Kitai Posted January 28 Share Posted January 28 Interesē tieši earbuds (in-ear neturas ausīs, izmēģinātas daudzas), kuras lietot ikdienā un sportojot. Tādas kuras automātiski savienojas ar iphone un darbojas bez gļukiem un, protams, lai daudzmaz smuki atskaņo mūziku . AirPods ir bijušas vairākas, gribas ko citu pamēģināt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinno Posted January 29 Share Posted January 29 Man līdzīgs stāsts ar in-ear. Šobrīd vēl funkcionē, bet jau uz miršanas robežas lavierē JBL Reflect Flow - in-ear ar "spurām". Ideālākās ausis kādas ir bijušas - turās ausīs, skaņa apmierinoša. Pāris gadu laikā izmēģinātas padaudz ausis, nevienas neapmierina. Pēdējais pirkums Beats Fit Pro (uz kurām liku lielas cerības), atdotas sievai un sievai atņēmu pirmās paaudzes Airpodus - jā, skaņa nekāda, bet vismaz ir komfortablas... Šobrīd arī sliecos, ka jāmet miers meklējumiem un jāpaliek pie earbuds. Neesmu vēl nobriedis, bet mans iespējamo pirkumu saraksts: 1) Airpods 4 ar ANC (nedaudz attur, jo ir Android telefons) 2) Xiaomi Buds 5 3) Samsung Galaxy Buds 3 Labprāt arī dzirdētu no citiem atsauksmes, variantus, u.t.t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osscar Posted January 29 Share Posted January 29 (edited) nez man cik mēģināts - ar visām karsti ausīm, svīst zālē un visas aizķep - tapēc sportojot boombox/bt tumba labākais kas ir zālē bet par cik katram sava mūzikas gaume, un es esmu visēdājs, klausos ko citi uzliek ja pats neesmu DJ dotajā dienā Edited January 29 by osscar Link to comment Share on other sites More sharing options...
INTRASERVERNET Posted January 29 Share Posted January 29 pirms 1 stundas , martinno teica: Man līdzīgs stāsts ar in-ear. Šobrīd vēl funkcionē, bet jau uz miršanas robežas lavierē JBL Reflect Flow - in-ear ar "spurām". Ideālākās ausis kādas ir bijušas - turās ausīs, skaņa apmierinoša. Pāris gadu laikā izmēģinātas padaudz ausis, nevienas neapmierina. Pēdējais pirkums Beats Fit Pro (uz kurām liku lielas cerības), atdotas sievai un sievai atņēmu pirmās paaudzes Airpodus - jā, skaņa nekāda, bet vismaz ir komfortablas... Šobrīd arī sliecos, ka jāmet miers meklējumiem un jāpaliek pie earbuds. Neesmu vēl nobriedis, bet mans iespējamo pirkumu saraksts: 1) Airpods 4 ar ANC (nedaudz attur, jo ir Android telefons) 2) Xiaomi Buds 5 3) Samsung Galaxy Buds 3 Labprāt arī dzirdētu no citiem atsauksmes, variantus, u.t.t. Varbut interese Suunto Wings: https://www.suunto.com/en-gb/Product-search/headphones/ --- https://www.suunto.com/en-gb/Products/headphones/suunto-sonic/suunto-sonic-black/ Nav ausis bazhamas, varbut ka ertakas bus lietosana. https://kursors.lv/2024/12/25/suunto-sonic-kaula-parvades-austinu-apskats/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaads Posted January 29 Share Posted January 29 sakot, ka šīs labas ir Aust..mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitai Posted January 29 Author Share Posted January 29 pirms 11 stundām , martinno teica: Airpods 4 ar ANC Varbūt kāds ir ietestējs un ir komentāri? Man pēdējie AirPodi, kuriem vēl pat nav gads ir konkrēts ieberziens. Vispirms viens miķis noviebās (garantijā piedibens, ka pats esot sabojājis). Labi, dzīvoju ar vienu, bet aķim pamatīgs kritums parādījies, gan keisam gan pašām ausīm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitai Posted January 29 Author Share Posted January 29 (edited) pagaidām noskatīti šādi varianti. budžeta, bet ar trokšņu slāpēšanu. jautājums cik labi tādas draudzēsies ar iphone. specenēs skatos ka nav ear detection, kas nozīmē, ka katru reizi ieliekot būs jāiet bt iestatījumos. Pēc apskatiem + esot labs bass un ilga bača. https://www.ksenukai.lv/p/bezvadu-austinas-jbl-tune-flex-2-balta/xv54?cat=ci1&index=8 https://www.ksenukai.lv/p/bezvadu-austinas-jbl-wave-flex-2-balta/ymxh?cat=ci1&index=24 Edited January 29 by Kitai Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinno Posted January 29 Share Posted January 29 Pirms 7 minūtēm , Kitai teica: specenēs skatos ka nav ear detection, kas nozīmē, ka katru reizi ieliekot būs jāiet bt iestatījumos. Nē. Tas nozīmē, ka Tev vajadzēs manuāli nospiest mūzikas appā play/stop, t.i. - nesāks un nebeigs skanēt ieliekot/izņemot no ausīm. Uz Tune Flex arī skatījos, bet kaut kā nepārliecināja - baigi velk uz spēļmantiņām bērniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitai Posted January 29 Author Share Posted January 29 (edited) visas šīs earbuds (airpod stila) austiņas palielam uz to velk, jo dizainiski praktiski ir vienādas. bet ieliekot ausīs tak savienosies ar tel. cik saprotu jbl ir labs apps. Edited January 29 by Kitai Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzincha Posted January 29 Share Posted January 29 (edited) 29.01.2025. , 21:11, Kitai teica: jautājums cik labi tādas draudzēsies ar iphone. Redmi buds 3 uz iphone skan sliktāk kā uz Mi note 10. Pieļauju, ka ābola podi skanētu sliktāk uz mi, bet labāk uz iphone. Edited January 31 by dzincha Link to comment Share on other sites More sharing options...
jema Posted January 31 Share Posted January 31 Vilcienā braukājot biju nopircis EarFun 4, nu taagad jau mazāk vajag, bet nu lieliskas, dabūju kā dāvanu Galaxy Buds FE, salīdzinot miskaste, kaut gan tu abols var būt vainīgs, bet nu lēti un iesaku! https://www.myearfun.com/headphones/earfun-air-pro-4-adaptive-anc-true-wireless-earbuds-black Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzincha Posted January 31 Share Posted January 31 Sanāca ietestēt Redmi buds 6 active. Labāka skaņa, kas dzirdēta no bezvadu podiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Posted February 3 Share Posted February 3 29.01.2025. , 21:11, Kitai teica: budžeta, bet ar trokšņu slāpēšanu Man ir JBL Live Flex un trokšņu slāpēšana ir tāda, ka iesaku no šīs fīčas turēties pa gabalu. Tā atskaņo gandrīz ikvienu sarunas biedru tādā kvalitātē kā Hitlera runu uz gramofona. Citādi - ērtas, apbrīnojami turās ausīs (man besī in-ear, neviens gumijas izmērs nekad neder, vai nu spiež vai krīt ārā, un besī arī veco laiku earphones, krīt ārā), muzonu klausīties var, tap, double tap un triple tap fīčas foršas, strādā pat ar Symbian Nokia 515. 29.01.2025. , 21:48, Kitai teica: cik saprotu jbl ir labs apps. Tajā apā ir ekvalaizers. Ekvalaizers ar presetiem kā deviņdesmito mūzikas centriem, Karl!! Kas tālāk - aps ledusskapim, kurā var regulēt ledusskapja RGB apgaismojumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitai Posted February 3 Author Share Posted February 3 pirms 1 stundas , 138 teica: Man ir JBL Live Flex un trokšņu slāpēšana ir tāda, ka iesaku no šīs fīčas turēties pa gabalu. Viņu izslēgt nevar? 31.01.2025. , 21:12, dzincha teica: Sanāca ietestēt Redmi buds 6 active. Labāka skaņa, kas dzirdēta no bezvadu podiem. papētīju apskatus, izskatās labi, īpaši par to cenu. kaut kāds bass vismaz ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzincha Posted February 3 Share Posted February 3 Pirms 6 minūtēm , Kitai teica: papētīju apskatus, izskatās labi, īpaši par to cenu. kaut kāds bass vismaz ir? Ir ir. Skan patiešām labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinno Posted February 3 Share Posted February 3 Pilnīgi rodas vēlme iztērēt tos padsmit € un notestēt... Mikrofoni gan pašvaki, kā no 18. gadsimta... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Posted February 4 Share Posted February 4 Mani arī iekārdināja, jo cena baigi adekvātā, uzsūtīju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicker Posted February 4 Share Posted February 4 31.01.2025. , 20:41, jema teica: Vilcienā braukājot biju nopircis EarFun 4, nu taagad jau mazāk vajag, bet nu lieliskas, dabūju kā dāvanu Galaxy Buds FE, salīdzinot miskaste, kaut gan tu abols var būt vainīgs, bet nu lēti un iesaku! https://www.myearfun.com/headphones/earfun-air-pro-4-adaptive-anc-true-wireless-earbuds-black Man kautkāds parastais pro modelis vai kāds, nujau ilgāku laiku, ā free pro 2, maksā tagad zem 50 pat šeit veikalos cik nesen pētīju, par to naudu teiktu ļoti labas, vismaz man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Posted February 5 Share Posted February 5 3.02.2025. , 18:49, Kitai teica: papētīju apskatus, izskatās labi, īpaši par to cenu. kaut kāds bass vismaz ir? Šodien iemēģināju - pārsteidzoši labi skan priekš padsmit eiro - tīra skaņa un bass arī ir. Var pamainīt opcijās skaņas variantus. Dīvainā kārtā arī mikrofoni labi strādā zvaniem. Kaut kāds brīnums. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinno Posted February 7 Share Posted February 7 Biju jau plānojis iebraukt M79 un paņemt tās REDMI, bet sanāca ieskriet Dominā un paķērās JBL Live Flex (šobrīd akcijā par 99€). Neliels rezumē pēc 10 min klausīšanās: + basi diezgan jaudīgi priekš budiem, bet kopskanējums man līdz galam nepatīk... Varbūt jāpaspēlējas ar EQ vai jāpagaida un ausis pieradīs. + diezgan labi jūtas ausīs. Nav tā, ka galīgi nejūt, bet neatrucē. + pilnie touch control - gan dziesmas šurpu/turpu, gan skaļums. + in/out ear detection, kas arī normāli strādā. - no ANC nekādu jēgu nedzirdu. - ka ir touch, nevis arhaiskais "pogu" kontrols. Sanāk netīšām uzspiest. Tas tā - pirmie iespaidi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Posted February 7 Share Posted February 7 Es iekarsu. Meita atņēma tās Redmi Buds 6 Active - esot ok. Pasūtīju 6 Lite, kas ir 2 eiro dārgākas, bet ar ANC. Ir jau pakomātā, vakarā ietestēšu. Cik palasīju, esot bijušas problēmas ar basu slēgāšanos, ja klausās mūziku ar ieslēgtu aktīvo ANC, bet ar firmwares apdeitu esot atrisināts. Kad ietestēšu, padošu ziņu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Posted February 7 Share Posted February 7 pirms 9 stundām , martinno teica: diezgan labi jūtas ausīs Man arī. pirms 9 stundām , martinno teica: pilnie touch control - gan dziesmas šurpu/turpu, gan skaļums Man nepatīk, ka, ja apā uzliek vienam budam skaļuma regulēšanu un otram šurpu turpu, tad nav, ar ko ieslēgt/izslēgt noise cancelling. pirms 10 stundām , martinno teica: nevis arhaiskais "pogu" kontrols Kāds tas ir? Neesmu lietojis ausis ar pogām. Ko ar tām varēja izdarīt? pirms 10 stundām , martinno teica: Sanāk netīšām uzspiest. Jā. Eksistē ausis (jā, varēju, bet negūglēju), kurām natīvi var (vai apā var uzlikt) pacelt zvanu ar pieskaršanos vienam budam, bet nolikt ar pieskaršanos otram? JBL nemaināmais double tap = pacelt un tap and hold = nolikt man šķiet, pieklājīgi izsakoties, ļoti nejēdzīgi un neergonomiski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazarms Posted February 7 Share Posted February 7 Pirms 17 minūtēm , 138 teica: Eksistē ausis (jā, varēju, bet negūglēju), kurām natīvi var (vai apā var uzlikt) pacelt zvanu ar pieskaršanos vienam budam, bet nolikt ar pieskaršanos otram? Audio-Technikai ir gandrīz tā. Pacel pieskaroties jebkuram. Noliec pieturot 2sec jebkuru. Nevar mainīt. pirms 10 stundām , martinno teica: Sanāk netīšām uzspiest. Jūtība neregulējas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinno Posted February 7 Share Posted February 7 Pirms 26 minūtēm , 138 teica: Man nepatīk, ka, ja apā uzliek vienam budam skaļuma regulēšanu un otram šurpu turpu, tad nav, ar ko ieslēgt/izslēgt noise cancelling. 3.02.2025. , 17:01, 138 teica: un trokšņu slāpēšana ir tāda, ka iesaku no šīs fīčas turēties pa gabalu. Kaut kā nelīmējas tas viss kopā... Kāpēc lieto to NC, ja reiz iesaki turēties pa gabalu? Pirms 28 minūtēm , 138 teica: Ko ar tām varēja izdarīt? To pašu, tikai "mehāniski". Pirms 9 minūtēm , Kazarms teica: Jūtība neregulējas? Diemžēl nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) pirms 3 stundām , Kazarms teica: Audio-Technikai ir gandrīz tā. Pacel pieskaroties jebkuram. Noliec pieturot 2sec jebkuru. Nevar mainīt Tātad apmēram tikpat jоbani kā JBL pirms 2 stundām , martinno teica: Kāpēc lieto to NC, ja reiz iesaki turēties pa gabalu? Reizēm viņš sarunās ir briesmīgs, bet reizēm tomēr gribas iespēju viņu ieslēgt, ja jau viņš tur ir. Edited February 7 by 138 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazarms Posted February 8 Share Posted February 8 pirms 7 stundām , 138 teica: Tātad apmēram tikpat jоbani kā JBL Nez, ir ok. Vismaz nevar netīšām nolikt zvanu, kad piekārto ausi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Posted February 8 Share Posted February 8 Tiem 6. Xiaomi earbudiem var nodefinēt vai gribi lai kaut kas notiek pieskaroties un tieši kas: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jainit Posted February 8 Share Posted February 8 un cilvēki uz ielas tā jocīgi noskatās uz dīvaini, kurš kaut ko nolasa no lapiņas un sāk sev ausī bakstīt... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Posted February 8 Share Posted February 8 pirms 8 stundām , Racer teica: Tiem 6. Xiaomi earbudiem var nodefinēt vai gribi lai kaut kas notiek pieskaroties un tieši kas: JBL var šo to mainīt kas notiek, izņemot to kas notiek zvanam pienākot un zvana laikā, tur ir cieti double tap pacelt un tap and hold nolikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitai Posted February 13 Author Share Posted February 13 (edited) Arī iehavoju Redmi Active 6, nu par to naudu ir labi. Edited February 13 by Kitai Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinno Posted February 20 Share Posted February 20 Ar JBL Live Flex man nesagājās - pēc ilgākas lietošanas sāka vienā ausī kaut kas spiest... Tā nu iebraucu pēc izslavētajām Redmi Buds 6 Active. Par to cenu - jā, ir gana ok. Bet, kurš tur teica, ka tās ir vislabāk skanošās earbuds - jāiet dzirde pārbaudīt... STEIDZAMI! Skan labāk nekā Airpods Gen 1, bet par to gan nekādu pārsteigumu nav. Tas, ko ir nācies saprast - Āboļa Airpodi vislābāk/ērtāk jūtas ausīs... Laikam būs vien jāmet kauns pie malas un jāņem 4 paaudzes versija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Posted February 20 Share Posted February 20 Pirms 11 minūtēm , martinno teica: Tā nu iebraucu pēc izslavētajām Redmi Buds 6 Active. Par to cenu - jā, ir gana ok. Bet, kurš tur teica, ka tās ir vislabāk skanošās earbuds - jāiet dzirde pārbaudīt... Skan samērā ok, bet nav izcili. Es paņēmu arī Redmi Buds Light, skan labāk kā Active, bet tas ir subjektīvs jautājums, jo meitai labāk patīk kā skan Active. Anyway - par to naudu, gana labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts