Jump to content

Mātesplate ap 58 lati


SkadY
 Share

Recommended Posts

Sensenos laikos (pirms ~1 mēneša) man nodega mātene GA-7VAXP. Uz aizvedu un viņiem nebija tieši tādas mātenes tapēc man uz laiku iedeva GA-7VA. Pēc laika aizgāju uz salonu un man pateica ka GA-7VAXP vairs neražo, bet vietā var iedot citu māteni. Un tai mātenei max jābūt pa 58 lati. Tapēc iesakiet māteni līdz 63 lati (vairāk nevaru piemest).

 

Pēc idejas jebkuru chipsetu kas atbalsta AMD Athloh XP. Vēl iekšā jabūt LAN kartei un RAID. Vēlams ar 3 RAM slotiem. Nu un protams AGP 8x. Nu runājot par firmu tas ASUS, bet der arī cita.

Link to comment
Share on other sites

mrlobber

nForce2 čipsets:

 

* Abit NF7

* DFI nF2 Ultra Infinity (bet ar to uzmanīgi, ja neesi pieredzējis lietotājs, labāk neņem)

* Epox 8RDA+

Link to comment
Share on other sites

esmu komplekteejis kompjus ar abaam mrlobber piemineetajaam Abit un Epox plateem- abas ir pieraadiijushaas kaa labas- taa kaa izveelies, kura peec nosaukuma labaak patiik :)

Link to comment
Share on other sites

mrlobber
A no ASUS nekā nav?

 

Asus skaitās "krutais" brends, tā ka vienmēr ir dārgs. NForce2 nedabūsi. Bet kaut kādu lētāku VIA chipsetu dabūsi... tik kāda jēga to pirkt tikai vārda pēc? Abit un Epox ir tikpat labi brendi, nebaidies, nenobruks.

Link to comment
Share on other sites

Kashelz

Njaa man tas ASUS neko dizji nenoziimee,, tikai kruta firmele un viss, bet vispaar iesaku njemt ABIT deeljus un arii vareetu Epox njemt, nu ABIT NF7 deelis ir leetaaks, bet tam nav SATA RAID funkcija, taa kaa tu gribeeji RAID tad njem ABIT NF7-S deeli tam buus SATA RAID, LAN, protams AGP 8x, laba 6 ch skanja un veel dazjas lietas, vieniigi buus dazjus LS daargaak nekaa 63 Ls

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...