Jump to content

Tintes printeru leetaas tintu cenas


Kona69
 Share

Recommended Posts

Kaapeec veikalaa piem. viena melnaas tintes kasete maksaa ~10Ls, bet man te atnaaca viena skrejlapinja, kur man zem 10Ls sanaak visas 4 tintes prieksh mana canon tintes printera, kur sleepjas knifs? Vai ir veerts pirkt par taadu cenu?

P.S Garantija printerim jau beigusies.

Link to comment
Share on other sites

saliidzini tintes razhotaaju nosaukumus.. un tad palasi kas raktiits printera manuaali un garantijas talonaa.

Link to comment
Share on other sites

Nu knifs ir tur , ka ražotāji pelna nevis ar printeri (pārdot par pašizmaksu), bet ar tinti . Nu tintes , 1l maksā kādus 10-15ls, bet kadridžā tā, ml 20 :)- bet cilvēkam ir printeris , kurš stāv dīkā un gribot negribot spiests pirkt jaunu katrižu. Vienīgi visādi riebīgi konkurenti piedāvā tinti pa lētāku (bet ne katreiz sliktāku)-tāpēc daži , tanīs katridžos ieliek čipu , kurš nofiksē šitādu nejaucību (lasi - negūto superpeļņu), bet arī tai Epson supergudrībai cilvēki ir atraduši pretlīdzekli. Bet par to , ka printeris saies ķiselī- nu ja tas ir ar galvu , kura katridžā- nu tāpatās tas tukšais būtu jāmet ārā. Nu tānī gadijumā , ja galva atsevišķi - risks lielāks , bet.... ja printeris maksā 30Ls, bet katridžs (orģinālais ) 20 Ls, bet uzpildīts 2 Ls- tad , ja trīsreizes esi uzpildijis un printeris (galva) nojūdzās ceturtajā reizē- esi saekonomējis kādus latus 20 - tā ka aritmētika vienkārša (jo neesi iztērējis par katridžiem 60Ls, bet tikai ls 6 par uzpildītajiem, bet paspēlējis printeri par 30 ls). Nu ja printeris par 300 ls, tad jau jābūt piesardzīgākam , jo lai tas atmaksātos , ir jābūt lielākai garantijai par neorģinālo katridžu kvalitāti.

Link to comment
Share on other sites

Polarbear

Man HP Deskjet 710C, tintes kaartridzhi ir uzpildiiti hvzcik reizes, viss straadaa, tiesga gan leeni un grabeedams, bet txt printeeshanai pilniigi pietiek! :D

Link to comment
Share on other sites

Guest noname
kur sleepjas knifs?

tās lētās tintes ir pakaļdarinājumi

Vai ir veerts pirkt par taadu cenu?

manuprāt nav vērts, jo tā ekonomija vēlāk atgriezīsies divkārši ar sabeigtu galvu

Link to comment
Share on other sites

Man te ciemaa viens puika regulaari peerk Canon tinti 1L. Tad vins pa 0,50 Ls pilda tos mazos tintes kartrigus {canao i250, 300 Pixma 1000 utttt}. Vins teica pasizmaksa vienai uzpildei 0,30 LS nu logiski pelna 0.20Ls :)

Link to comment
Share on other sites

manuprāt nav vērts, jo tā ekonomija vēlāk atgriezīsies divkārši ar sabeigtu galvu

 

Veikallla tie mazie kartrigi maksaa 4,5-5 Ls. Uzpilde kaa es teicu 0,50 Ls. Nu nezz kaa tas var buut neizdeviigi. Es zinu kaadus 10 cilveekus kuri regulaari pildaas, cits jau x10 reizes pildiijis {atpelniijis printera veertiibu, jo Canon pixma maxaa 35 Ls}, un nekaadu probleemu.

Link to comment
Share on other sites

Guest noname
Es zinu kaadus 10 cilveekus kuri  regulaari pildaas, cits jau  x10 reizes pildiijis {atpelniijis printera veertiibu, jo Canon pixma maxaa 35 Ls}, un nekaadu probleemu.

toties es zinu vairāk kā 100 cilvēkus, kas šitā ar pildītajiem un kreisajiem kārtridžiem ir sajājuši galvu vai pašu printeri

nē nu okej, ja tu nopērc vislētāko printeri un pildi ar tādu domu, ka ja noģībs tas printeris pofig (nemaz nepieskaršos tādai tēmai, ka dažkārt cilvēki nopērk šitādu printeri baigajai močīšanai, kaut arī ražotājs viņu paredzējis mājas lietotājam izdrukāt 100 lapas mēnesi), bet iet runa par dalītajām tintēm un printeri, kurš maksā 80 latus un vairāk, turklāt gribi drukāt fotogrāfijas un kvalitatīvi , salīdzinājumam nez vai kāds no šiem gudriniekiem savam jaunajam spožajam autiņam lies iekšā kaut kādu kreisu nezināmas izcelsmes degvielu

kādreiz varbūt būs vairāk brīva laika un nebūs ko darīt uzrakstīšu izvērstāk par kārtridžu pildīšanu kas un kā

Link to comment
Share on other sites

Sen zināma patiesība, ja ir Epson printeris, tad neorigjinālo tinti var lietot 4erez vienu. Vienu oriģinālo - vienu neoriģinālo - vienu oriģinālo u.t.t.

Un vispār, ja gribās baigi ekonomēt, tad ir jāpērk lāzernieks. Kau kas no HP vai Samsung lētā gala. Nebūs krāsas, zato prinēsi ahūna lēti. Un tur nu ar uzpildēm problēmu nav absolūti nekādu!

Link to comment
Share on other sites

Es saveejo HP printeriiti esmu pildiijis daudzas reizes, galvenais pieluukot, lai tas neiztukshojaas galiigi un tik pieleju klaat!!! 8)

Link to comment
Share on other sites

Mans viedoklis ir pilnīgi un kategoriski nē "alternatīvajiem" kārtridžiem, kur nu vēl pildīšanai!!!!

Lielākā problēma ir tā, ka cilvēki izvēlas nepareizu printeri drukāšanas darbiem un ne uz brīdi neiedziļinās skaitļos! Visvairāk izsit no sliedēm attieksme dažos "kantoros" pārdod printeri un uzreiz saka lai skatās uz kreisajiem kārtridžiem uzsverot kvalitāti un lētumu, kas mūsu klientam ir kā medusmaize :) Daži uzņēmumi vispār nesaprot, kur es ņemu tik dārgus kārtridžus tb viņi pat nezin kas tie tādi oriģinālie izejmateriāli.

Par Samsung lāzernieikiem.... bez rupjībām, bet kurā brīdī viņi ir lēti uz izejmateriāliem.... pats toneris maksā gandrīz tikpat cik pats printeris. Mūsu uzņēmumā neviens pat nepiedāvā Samsung, tā ir pašnāvība - pazaudēt tikai klientu!

P.S. Lētākā printera galva Canon 70 Ls

Link to comment
Share on other sites

2 Boldrikss

Autoram varam dot tikai ieteikumus, hehe ar varu - priekš kam :)

 

Pirmā dzirdēšana, ka HP pats atbalsta savu kārtridžu un toneru uzpildi ar savu "oriģinālo tinti".. moš iedod kādu linku? - neatradu.

 

Ja runājam par Canon, tad kā redzams jaunie kārtridži ir izveidoti tā, lai cilvēks pirktu tikai konteineri ar tinti - kur nu vēl lētāk. Kā jau teicu, viss atkarīgs no dokumentu apjoma! Krāsu lāzernieks ir dārgs, jā bet uz to apjomu, kuram paredzēti šie krāsainie toneri, tas ir lēti!

Link to comment
Share on other sites

He, te acīmredzami izdalās 2 plūsmas.

1) tauta, kas grib izdrukāt materiālu lēti, ciešamā kvalitātē;

2) tauta, kas rūpējās par tehniku.

 

Es mājās esu Nr1, darbā Nr2. Jo mājās = printeris, kas maksā tikpat cik 2 oriģinālie kārtridži (melnais un krāsainais). Lietoju kreiso preci bez baiļu, jo ieguldīto naudu jau esu atpelnījis. Moto - jo lētāk, jo labāk, ja vien vizuālā izdrukas kvalitāte necieš. Tā kā tādi gadījumi nav bijuši, jūtos laimīgi piečakarējis ražotāju, kas gribēja pelnīt uz tintēm, ne printeri :)))

Link to comment
Share on other sites

Ti čo!? :) tie taču kārtridži biznesa klases tintes printeriem :)!

Link to comment
Share on other sites

Starp citu , tie neorģinālie arī ir dažādi- es savējam XEROX M750 nopirku neorģinālos, takšu iepakojums bija labāks kā orģinālajiem (bet cena 3x zemāka). Pie tam krāsu kvalitāte ne par gramu nesliktāka kā orģinālajam (nu ja izdrukā testu-cik krāsas atbilst ). Pirms tam biju pircis vienā kantorī neorģinālos- krāsas neatbilst - tiešam bija gadijums kad kautkādi lētie ražotāji. Starp citu, diezin vai tas XEROX ražo tinti savā fabrikā- drīzāk pasūta pie kāda ražotāja, kurš ražo gan vel kādiem pāris brendiem un pie reizes izlaiž arī uzpildes materiālus, tikai zem sava vārda. Tā, ka orģinālie materiāli ir diezgan nosacīts jēdziens. Vienīgi , uzināt kas kam ko ražo -laikam tas ir grūtākais. Personīgi , es tagad zinu , kas manam agregātām ražo labus neorģinālos (un ja vajadzēs citam printerim- arī meklēšu šis firmas mantu) Tā ka pilnīgi piekrītu Yoda- saskaitot , cik esmu ieekonomējis , būs kādiem 3 jauniem printeriem-ja šis vienreiz nosprāgs- nebūs žēl :) .Starp citu , tiem dārgajiem printeriem (kurus lieto ofisos) parasti ir krietni lielāki katridži par tādu pašu cenu- tur jau jāsāk domāt vai ir jēgas ekonomēt.

Link to comment
Share on other sites

dajāhren, senāk epsonam baroju neorģinālos kārtridžus, tagad hp 1220c uz kakla, tam ir iespēja pildīt kārtridžas (kuras mainās ar visu galvu, un pildās līdz 3-4reizēm) - līdzarto - ekonomija ir šāda: - KĀRTRIDŽAS CENA dalīts ar 3 vaj 4.

 

un kvalitātei nav nevainas:)!

Link to comment
Share on other sites

BoondS

starp citu ja kaadam vajag leetus kartridzhus un nezin kur mekleet, var pameegjinaat www.bestprice.lv Tie kartridzhi ko vinji tirgo ir sertificeeti un licenzeeti, kaa arii atbilst visiem EU standartiem...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...