur vareeja kautko maniit?

Domaaju ka sausaa vietaa normaali izzhuutu pa ~48h

Link to comment
Share on other sites

nu varbūt nebūs tik traki. es copēju un pieliecos lai ielaistu zivi iekš tīkliņa un bija plunkš no krūšu kabatas :( bet viņš iegrima apmeram par 2/3 un momentāli bija laukā. ūdenī uzturējās 1.5-2 sek max. objektīvu neredz, jo priekšā ir aizsarglēca vai kā viņu tur...

Link to comment
Share on other sites

paņem plēves ķeseli ieber rīsus un iebāz aparātu un noslēdz maisu.Protams rīsiem jābūt sausiem.tie labi sav''''āks visu mitrumu.~>3dienas

Link to comment
Share on other sites

Guest arno

manam kolēģim bija viens Sony ziepjutrauks atstiepts - bija pamanījušies tualetes podā izpeldināt :D:D:D - nu neko - pēc kārtīgas jaukšanas, tīrīšanas un krietnas noņemšanās aizgāja gandrīz kā jauns.

Pareizi, ka savam aparātam uzreiz izrāvi baterijas. Neko īpaši žāvēt ar fēnu nevajag, tas tikai pataisīs visu vēl sliktāku. Paturi kādas 2-3 dienas sausā siltā vietā un pēc tam mēģini darbināt. Cerams, ka ies. ja nē - stiep uz garantiju - varbūt ka nepamanīs. Vispār - peldināšanas sekas diezgan ātri var pamanīt, tā kā garantijas remontu sliktākajā gadījumā tev var arī atteikt.

Link to comment
Share on other sites

vienīgā siltā vieta ir datora korpuss šajā gadalaikā :)) nu lai pastāv tāpat uz galdiņa līdz 7dienai, tad jau manīs...

Link to comment
Share on other sites

a es nenocietos un vakar pa pjaņiem ieslēdzu - nestrādāja. pareizāk sakot daļēji strādāja... displejs neko nerāda, objektīvs izbīdījās, tad viss aprubījās un atpakaļ vairs neiebīdījās :( izņēmu bačas un noliku vēl pažūt..

šorīt ieslēdzu - strādā :) displejs bik mirgojās un objektīvs ķerās, bet principā strādā... lai pažūst vēl pāris dienas, tad jau manīs... drošvien būs jānes uz darbnīcu lai saeļļo.. nebij jau gudri tik ātri slēgt iekšā, bet labi, ka nenosvila :)

Link to comment
Share on other sites

Guest bomzis

ja irekritis juuraa tad ved uz kaadu remontu, ja upee vai ezeraa tad izzaavee un paturi kaadu laiku. vienkārši dsaaljsh uudens sabojaa visus mazos kontaktus!

Link to comment
Share on other sites

Guest Tripods

mxm...man a te viena sony digitalka izpeldeejaas diikjiitii..! izjaucu iztiiriiju...saliku... O...straadaaa....peec 10min kirdik....! :D nomeetaajaas divas nedeeljas pie PC un atkal straadaa....tikai displejs neko neraada...nu ko...izjaucu.. kontaktus ar dzeeeseni...un HOPS...viss bumbaas...! :D straadaa veeljoprojaam..! :twisted:

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...