Jump to content

WLAN NIC nekonektējas pie AP lietojot WinXP SP2 limited user


Motorcraft
 Share

Recommended Posts

Nosēdējos vakarnakt līdz pieciem no rīta meklēdams google un šeit risinājumus šai likstai. Neatradu nekādu risinājumu, tikai to, ka vēl daudziem ir šī paša problēma, turklāt lietojot visdažādāko firmu ražoto tehniku. Problēma ir gaužām vienkārša:

 

:arrow: AP nokonfigurēts, tīkleņu TCP/IP nokonfigurēti lietojot WinXP SP2 admin account. Uztaisīju automātisko rouming. Viss šancē bez problēmām, bet.......tiklīdz izslēdzu datoru, un ielogojos kā "limited user", tīklene gluži vienkārši nekonektējas klāt pie Acess Pointa. Ja tūliņ pat izdaru "switch users" un ielogojos kā admins, tīkls aiziet, un izlogojoties laukā no admin un aizejot atpakaļ uz "limited user" akauntu, ari tīkls strādā. Taču tiklīdz kā restartēju kompi un ielogojos uz to "limited user", tā atkal nekā!

Pēc manas saprašanas Wireless karte konektējoties WinXP vidē dara ko tādu, kas Windowzam nepatīk un "limited useram" nav atļauts.

Lietoju WEP, un konekcijas tooli kas nāca kopā ar tīkla kartēm.

 

Vai kādam nav gadījies līdzīgi? Ko lai pasāk? :? :(

Link to comment
Share on other sites

Nelieto kartei līdznākošo tooli (kurš droši vien laižas no Admin'a Startupa), bet izmanto XP SP2 iebūvēto.

Link to comment
Share on other sites

Motorcraft

Jā, šitas nostrādāja, taču panesās kautkāds čakars ar WEP. Nācās šamo diseiblot (zinu ka nemaz nav labi), jo nav man lemts te ar saviem eksperimentiem traumēt ofisa klasisko ikdienu, resetojot AP tik bieži cik gribētos. Vakarā jāturpina :)

Link to comment
Share on other sites

Labāk nečakarējies ar WEP, bet lieto vismaz WPA :)

Ja nopietni, tad XP wireless konfigurācijas toolis ir tāds diezgan jokains, tas obligāti grib, lai 64-bitu WEP'am lietotu 5 zīmju, bet 128-bitu - 13 zīmju paroles, bet ar visu to tas ģenerēja savādākus HEX kodus kā Linksys AP, tāpēc nācās paroles vietā vadīt tos HEX kodus.

Link to comment
Share on other sites

Motorcraft

Njā....jo dziļāk mežā - jo vairāk malkas (būs jāstudē Microsofta knowledge base). Uzliku WPA-PSK ar tādu riktīgi garu atslēgvārdu. WinXP nu ir apmierināts, tīkls atkal strādā, bet........failu/printera šārings sācis gļukot. Pirms WPA uzlikšanas gāja bez problēmām, bet tagad itkā kompjus tīklā redz, bet iekšā viņos netiek. NetBIOS protokols ir, + small network wizard pa jaunam palaidu.

Jāatzīmē ka visas šīs manipulācijas notiek uz WindowsXP Home Edition.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...