Jump to content

..steidzami vajadzētu kādu labu padomu .. šāda problēma--&gt


Guest Damn_KiLL
 Share

Recommended Posts

sveiciens, nu pat īsti nezinu kā šo probzu noformulēt bet nu centīšos,tiesa neko līdzīgu pasham nav naacies redzeet, citreiz (70%) gadījumu startējot pc jau pie biosa testa sāk rādīties attēla gljuki .. uzstartējoties windowsam (xp) tās pārvēršas kā krāsainas svītras pāri desktopam(būtībā var teikt pāri visam) .. labākais ir tas ka vinjas citreiz var kaa ar dzēseni nodzeest ..:D un teiksim ar kādu aplikāciju vinjas kaa putekljus notīrīt nost .. citreiz atkal nevar (vinjas tur stāv un logjiski ka pastrādāt nav iespējams) ... nu apmeeram taa .. nu ja sīkāk vēl kaada infa nepieciešama,jautājiet un es pateikshu .. vienkārši nu jāgaida tagad kaac jauns ATI draiveriitis (R9800 karte) ... un jācer ka tas shito novērsīs nu .. un galvenais jau kādu laicinju atpakalj tas sākās,tikai tad tas notika retāk .. tagad jau 80% .. nu taa diivaini viss izskataas ..

 

nu tnx jau tagad

Link to comment
Share on other sites

Guest Damn_KiLL

...vareetu buut ka paarkarsusi .. vajadzeeja to jo**** water coolingu iepirkt... a taa vinja darbojas tikai ar savu cooleri un rad + systeemas kaukaads pljurkshkjis un paareejie jau vinju tieshi neskar ..

 

neesu meegjinaajis citaa kompii vinju ..

Link to comment
Share on other sites

Parasti šādi gļuki ir ja noklājusies ir video kartes atmiņa!

Kas notiek ja palaiž kādu 3D marku?

Link to comment
Share on other sites

Guest Damn_KiLL

..ieteikumi?!

 

diez kauko var glaabt .. negribeetos karti mainiit .. nevaaji negribeetos.. tagad patiiriiju ar spirteli .. patiiriiju cooleri .. nuu tjip pagaidaam viss ok ..

 

bet nu ..

Link to comment
Share on other sites

Guest RaimizA

Vidokartes Atminjas gluki... Vizmaz taa biezi ir. Paarbaudi vai atmina nekarst, pameegini nomest atminas frekvenci un paskaties kas buus...

Link to comment
Share on other sites

Guest Damn_KiLL

jaa izdariiju jau to .. pagaidaam viss straadaa veel .. vajadzeetu laikam to uudens dzesi iepirkt .. 50 ls laikam .. negribas pasham kauko mugjiiit aughsaa turklaat... pirkts paliekt pirkts:P

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...