Jump to content

Saite uz MS lapu par Windows atbalstu RAW


Musimusi
 Share

Recommended Posts

Nu baigais sorry, bet nu nevaru atrast.Kādu gadu atpakaļ bija kāds iemetis linku par šo tēmu, izGoogle'jos,izmeklejos forumā-acīm redzot tā bija piekarināta ne tieši par fotoapstrādi.MS arī uzdir**s ka nekā naf?!Acīmredzot nepareizi atslēgvārdi f***...f***,stulbi, bet jau acis sāp no meklēšanas.

PS.Starpcitu apgalvojums (jeb tereotips, kas bieži izskan) ka LCD irn acīm nekaitīgāks kā CRT ir visai apšaubāms jo visu izsaka kvalitāte, jo mājās esošais Samsung NF(natural flat ar Sony trinitron 19' kineskopu) uz acīm neatstāj nekādu iespaidu arī pēc pavadītas dienas, tur pretīm Fujitsu Siemens klēpjdatora monitors -ja kautkas jāmeklē, jārullē vai jāpārskata projekti ir diezgan jau nu riebīgs.Lasīt statiskas lapas jau nu nekas, lai gan pieļauju ka Fujitsu klēpjdatoriem monitorus ar zemiem kvalitātes rādītājiem neuzstāda, tomēr...

Link to comment
Share on other sites

Irfan ir ne tur tā bēda.Gribēju palasīt kas tā par fīču, varbūt ar viņu Win fax un image iebūvētā ielādes proga var ielādēt arī Raw automātā, jo patreiz sanāk ka *.jpeg salādē un Raw jālādē atsevišķi pārvelkot ar roku, bet par cik tie Raw faili nav redzami tai Win Fax & Image Downl....ir gadijies aizmirst par tām Raw bildēm un tiek sadzēstas bildes (tā ir kad saimnieko vairāki ar vienu aparātu :) ).Orģinālā Canon proga tā īsti nepatīk, bet nu paskatīšos Google "raw support for win explorer" vabūt ar šito aizies ?

Link to comment
Share on other sites

Atrast jau atradu bet M$ protams liek pārbaudīt vai WIN versija legāla un tad tik llauj ielādēt rīku , un kaut arī tiešām tā ir legāla, protams uzdi**s ka neesot vis :) . Koroče ja tāda tā jezga tad laikam nah...Bet vispār būtu ērti.

Link to comment
Share on other sites

kaut arī tiešām tā ir legāla, protams uzdi**s ka neesot vis :)

Skaties, ka neesi kaadam aizdevis savu Windows serial key :)

Link to comment
Share on other sites

Neko es tur aidot nevarēju, jo valsts manta, pirkta jauna ar visu progu bet korporatīvo key jau laikam laikam viņī tā nelabprāt atzīst :) .Respektīvi rādās ka gemars.

PS.Vai kads ir uzlicis to Raw rīku un kā strādā, varbūt ka lieki tik "šķēpus laužu" jo ir tāda "ne visai " laba (labi strādājoša) fīča.

Link to comment
Share on other sites

Par cik atradu, nomainiju nosaukumu :), bet ja kāds šito ir lietojis, gribētos dzirdēt kas tas ir un cik jēdzīgs..

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...