base7 Aprīlis 12 Share Aprīlis 12 pirms 3 stundām , Racer teica: Tak pilns ar mūzikas kanāliem katrai gaumei Man ir specifiska Vācijas mūzikas gaume. Tādi kanāli, kuri rāda 200x gadu mūziku vairs nav atrodami. Ja neskaita Youtubē 320p kvalitāti. Savā laikā skatījos tieši vācu Top of The Pop (RTL) nevis britu variantu. +Vēl visādus Club Rotation/Planet Viva+The Dome (RTL2) un līdzīgas mūzikas programmas. Es te domāju tieši vācu mūzikas izpildītājus. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Aprīlis 12 Share Aprīlis 12 Esi mēģinājis no Sat uz IPTV pāriet? Būs brīnumu pilna pasaule... Link to comment Share on other sites More sharing options...
base7 Aprīlis 12 Share Aprīlis 12 Esmu jau sen IPTV pasauli izstaigājis. Brīnumu diemžēl tur nav. Vai arī esmu pārāk izlepis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
base7 Aprīlis 13 Share Aprīlis 13 9.04.2025. , 22:08, base7 teica: Ruslans (tas, kuram kādreiz piederēja Topradio) izveidojis jaunu online radiostaciju. https://live.njoyradio.lv/02 Radiostacija ar šādu pašu nosaukumu darbojas arī Vācijā. Džingli arī no turienes ņemti (ar oficiālu atļauju laikam). Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@R$$ Aprīlis 13 Share Aprīlis 13 pirms 1 stundas , base7 teica: Radiostacija ar šādu pašu nosaukumu darbojas arī Vācijā. Džingli arī no turienes ņemti (ar oficiālu atļauju laikam). Inčīgi, kādreiz kad Tops bij nelegāls, šo staciju arī translēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Aprīlis 13 Share Aprīlis 13 pirms 15 stundām , base7 teica: Esmu jau sen IPTV pasauli izstaigājis. Brīnumu diemžēl tur nav. Vai arī esmu pārāk izlepis. Tā pat kā es,tas iptv tik gļuko ,ķipa bilde skaidrāka ,bet gļuko!Ko man vajag tas vis saprotamā valodā ir iekš TurkmenÄlem/MonacoSat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Aprīlis 13 Share Aprīlis 13 (labots) pirms 4 stundām , base7 teica: Radiostacija ar šādu pašu nosaukumu darbojas arī Vācijā. Džingli arī no turienes ņemti (ar oficiālu atļauju laikam). Tāpēc man likās ka kautkās tāds jau ir!Jo ja esmu garāžā tad tikai internet rādio klausos - kautkas tāds ir https://www.njoyradio.at/webcam/ Sis laikam Grieķu https://mytuner-radio.com/radio/njoy-radio-greece-458969/ šis tāds,ar vecie gabali samixeti! A tā jau daudzi https://mytuner-radio.com/search/?q=nJoy+radio Labots Aprīlis 13 - biomass979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ju Aprīlis 13 Share Aprīlis 13 kaut kāds njoy, šķiet jau bija 90mitajos. Kāds tur brīnums, ja frašīze vai tml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
base7 Aprīlis 14 Share Aprīlis 14 Ja kāds vēlas, tad šeit var vērot radio SWHLV video tiešraides strīmu https://play.radioswh.lv/?page=lv_video Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legacy Sat Aprīlis 15 Share Aprīlis 15 DAB parādīšanās dēļ Igaunijā vairs netiek izsniegtas vietējās vai reģionālās atļaujas; visas atļaujas ir valsts mērogā. Mediju pakalpojumu likuma jaunajā redakcijā būs tikai termins "radio licence" bez jebkāda ģeogrāfiskā apzīmējuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Aprīlis 16 Share Aprīlis 16 Ko tas īsti nozīmē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexs Aprīlis 16 Share Aprīlis 16 Pieļauju juridiski "attīra" likumu - cik tad daudz vairs tādu reģionālo/lokālo staciju vispār ir. Un ja arī ir - tad citai frekvencei var pieteikties un raidīt arī tur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
base7 Aprīlis 17 Share Aprīlis 17 Latgales Radio ir izveidota mājaslapa. https://latgalesradio.lv/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
base7 Aprīlis 17 Share Aprīlis 17 Uz Hotbird (13E) satelīta parādijušies trīs jauni TV kanāli "Wedo Movies" (filmas/seriāli priekš sieviešu auditorijas vācu valodā), "Wedo Sports" (sporta pārraides angļu valodā+vācu subtitri) un "Wedo Bigstories (dok.filmas angļu valodā+vācu subtitri). Parametri: 10853, 29900, H, 2/3, FTA Mājaslapa: https://en-us.wedotv.com/ Uz Astra (19.2E) satelīta parādijies jauns filmu kanāls "Wedo Movies" (vācu valodā). Parametri: 11836, 27500, H, 3/4, FTA Mājaslapa: https://en-us.wedotv.com/ Piezīme. Mūzikas kanāla "One Music Television" vietā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
base7 Aprīlis 19 Share Aprīlis 19 https://jauns.lv/raksts/izklaide/649356-vasara-latvija-paradisies-jauns-tv-kanals-ar-kristigo-programmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@R$$ Aprīlis 19 Share Aprīlis 19 1 stundu atpakaļ, base7 teica: https://jauns.lv/raksts/izklaide/649356-vasara-latvija-paradisies-jauns-tv-kanals-ar-kristigo-programmu Es tieši domāju, kas man pietrūkst pilnai laimei 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Aprīlis 19 Share Aprīlis 19 (labots) pirms 3 stundām , base7 teica: https://jauns.lv/raksts/izklaide/649356-vasara-latvija-paradisies-jauns-tv-kanals-ar-kristigo-programmu Būtu labāk tos Diuscovery salabojuši ,a to uzslēdz,itkā kartībā,Latviski,noskandin reklāmu aiziet auzās Angliski,kautkāda Suņu darīšana ! Nesen TET zvanīja,pratināja,kā patīkot viņu tet pakalpojums...Teicu galīgi garām -tieši kas intresē tas vis ir sačakarēts līdz kliņķim,nav ne latviski ne krieviski! Kautko nīdēja ka tā nevaidzētu būt! Nu tad paskatieties paši ko piedāvajiet,tik smērē! Labots Aprīlis 19 - biomass979 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
base7 Aprīlis 20 Share Aprīlis 20 Cik esmu iekš Tet uzslēdzis tos Discovery/Animal Planet, latviešu valoda tur nekad nav bijusi, lai gan audio izvēle norādīta latviešu. Tik pat labi varētu Eurosportam norādīt pie valodu izvēles latviešu😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
base7 Aprīlis 20 Share Aprīlis 20 2.04.2025. , 13:55, base7 teica: Radiostacija "Mix FM" (FM102.7) sākusi raidīt no Zaķusalas torņa. Ievērojami pacelta jauda (varētu būt ap 2kW+antenas pastiprinājums). Tagad apraides rādiusam būtu jābūt līdzīgam kā "SWH" (FM105.2). Sāciet testēt, cik tālu velk. Viņi vēl vairāk ir palielinajuši savu apraides rādiusu. Tagad ir ap 2,5 kW TRP. Tālākā vieta, kur izdevies noķert šo staciju stereo režīmā-Saldus apkārtne. Piezīme. Būs laikam jaudīgākais komercradio Latvijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@R$$ Aprīlis 20 Share Aprīlis 20 (labots) pirms 3 stundām , base7 teica: Viņi vēl vairāk ir palielinajuši savu apraides rādiusu. Tagad ir ap 2,5 kW TRP. Tālākā vieta, kur izdevies noķert šo staciju stereo režīmā-Saldus apkārtne. Piezīme. Būs laikam jaudīgākais komercradio Latvijā. Ir ir, te vakar vizinājos pa Limbažu galu, ķēra bez problēmām. Varu tikai apbrīnot to optimismu, ar kādu viņi attīsta to radio, jo tas tucis, kas tur skan, nav ilgstošai lietošanai... P.S. Šķiet, Skoņtjika 107.2 vai SWH 105.2 arī bij diezgan jaudīgi pasākumi. P.P.S Kaut kad būs jāpatestē cik tālu velk... Labots Aprīlis 20 - M@R$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Aprīlis 21 Share Aprīlis 21 (labots) 20.04.2025. , 12:20, base7 teica: Cik esmu iekš Tet uzslēdzis tos Discovery/Animal Planet, latviešu valoda tur nekad nav bijusi, lai gan audio izvēle norādīta latviešu. Tik pat labi varētu Eurosportam norādīt pie valodu izvēles latviešu😀 Ir ir,jābut Latviski abiem Discovery un tam TLC ! Tiem animal.nacionālas un eirosportie nekad nav Latviski bijis! A tiem ir un pat normāli tulko kad ir tai LV. Nav tas makslīgais invalīds kā Viasat historij! Es tak minēju,TET pārstāve minēja ka es neesot uzslēdzis LV valodu-tānevaidzētu būt ,kā es atstāstu,kad brīžam ir,nv,ienmēr pazūd pēc reklāmu skandināšānas! Es šai sabraucu ,lai atlaiž tos dzērājus kas pa reklāmas laiku piedzerās,vairs nespēj turpināt darbu....Šā šo visu dzirdot nožējoja ka pazvanījusi-tā plūdeni pargāja tet elektrības piedāvājumu!Es atbijdēju,tai ar jūs neņēmuši krievalodu,tādu nevaig!Ķipa vairs no krievijas tak nenākot,tad atkal piedāvājies sačakarētu produktu!!! Solījās parzvanīt -vēl nav zvanījusi! 🤭 Labots Aprīlis 21 - biomass979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
base7 Aprīlis 22 Share Aprīlis 22 Kopš vidējos viļņus pameta kristīgais "Radio Centrs", AM diapazonā vairs neraida neviena radiostacija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@R$$ Aprīlis 22 Share Aprīlis 22 Pirms 47 minūtēm , base7 teica: Kopš vidējos viļņus pameta kristīgais "Radio Centrs", AM diapazonā vairs neraida neviena radiostacija. Kas itkā būtu loğiski, itkā 2025.gads... Link to comment Share on other sites More sharing options...
base7 Aprīlis 24 Share Aprīlis 24 Uz Astra (28.2E) satelīta esošais Lielbritānijas nekodētais mūzikas kanāls "Now90s & 00s" maina savu atrašanās vietu. Jaunie parametri: 11082, 23000, H, 5/6, E stars, FTA (ID: 50357) Vecie parametri: 11568, 22000, V, 5/6, E stars, FTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
guntis1234 Aprīlis 24 Share Aprīlis 24 Kurā brīdī pazuda radio Merkurs AM 1485? liekas ka tikko vēl bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@R$$ Aprīlis 24 Share Aprīlis 24 1 stundu atpakaļ, guntis1234 teica: Kurā brīdī pazuda radio Merkurs AM 1485? liekas ka tikko vēl bija Šķiet ka nu jau ~pusotrs gads kā klusums? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiviic Aprīlis 24 Share Aprīlis 24 Cik tad Lapinskim tagad gadu, noteikti jau pāri 80. Tajā vecumā un ar nez vai lielu pensiju jau neko daudz vairs nepadarīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Aprīlis 24 Share Aprīlis 24 Elektrības maksas piebeidza pasākumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikelis95 Aprīlis 24 Share Aprīlis 24 pirms 5 stundām , M@R$$ teica: Šķiet ka nu jau ~pusotrs gads kā klusums? Es domāju, ka jau gadus četrus Merkurs neraida, ne tikai AM , bet arī internetā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Aprīlis 25 Share Aprīlis 25 pirms 14 stundām , raiviic teica: Cik tad Lapinskim tagad gadu, noteikti jau pāri 80. Tajā vecumā un ar nez vai lielu pensiju jau neko daudz vairs nepadarīsi. Tā ir ka neiemācījās galveno funkciju no mūsu Valdības Zagt,zagt un vēlreiz zagt!💨 neiestājās pulciņā"čaklās rociņas"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
base7 Aprīlis 25 Share Aprīlis 25 Igaunijā 2025.gada janvārī izsludinātajā ciparu radiofrekvenču licenču (DAB+) konkursā uzvarējusi AS Levira. Viņai tagad gada laikā jāizbūvē trīs DAB+ apraides tīkli. Nākotnē radio programmas būs pieejamas arī ēterā digitālā radio formātā, papildus FM frekvencēm. Ar pirmo tīklu Levira jāaptver vismaz 85,59% iedzīvotāju. Otrajam tīklam jāaptver 73,45%, bet trešajam 72,16% iedzīvotāju. Savā pieteikumā AS Levira pozicionējis, ka komerciālais digitālais radio pakalpojums tiks pārraidīts, sākot ar 2025. gada septembra. DAB+ ieviešana noritēs šādi: 1 Koeru, Valgjerve un Tallinas televīzijas tornis (2025. gada septembris) 2 Hāpsalu un Pērnava (2025. gada oktobris) 3 Tartu (2025. gada novembris) 4 Pehka, Orisāre un Kohtla-Nõmme (2026. gada janvāris). Link to comment Share on other sites More sharing options...
base7 Aprīlis 25 Share Aprīlis 25 NEPLP izsludinājusi konkursu uz brīvajām radio frekvencēm Daugavpilī (FM98.1), Gulbenē (FM98.2) un Balvos (FM95.4). Galvenā prasība radio programmām ir spēja nodrošināt nepārtrauktu 24 stundu raidīšanu diennaktī latviešu valodā. Pretendentiem ir tiesības brīvi izvēlēties programmas formātu: informatīvu, informatīvi muzikālu vai muzikālu. Konkursu pieteikumu iesniegšanas termiņš – līdz 2025. gada 8. maijam plkst. 10.00. Pieteikumi tiks izvērtēti un lēmumi pieņemti ne vēlāk kā līdz 2025. gada 7. augustam. Vismaz uz vienu pozīciju varētu pretendēs "Radio Marija". Link to comment Share on other sites More sharing options...
oks Aprīlis 26 Share Aprīlis 26 Man liekas, ka Merkurs vispirms apklusa internetā, kopā ar diezgan labu jaudas samazinājumu AM, un pēc tam apklusa pavisam. Balvu 95,4 jau divus gadus nevienam nevajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
base7 Aprīlis 26 Share Aprīlis 26 20.04.2025. , 13:41, M@R$$ teica: P.S. Šķiet, Skoņtjika 107.2 vai SWH 105.2 arī bij diezgan jaudīgi pasākumi. Mix FM tagad pārsit pušu SWH un Skonto stabili. Jaudas zinā SWH nokritis uz otro vietu. Pirms tam bija pirmajā (starp komercstacijām,). Un protams, visspēcīgākie raiditāji Latvijā pieder LR1 (FM90.7) un LR2 (FM91.5) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
base7 Aprīlis 30 Share Aprīlis 30 Uz Astra (28.2E) satelīta esošie Lielbritānijas nekodētie mūzikas kanāli "Now Rock" un "Clubland" maina savu atrašanās vietu. Jaunie parametri: 11082, 23000, H, 5/6, E stars, FTA (ID: 50352/ID:50355) Vecie parametri: 11553, 23000, H, 5/6, E stars, FTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
base7 Maijs 3 Share Maijs 3 Uz Hotbird (13E) satelīta bezmaksas paketē parādījies jauns ASV TV kanāls "World Fishing Network". Parametri: 11785, 27500, H, 3/4, FTA Mājaslapa: https://www.worldfishingnetwork.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
base7 Maijs 4 Share Maijs 4 Gruzija sekojot Krievijas piemēram izveidojuši pašmāju mūzikas kanālu ar nosaukumu "VIVA". Logotips un noformējums identisks Vācijas oriģinālajai versijai. Starp citu, pašā Krievijā ir veselas trīs mūzikas programmas ar šādu nosaukumu (Viva, Viva International un Viva Hits). Link to comment Share on other sites More sharing options...
guntis1234 Maijs 4 Share Maijs 4 Šodien dažos radio kanālos, tikai LV mūzika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Maijs 4 Share Maijs 4 Kuros? Šodien neesmu ieslēdzis radio, bet parasti Nabā ceturtajos maijos un astoņpadsmitajos novembros skan latviski, un vai nebija Skonto arī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
base7 Maijs 4 Share Maijs 4 Pirms 41 minūtēm , 138 teica: Kuros? LR5, Kurzemes Radio, Jēkabpils Radio 1. Varbūt vēl kaut kur. Skonto un Stārā šoreiz neskan(ēja). Labojums, Kurzemes Radio atmetam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu
Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas
Izveidot jaunu kontu
Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!
Reģistrēt jaunu kontuPierakstīties
Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!
Pierakstīties tagad!