138 Ierakstīts Aprīlis 18 Share Ierakstīts Aprīlis 18 Kungi, man ir, pārmaiņas pēc, tehnisks jautājums tehniskiem cilvēkiem. Man ir neoptimāls priekšējo ekstremitāšu izliekuma rādiuss, kurš traucē atrisināt jau virsrakstā aprakstīto problēmu - HP EliteBook 8740p, uz kura es tikko uzinstalēju Linux Mint 22.1 Cinnamon, restartēju, un tagad tas iet bootloopā. Video: https://failiem.lv/u/jskh65djh3 (fona trokšņi ir ar datoru nesaistīti fona trokšņi) Parametri: Ko darīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg97 Aprīlis 18 Share Aprīlis 18 Pirms 26 minūtēm , 138 teica: Man ir neoptimāls priekšējo ekstremitāšu izliekuma rādiuss, Tie ir maldi, tāpat, kā ar to sirds defibrilatoru. Problēma nav izliekumā, bet gan slotu trūkumā. Pirms 29 minūtēm , 138 teica: , uz kura es tikko uzinstalēju Linux Mint 22.1 Cinnamon Nes nost un instalē pa jaunam. Pēc 5× pastāsti, kā veicās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasss Aprīlis 18 Share Aprīlis 18 1 stundu atpakaļ, 138 teica: Man ir neoptimāls priekšējo ekstremitāšu izliekuma rādiuss Tas jau sen ir pamanīts 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Aprīlis 18 Author Share Aprīlis 18 Pirms 56 minūtēm , ggg97 teica: Nes nost un instalē pa jaunam Doma nav slikta, bet būtu vēl labāk, ja es zinātu, ko darīt citādāk. Instalācija tomēr nav kotlešu cepšana, kur, ja nesanāca, var atkārtot identisku darbību sekvenci ar ticamu varbūtību, ka rezultāts būs labāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrisBB Aprīlis 18 Share Aprīlis 18 Tak ganjau kautkāds SecureBoot ir eneiblots vai kas tur vēl ir tai HP laptopā. https://askubuntu.com/questions/1417217/reset-system-boot-loop-after-installing-ubuntu-22-04-lts-on-hp-probook 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Aprīlis 18 Author Share Aprīlis 18 Milzu paldies @AndrisBB tieši tā arī bija. Resetoju šito Un tad man paziņoja šito Un aizgāja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu
Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas
Izveidot jaunu kontu
Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!
Reģistrēt jaunu kontuPierakstīties
Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!
Pierakstīties tagad!