Jump to content

Kur labāk adot portatīvos datorus ar defektiem?

biomass979
 Share

Recommended Posts

biomass979

Uztaisīju revizīju,izrādas man te ir kādi 7 portatīvie datori ar dažādām vainām kurus netaisīšu,nemaz nav vērts taisīt,bet ārā ar negribās izmest!      Skatos Feisbukā ir  https://www.facebook.com/uzperkamtehniku/?locale=lv_LV ,bet tiem jau ar kautkādas  tur intreses,jaaprakst kas kaiš,man nav laika  skaidrot kas kam kaiš- 20 par beigto kasti un viss!      Šeit ir kāds kas  ko zin  teikt  vai pat pērk nečakaret prātu aprakstot katru! kasti?!

Edited by biomass979

Pirms 33 minūtēm , biomass979 teica:

20 par beigto kasti un viss! 

Par 2 gadus vecu varbūt tev kāds iedos tā, par 10 gadus vecu nē.

biomass979
Posted (edited)
Pirms 4 minūtēm , 138 teica:

Par 2 gadus vecu varbūt tev kāds iedos tā, par 10 gadus vecu nē.

Izrādas kopā 8 ir!  Par 2 gadus vecu ,es  viņiem nemaz  nepiedāvāju  tik jaunu,lai pagaid   kad būs 10 gadi apritējuši!

Edited by biomass979

Ja Tu dosi 20 par katras Tavas beigtās kastes savākšanu, varbūt kaut kas saies. Ja ne būs pašam uz Rimi specializēto konteineru jānes. 

biomass979

Man viņos visos ir Zelts,Titāns,Platīns,Pallādijs,Sudrabs,Rodījs....Tākā jagaid  kad būs normāla  cena!

Pirms 13 minūtēm , 138 teica:

Just now, e = d teica:

Ja Tu dosi 20 par katras Tavas beigtās kastes savākšanu, varbūt kaut kas saies. Ja ne būs pašam uz Rimi specializēto konteineru jānes. 

Man te pat uz vietas ir specalizētais kontīners!

Pirms 2 minūtēm , biomass979 teica:

Man viņos visos ir Zelts,Titāns,Platīns,Pallādijs,Sudrabs,Rodījs

Dabū tos labumus ārā, varēsi nodot par lielu naudu. Pastāsti, kā sanāca. :meeting:

• Patīk 2

biomass979
Pirms 2 minūtēm , 138 teica:

Dabū tos labumus ārā, varēsi nodot par lielu naudu. Pastāsti, kā sanāca. :meeting:

Šie darori ir no Černobiļas,varbūt noziedot Ukraiņiem?!

strawberry8
5 hours ago, biomass979 said:

Man viņos visos ir Zelts,Titāns,Platīns,Pallādijs,Sudrabs,Rodījs....Tākā jagaid  kad būs normāla  cena!

cena pec 10 gadiem bus kosmos bet pat maizes drupachas nevares nopirkt

tie mazie uz vibro galda sarazoto koncentratu tirgo

tada pa lielam akstishanas

biomass979
Posted (edited)
31.03.2025. , 01:38, strawberry8 teica:

cena pec 10 gadiem bus kosmos bet pat maizes drupachas nevares nopirkt

tie mazie uz vibro galda sarazoto koncentratu tirgo

tada pa lielam akstishanas

Būs Ebay jauztais izsole-tad manīs cik kas kam vērts! Es tik ziņu ka nevienā  no minētajiem datoriem nav HDD !Nu īsti  baigo vērtību viņos  ar  neredzu,izņemot neonīdu megnētus! HDD ar kāda čupiņa ir ejoši kā arī neejoši.... RAMi ar,nujau viena ķesele,bet Ķirzaka no manis nepirka,viņu skatījumā es esot  baigais pauts🤭,a to  viņš nemaz nesaprata ka viņam neviens neko ar nepiedāvāja! 

Edited by biomass979

biomass979

Cik dzirdēt,kautkas tajos diskdziņos ar  vērtīgs esot,,,-japaintresējās !  Jasāk sūds pārvērst  zeltā 😁!

INTRASERVERNET

Vareji jau iemest kas par laptopiem.

Tur IBM Thinkpad T61, vai Dell Latitude C510 utt. Lai zin uz ko cilveks varetu tikt, kam patik kimereties, varetu dabut darba kartiba vintage un palaist ko ekstravagantu tur windows 2000. Protams cik veci ir tie dzelzi.

Edited by INTRASERVERNET

strawberry8

lielos daudzumos tirgo utilizcijas kompanijas, ja var pa leto dabot ko normalu, ir cilveki kas met gruzos kas citam prieksh interneta butu labs

izsoles spele algoritmi , nezinu vai var vienmer dabot realo vertibu ???

Pirms 4 minūtēm , strawberry8 teica:

lielos daudzumos tirgo utilizcijas kompanijas

Latvijā? Kuras? Nav dzirdēts. Neskaitot Eco Baltia Vide Lab! veikalu, bet tas nav "lielos daudzumos".

AlCohol

slinkums skatīties, kas kuram vainas, bet nav slinkums "taisīt" ebay izsoles, drošvien, mēsliem vērtībā ap 0-10eur. ģeniāli pavadīts brīvais laiks. būtu paņēmis grābekli un aizgājis uzkopt ielas.

strawberry8
20 hours ago, AlCohol said:

0-10eur

labaka cena ka metaluzniem

On 4/1/2025 at 6:46 PM, 138 said:

Latvijā? Kuras? Nav dzirdēts. Neskaitot Eco Baltia Vide Lab! veikalu, bet tas nav "lielos daudzumos".

Vacija vai kur. kads radija kaa uzperk. kkadas klases kategorijas saskirots , ir labas kvalitates ko utilizetaji medz pashi uz izsoli likt, ir vizuala kvalitate bet neiesledzas , un ir sasisti mironi.

Pirms 38 minūtēm , strawberry8 teica:

Vacija vai kur. kads radija kaa uzperk.

Lieliski, nu un ko tu ar to domā iesākt? Pirksi no vāciešiem un tirgosi, vai iesaki topikstārterim savus lūžņus vest uz Vāciju? :D