biomass979 Posted March 30 Share Posted March 30 (edited) Uztaisīju revizīju,izrādas man te ir kādi 7 portatīvie datori ar dažādām vainām kurus netaisīšu,nemaz nav vērts taisīt,bet ārā ar negribās izmest! Skatos Feisbukā ir https://www.facebook.com/uzperkamtehniku/?locale=lv_LV ,bet tiem jau ar kautkādas tur intreses,jaaprakst kas kaiš,man nav laika skaidrot kas kam kaiš- 20 par beigto kasti un viss! Šeit ir kāds kas ko zin teikt vai pat pērk nečakaret prātu aprakstot katru! kasti?! Edited March 30 by biomass979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Posted March 30 Share Posted March 30 Pirms 33 minūtēm , biomass979 teica: 20 par beigto kasti un viss! Par 2 gadus vecu varbūt tev kāds iedos tā, par 10 gadus vecu nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted March 30 Author Share Posted March 30 (edited) Pirms 4 minūtēm , 138 teica: Par 2 gadus vecu varbūt tev kāds iedos tā, par 10 gadus vecu nē. Izrādas kopā 8 ir! Par 2 gadus vecu ,es viņiem nemaz nepiedāvāju tik jaunu,lai pagaid kad būs 10 gadi apritējuši! Edited March 30 by biomass979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Posted March 30 Share Posted March 30 Pirms 22 minūtēm , biomass979 teica: pagaid kad būs 10 gadi apritējuši! https://www.vtlom.lv/lv/cenas/riga Link to comment Share on other sites More sharing options...
e = d Posted March 30 Share Posted March 30 Ja Tu dosi 20 par katras Tavas beigtās kastes savākšanu, varbūt kaut kas saies. Ja ne būs pašam uz Rimi specializēto konteineru jānes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted March 30 Author Share Posted March 30 Man viņos visos ir Zelts,Titāns,Platīns,Pallādijs,Sudrabs,Rodījs....Tākā jagaid kad būs normāla cena! Pirms 13 minūtēm , 138 teica: https://www.vtlom.lv/lv/cenas/riga Just now, e = d teica: Ja Tu dosi 20 par katras Tavas beigtās kastes savākšanu, varbūt kaut kas saies. Ja ne būs pašam uz Rimi specializēto konteineru jānes. Man te pat uz vietas ir specalizētais kontīners! Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Posted March 30 Share Posted March 30 Pirms 2 minūtēm , biomass979 teica: Man viņos visos ir Zelts,Titāns,Platīns,Pallādijs,Sudrabs,Rodījs Dabū tos labumus ārā, varēsi nodot par lielu naudu. Pastāsti, kā sanāca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted March 30 Author Share Posted March 30 Pirms 2 minūtēm , 138 teica: Dabū tos labumus ārā, varēsi nodot par lielu naudu. Pastāsti, kā sanāca. Šie darori ir no Černobiļas,varbūt noziedot Ukraiņiem?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
strawberry8 Posted March 30 Share Posted March 30 5 hours ago, biomass979 said: Man viņos visos ir Zelts,Titāns,Platīns,Pallādijs,Sudrabs,Rodījs....Tākā jagaid kad būs normāla cena! cena pec 10 gadiem bus kosmos bet pat maizes drupachas nevares nopirkt tie mazie uz vibro galda sarazoto koncentratu tirgo tada pa lielam akstishanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted April 1 Author Share Posted April 1 (edited) 31.03.2025. , 01:38, strawberry8 teica: cena pec 10 gadiem bus kosmos bet pat maizes drupachas nevares nopirkt tie mazie uz vibro galda sarazoto koncentratu tirgo tada pa lielam akstishanas Būs Ebay jauztais izsole-tad manīs cik kas kam vērts! Es tik ziņu ka nevienā no minētajiem datoriem nav HDD !Nu īsti baigo vērtību viņos ar neredzu,izņemot neonīdu megnētus! HDD ar kāda čupiņa ir ejoši kā arī neejoši.... RAMi ar,nujau viena ķesele,bet Ķirzaka no manis nepirka,viņu skatījumā es esot baigais pauts🤭,a to viņš nemaz nesaprata ka viņam neviens neko ar nepiedāvāja! Edited April 1 by biomass979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted April 1 Author Share Posted April 1 Cik dzirdēt,kautkas tajos diskdziņos ar vērtīgs esot,,,-japaintresējās ! Jasāk sūds pārvērst zeltā 😁! Link to comment Share on other sites More sharing options...
INTRASERVERNET Posted April 1 Share Posted April 1 (edited) Vareji jau iemest kas par laptopiem. Tur IBM Thinkpad T61, vai Dell Latitude C510 utt. Lai zin uz ko cilveks varetu tikt, kam patik kimereties, varetu dabut darba kartiba vintage un palaist ko ekstravagantu tur windows 2000. Protams cik veci ir tie dzelzi. Edited April 1 by INTRASERVERNET Link to comment Share on other sites More sharing options...
strawberry8 Posted April 1 Share Posted April 1 lielos daudzumos tirgo utilizcijas kompanijas, ja var pa leto dabot ko normalu, ir cilveki kas met gruzos kas citam prieksh interneta butu labs izsoles spele algoritmi , nezinu vai var vienmer dabot realo vertibu ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Posted April 1 Share Posted April 1 Pirms 4 minūtēm , strawberry8 teica: lielos daudzumos tirgo utilizcijas kompanijas Latvijā? Kuras? Nav dzirdēts. Neskaitot Eco Baltia Vide Lab! veikalu, bet tas nav "lielos daudzumos". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grossmeister Posted April 1 Share Posted April 1 Ekrāni dzīvi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCohol Posted April 1 Share Posted April 1 slinkums skatīties, kas kuram vainas, bet nav slinkums "taisīt" ebay izsoles, drošvien, mēsliem vērtībā ap 0-10eur. ģeniāli pavadīts brīvais laiks. būtu paņēmis grābekli un aizgājis uzkopt ielas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strawberry8 Posted April 2 Share Posted April 2 20 hours ago, AlCohol said: 0-10eur labaka cena ka metaluzniem On 4/1/2025 at 6:46 PM, 138 said: Latvijā? Kuras? Nav dzirdēts. Neskaitot Eco Baltia Vide Lab! veikalu, bet tas nav "lielos daudzumos". Vacija vai kur. kads radija kaa uzperk. kkadas klases kategorijas saskirots , ir labas kvalitates ko utilizetaji medz pashi uz izsoli likt, ir vizuala kvalitate bet neiesledzas , un ir sasisti mironi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Posted April 2 Share Posted April 2 Pirms 38 minūtēm , strawberry8 teica: Vacija vai kur. kads radija kaa uzperk. Lieliski, nu un ko tu ar to domā iesākt? Pirksi no vāciešiem un tirgosi, vai iesaki topikstārterim savus lūžņus vest uz Vāciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
strawberry8 Posted April 10 Share Posted April 10 kadi ~50 datori = 0.8g zelta . ~80EUR neskaitot skabes uc izmaksas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts