Jump to content

2x HDD kirdikt


maize
 Share

Recommended Posts

Nomiriija HDD - saaka zust faili, paraadiijaas beedas, saaka skaneet kaa veca skanju plate tb beigts pagalam. Liekam jaunu bildi iekshaa - jaunu cieto, nepagaaja ne 2as dienas klients zvana, nekas neiet, windows nelaadeejas - nevaro atrast kaukaadus failus. Braucam skatiit, iesleedzam datoru, paraadas skaista krr krr grr skanja un nekur taalaak par melnu ekraanu ar neatrasto faila uzskaitiishanu windows netiek. Izchekojot ar razhotaaja utiliitiem, paraadaas suliigi sarkans uzrakstinjsh, kursh aicina sazinaaties ar izplatiitaaju un nomainiit hdd..

Paljauties, ka taa ir tikai nelaimiiga sagadishanaas, divi cietie aiziet pie teeviem, vai mekleet probleemu ieksh peleekaas kastiites - PSU, MB, kreisas viitnes skruuvees vai varbuut sliktajaa auraa!?

Link to comment
Share on other sites

Nu PSU jau var notesteet un nomeeriit.. mobo nevajadzeetu mociit cietni..

arii par PSU - cietnjos taksh noteikti ir kaadi droshinataji kaut kas ja kaut kas noiet greizi.. bet nu vis kas var gadiities..

Paprasi labaak klientam cik vaartus ar to cietni ir iesitis :DDD

Vai arii vienkarshi sakritiiba... no other ideas..

Link to comment
Share on other sites

havoju Maxtoru 60GB, kuram šodien mēģināšu uzdabūt W2k. XP vienkārši nav iespējams uzkraut - tā ir reāla mistika, jau trešo dienu ņemos. pazīmes tieši tāpat kā pirmajā postā. ganjau pēc brīža noklāsies, kaut gan JANKS šo pašu cietni darbināja uz W2K bez probzām, un arī no paša sākuma nevarēja dabūt XP virsū. :?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...