Jump to content

Pārdod SONY Vaio

Exiic

Recommended Posts

Pārdod SONY Vaio SVP132A1CM

Neatceros kā tas nonāca manā īpašumā, bet uzliku Windows 11 un viss darbojas. Touchpad nepieciešams iespējams patīrīt vai iecentrēt pa jaunam, jo ir brīži kad piestreiko labā vai kreisā poga. taps strādā bez problēmām. Kaut gan cik es šos VAIO atceros, tiem trackpadi vienmēr ir bijuši mēsli.

Parametri:
i5-4200U
4.00GB Onboard diemžēl
128GB SSD (maināms)
Touch - OK
Cam - OK
Baterija - tur labi.
Komplektā lādētājs.
Win atslēga.
Vizuālais normāls, 7-8/10.

Tirgojas as is!

Memtest - OK, uz gald darbojas jau 3 dienas bez gļukiem.

Gribētos 70Eur.

Ir interesenti?

WhatsApp Image 2024-12-18 at 12.33.03 (2).jpeg

WhatsApp Image 2024-12-18 at 12.33.03 (1).jpeg

Edited by Exiic
  • 3 weeks later...

Cena 50Eur.

Izņemot lietotājam 138. Teicās braukt skatīties, pārlika 5 reizes un pazuda vispār. Ja atkal parādīsies starp dzīvajiem, tad viņam pa 50 neatdošu.

• Haha 1
pirms 2 stundām , Exiic teica:

lietotājam 138

Tas jau kā parasti te lielais krāmu pircējs, tikai tad kad jādodas pakaļ, tā pazūd.

• Patīk 3
martinno

Gan jau saprata, ka lombardijā nenodos dārgāk un nekāda kosmiskā peļņa nebūs, tāpēc gan jau arī pazuda...

pirms 7 stundām , Stasss teica:

parasti te lielais krāmu pircējs, tikai tad kad jādodas pakaļ, tā pazūd.

"parasti", tas ir tā: Ja Siliņa atnāktu uz valdības sēdi bez ļifona vai Briškens ar neaiztaisītu bikšu priekšu, nu varbūt kāds klātesošs Stass pamanītu, bet neko neteiktu. Ja atnāktu šādā skatā vēlreiz un Stass to ievērotu, tad točna visiem pastāstītu, ka tas tur parasti staigā šādi ģērbies. Tas jau nekas, ka simtos pārējo gadījumu ļifons vai bikšu priekša ir kārtībā.

Tad lūk, dārgais lasītāj, kas lasi šito un domā kāds es esmu tirsasgabals un negodavīrs, zini, ka es patiešām esmu dažu reizi neapdomīgi pieteicies kādu mantu pirkt un pēcāk sapratis ka man to tomēr nevajag un atcēlis, vai vienkārši nesataisījies aizbraukt pakaļ uz to Ikšķili, kur tā ir. Jā, nav forši. Bet daudz vairāk man šeit ir bijis sekmīgu darījumu, ar ko abas puses palikušas apmierinātas. Ja par katru darījumu te liktu zvaigznītes no 1 līdz 5, man būtu ne zemāk par četrām.

Bija arī viens komisks gadījums. Biedrs meklēja antīku ramu, 2x8GB. Man bija sets, kuru es nebiju testējis, virsū rakstīts 8GB. Smuks, ar ziliem radiatoriem, very gaming. Nosaucu pircējam kodu, satikāmies, veicām darījumu. Pēc tam biedrs ieliek ramu datorā, un izrādās ka virsū rakstītie 8GB ir nevis katrā modulī bet setā kopā :haha:

Nu neko, satikāmies, veicām reversu naudas - preces apmaiņu, visi laimīgi.

pirms 9 stundām , Exiic teica:

Teicās braukt skatīties, pārlika 5 reizes un pazuda vispār.

Divas, nevis 5.

Pārējais taisnība. Tieši tā, teicos braukt skatīties. Rezervējis nebiju. Bijām runājuši par dienu kurā gribēju piebraukt, bet tomēr netiku, un pēc tam nākamajā tikpat aptuveni, neko konkrētu neapsolot, pārcēlu vēl uz nākamo, un pēc tam, nudien, nedevu nekādu ziņu. Bet lasītājam gribu uzsvērt, ka nebiju teicis "rezervēju" vai "ņemu" un nebijām sarunājuši tikšanos konkrētā laikā. Tādu atcelt vai pārcelt tiešām nebūtu zolīdi.

@Exiic, lūdzu piedod, ja mana nekonkrētība tev ir izraisījusi lielas emocionālas ciešanas. Man tavā vietā neizraisītu. Pircēji mēdz pazust, un kur nu vēl interesenti, kas neko nesola. Nepārdzīvojam!
Lai pircējam labi kalpo!

Pirms 41 minūtēm , martinno teica:

Gan jau saprata, ka lombardijā nenodos dārgāk un nekāda kosmiskā peļņa nebūs

Dīlam, kurš ir tik salds, ka var easy pārdot ar varku, kāds, kurš gribētu to darīt, aizskrietu pakaļ uzreiz, pirms kāds cits pasteidzas. Bet manuprāt šis nav tāds dīls, galvenokārt tačpada dēļ. Ok, ja lielāko daļu laika tačpads strādā, tad varbūt arī sanāktu iemest lombī, bet nav mana tēma. Mani ieinteresēja tikai tāpēc, ka Vaio.

Vai lombis iedotu vairāk nekā 50? Nez, @Exiic pats var pamēģināt! :meeting:

Posted (edited)

Nu pēc Tavas attieksmes, ko esi uzrakstījis, noriskēšu ar banu un pateikšu, ka Tu vienkārši esi idiots! (Un es neesmu uzbraucis nevienam rupjā veidā pa padsmit savas esamības gadiem te). Uz manām SMS ar neatbildēji starp citu. Vienīgās ciešanas Tu pats sev sagādā.

PS. forums izlaboja Tavā virzienā pausto vārdu...

Edited by Exiic
  • Patīk 2
  • Haha 2
3.01.2025. , 22:08, 138 teica:

Nu neko, satikāmies, veicām reversu naudas - preces apmaiņu, visi laimīgi.

Tā kā es biju tas biedrs, tad varu tikai nokomentēt, ka es noteikti nebiju laimīgs.

Tas bija sen, bet:

1) Nedabūju preci, ko meklēju

2) 2x lieki iztērēts laiks, nauda ceļā

3) Man arī bija burtiski jāmedī viņu rokās, jo viņam baigā iniciatīva veikt apmaiņu atpakaļ nebija

Tas tā, visiem vajadzētu vairāk padomāt par neērtībām, ko sagādājam citiem.

• Patīk 2
pirms 20 stundām , martinno teica:

Necepies, pieņem to kā mācību stundu :) Turpmāk zināsi.

Es jau necepos par to ka nenopirka, bet par viedokli ko izteica šeit :)

pirms 19 stundām , itanium teica:

Tā kā es biju tas biedrs, tad varu tikai nokomentēt, ka es noteikti nebiju laimīgs.

Tas bija sen, bet:

3) Man arī bija burtiski jāmedī viņu rokās, jo viņam baigā iniciatīva veikt apmaiņu atpakaļ nebija

Tas tā, visiem vajadzētu vairāk padomāt par neērtībām, ko sagādājam citiem.

Te varu tikai piekrist. Cilvēks rēķinās, ka var mest, jo uzmet jau daudzi. 🤣

Kungi!... Tikai mieru! Katram var sanāk alošanās...

no pieredzes: apsūdzētajam ir tendence pazust, kad jābrauc ar naudu pakaļ hlamam... bet nu kam negadās... :crazy_pilot:

taču topikstarterim arī viens darījums tulīt jau gadu karājas gaisā... :D es joprojām pacietīgi gaidu... :mrgreen2:

• Haha 2
pirms 3 stundām , Racer teica:

par to ka esi vējgrābslis

Kaut kā ar nedaudz vates piesmaku. Vai ziema manam degunam drusku maņu sagrozījusi?

Bet daudz vairāk man šeit ir bijis sekmīgu darījumu, ar ko abas puses palikušas apmierinātas. Ja par katru darījumu te liktu zvaigznītes no 1 līdz 5, man būtu ne zemāk par četrām.

pirms 3 stundām , AndrisBB teica:

Te jau bezmazvai jāsāk kautkāds 'me too'

Kaut kas te nelīmējas..

• Haha 1

Zvaigznītes jau viņš minēja tikai par darījumu. Ja tas nenotiek, tad nav darījuma un nav zvaigznīšu 

• Haha 2
pirms 23 stundām , AndrisBB teica:

Vaitad kautkad senāk jau nebij vesela opopeja ar pazudušo RAM moduli un apmaiņu iekš Origo?

Bija. Biedrs delfīns nopizģīja 2GB DDR2 SO-DIMM moduli (tie bija (pieļauju, ka arvien ir) reti un relatīvi dārgi) no mana Thinkpad X60, kuru es viņam biju iedevis ar norunu, ka viņš padomās, vai pirks to savam "muzejam", vai nē. Iedevu, jo taču vecbiedrs, un cēlai lietai. Nepirks - labi, viss kārtībā. Cik atceros, tur gan bišķi iebremzēja komunikācija, bet par to es vispār neceptos. Bet atdeva, atnākot uz sarunāto tikšanos Origo, noliekot zemē Thinkpadu maisiņā un ne vārda nesakot aizejot prom, no visām pusēm nosmērētu (domājams, "tīrītu") ar kaut kādu acīmredzot silikona smāķi un ar 1+1 ramu 2+1 vietā.

• Haha 2
6.01.2025. , 12:00, itanium teica:

Var jau melot, bet nevajag gudri stāstīt.

2) točna atceros, vismaz vienā no reizēm braucu pie tevis, un nevienā no reizēm tu nebrauci pie manis, varbūt pirmajā reizē tikāmies kaut kur centrā

3) mūsu saziņa notika caur pm un telefonu, nekā citādi tu mani "nemedīji", varbūt es tev neatbildēju acumirklī (man ir arī privātā dzīve, tev nē?), bet reverso darījumu veicām dažas dienas pēc tam, kad tu atklāji, ka prece nav tas, ko mēs abi bijām domājuši, kas tas ir

Novēlu tev vairāk enerģijas veltīt cīņai ar līkločiem celtniekiem, kuriem tu maksā tūkstošus par šķību bruģi un rīģipsi otrādāk un par ko tu tikai noplāti rokas "nu neko darīt", tā vietā lai gremdētos emocionālajos pārdzīvojumos par šo nelielo pārpratumu, kurš tika novērsts.

• Kādas šausmas! 1

pirms 20 stundām , ggg97 teica:

Kaut kā ar nedaudz vates piesmaku. Vai ziema manam degunam drusku maņu sagrozījusi?

Kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā sociālajos tīklos redzu, ka bezmaz katrs otrais latvietis ir sagājis nacistā, kam visi krievi ir orki un vate, un tādi viņam rādās arī visi, kas viņam nepiekrīt. Šī tendence man nepatīk, lai arī esmu latvietis un atbalstu Latvijas un Ukrainas suverenitāti (Palestīnas arī, starp citu, bet piekrītu, ka Hamas nav nekādi čabulīši).

pirms 4 stundām , 138 teica:

Var jau melot, bet nevajag gudri stāstīt.

2) točna atceros, vismaz vienā no reizēm braucu pie tevis, un nevienā no reizēm tu nebrauci pie manis, varbūt pirmajā reizē tikāmies kaut kur centrā

Ja viena reize bija centrā (Miera ielas rajonā), tad otra bija pie Stradiņa slimnīcas Āgenskalnā (es ne tuvumā tai vietai strādāju, ne dzīvoju), so 
"Var jau melot, bet nevajag gudri stāstīt." :D 

Es jau baigi nepārdzīvoju, bet kā negatīva pieredze atmiņā palika. Nokomentēju tikai tāpēc, ka pats izcēli:

visi laimīgi

Neņem ļaunā, bet ja negatīva pieredze ar Tevi ir vairākiem, tad varbūt šis nebūs "visi idioti" gadījums.

Atvainojos autoram par off-topicu!

Edited by itanium
pirms 16 stundām , itanium teica:

Ja viena reize bija centrā (Miera ielas rajonā), tad otra bija pie Stradiņa slimnīcas Āgenskalnā (es ne tuvumā tai vietai strādāju, ne dzīvoju)

Es atceros vismaz vienu tikšanos Imantā šī rama sakarā, un Āgenskalnā man nekas nav darāms. Viens no mums kaut ko jauc.

7.01.2025. , 08:46, Athlons teica:

Kungi!... Tikai mieru! Katram var sanāk alošanās...

no pieredzes: apsūdzētajam ir tendence pazust, kad jābrauc ar naudu pakaļ hlamam... bet nu kam negadās... :crazy_pilot:

taču topikstarterim arī viens darījums tulīt jau gadu karājas gaisā... :D es joprojām pacietīgi gaidu... :mrgreen2:

Varam sataisīt visu ar omniva un pārskaitījumu, bet Tu vēlies lai es eju uz veikalu, minu kādu viskiju Tur vajag, jo no tiem nerubiju īsti neko. Man tam vienkārši nav laiks. Patiesībā tās tumbas jau sen esmu sataisījis un nevajag vairs tos sietus, bet esmu gatavs paņemt jo solīts ir solīts unja tu pieņemsi vienkārši naudu plus pakomatu, kuru arī esmu gatavs apmaksāt :) tu no šādas opcijas divas reizes esi atteicies. 

Dators ir prom. Topiku atstāšu. 

• Haha 1
9.01.2025. , 22:41, Exiic teica:

Patiesībā tās tumbas jau sen esmu sataisījis un nevajag vairs tos sietus, bet esmu gatavs paņemt jo solīts ir solīts

nē, nu ko ta vairs... ja nevaig, nevaig... nebija jau tā, ka es biju pārdošanas sludinājumu ielicis un Tev speciāli rezervējis... tikai atsaucos uz Tavu jautājumu, vai kādam nav...

bet Tu vēlies lai es eju uz veikalu, minu kādu viskiju Tur vajag, jo no tiem nerubiju īsti neko. Man tam vienkārši nav laiks.

barters ir tirdzniecības paveids, turklāt devu tev iespēju pašam novērtēt, cik daudz esi gatavs par tiem maksāt... pat ja esi nelietotājs, noiet gar stendu, kur rakstīts "Viskiji" jebkurā pārtikas bodē un apstāties pie tilpuma, kas Tavā prātā pēc cenas atbilst tiem sietiem... protams es varēju arī nospecificēt konkrētu marku par attiecīgu cenu... tikai tas nebūtu mainījis darījuma iznākumu... :mrgreen2:

pieņemsi vienkārši naudu plus pakomatu, kuru arī esmu gatavs apmaksāt :) tu no šādas opcijas divas reizes esi atteicies. 

nu vispār tikai vienreiz... un ja Tu būtu uzstājis, ka esi nenormāli aizņemts, ka pat nevari pateikt, kur lai Tev pievedu (arī tāda opcija tika piedāvāta), būtu piekritis arī omnivai, pasta pakomātam, da kaut vai pasta baložiem...

un nē es neturu ļaunu prātu un ne vienu nekamā neapsūdzu (piedodiet par tuftoloģiju...)... vienkārši sasmējos, ka divi biedri, ar kuriem man ir nesanākuši darījumi, viens uz otru rāda ar pirkstiem... :D man jautri un citiem fōruma biedriem arī... 

9.01.2025. , 22:49, e = d teica:

nav mazgadīgais, kuram alko nepārdod?

man regulāri sanāk pateikties par komplimentu pārdevējai, kas, aizdomīgi, 40-mit gadīgam onkulim prasa uzrādīt dokušmentu... :TBS:

Nu tur jau saprotams ka @Exiic atmeta ar roku tādam pārdevējam. Ja man prasītu iet vēl uz veikalu, lai nopērk viņam šmigu, pienu, majonēzi, ko vēl?

Varbūt ja būtu aizbraucis saņemt preci, paprasītu vēl paklāju izsūknēt.

• Haha 1
  • Kādas šausmas! 1
Pirms 2 minūtēm , AndrisBB teica:

paprasītu vēl paklāju izsūknēt.

Labi, ja tikai paklāju!

pirms 11 stundām , Jurkins teica:

Priekšspēle?

Nē, drīzāk lomu spēle. Nu līdzīgi kā japāņu skolnieces, kāpēc lai nevarētu būt skolnieki?

Pirms 16 minūtēm , AndrisBB teica:

atmeta ar roku tādam pārdevējam

daunito hromosoma... ta tur nemaz pārdevēja nebija tajā darījumā... nu vai arī man vienkārši sāk iestāties vecuma marazms... :mrgreen2:

Pirms 16 minūtēm , AndrisBB teica:

paklāju izsūknēt

=

pirms 12 stundām , Jurkins teica:

Priekšspēle

:spiteful:

Edited by Athlons

Bet nu nevajag jau arī citiem uzspiest kautkādus izdomātos barterus. Barteris ir tad, ja vienai pusei mētājas kautkāds krāms, otrai pusei tāpat, un abi nolemj apmainīties.

Bet ja viena puse izdomā ka tagad otrai jāskraida pa veikaliem un jāpērk nez kas, tad ir vienkārši necieņa pret citiem. Iedomājies ne visiem ir laiks un vēlēšanās tādai huiņai.

• Haha 1

ja atbilde uz jautājumu, ko es gribu par to, vai citu lietu, ir kaut kā uzspiešana citam, tad... man nav ko pat komentēt...

vēl reiz atkārtoju, dļja osobo tupih (@AndrisBB), ne jau es biju ielicis pārdošanas sludinājumu... es arī nevienā brīdī nemainīju darījuma veidu un neuzstāju, ka obligāti visīti vaig...

es saprotu, ka uz salas tur viss ir savādāk un bizness tikai cipariski un ar max profitu... bet mūsu banānrepublikā vēl ļoti daudz darījumus var kārtot, izmantojot ugunsdziru kā valūtu... gan dziļi laukos samaksāt kādam, lai izmēž kūti, gan galvaspilsētā apmaiņā pret pakalpojumu, vai preci... no kurienes man zināt, ka personāžs tādu paņēmienu nesaprot?...

tāpēc, varbūt, @AndrisBB, nelien visiem topikiem par korķi, ja nepazīsti drēbi... :punish:

• Patīk 1
Pirms 1 minūtes , AndrisBB teica:

Bet ja viena puse izdomā ka tagad otrai jāskraida pa veikaliem un jāpērk nez kas, tad ir vienkārši necieņa pret citiem. Iedomājies ne visiem ir laiks un vēlēšanās tādai huiņai.

Manā un droši vien daudzu citu šādu darījumu veicēju skatījumā tā ir nevis hu1ņa, bet veids, kā preces ieguvējs izrāda nelielu piepūli, novērtējumu jeb cieņu tās atdevējam. Es esmu gan atdevis, gan savācis dažādas lietas apmaiņā pret craft aliem, lielajiem fazer utml., un ne jau tā garduma dažu eiro vērtība ir svarīga gadžeta atdevējam, bet tieši tas, ka savācējs nedaudz piepūlas, nevis savāc pilnīgi par velti (un varbūt vēl prasa, vai var atvest uz to čuhņu kur viņš ir). Ja viņam "nav laika tādai hu1ņa", tad lai brauc pakaļ ar divdesmitnieku fazera vietā.

• Patīk 1

Nu es tiešām tādas ģerevņas tradīcijas nesaprotu, kur traktoristam jāmaksā ar polšu, bet teicu ka saprotu kāpēc 'pircējs' atmeta tam pirkumam ar roku.

Bet nu ja negribi lai kāds apspriež tavus notikumus, tas neposto publiskā vidē?

Edited by AndrisBB
  • Haha 1

Pirms 3 minūtēm , Athlons teica:

izmantojot ugunsdziru kā valūtu... gan dziļi laukos samaksāt kādam, lai izmēž kūti

Neapšaubu ka var, tomēr neatbalstu šādu alkoholisma veicināšanu. Tādiem lauku kaimiņiem dzērājiem es drīzāk piedāvātu pat ne naudu, kuru var nodzert, bet pusdienas un maisu ar pārtiku.

• Haha 1
1 stundu atpakaļ, AndrisBB teica:

ja negribi lai kāds apspriež tavus notikumus, tas neposto publiskā vidē?

tas kā ar sienu diskutēt... :D

ne es iznesu publiski darījuma nianses, bet lai nu būtu...

1 stundu atpakaļ, 138 teica:

pusdienas un maisu ar pārtiku

naivums Tavā vecumā...

Pirms 48 minūtēm , 138 teica:

drīzumā uz jūsu ekrāniem - nākamā sērija, bez topikstārtera piedalīšanās gan! Turiet pa rokai popkornu!

ja ir vēlme, atļauju Tev publicēt šeit, vai arī jaunā topikā mūsu PM saraksti... lai jau tauta uzjautrinās... :mrgreen2: