www.MistersPimpausis.lv Ierakstīts Oktobris 11, 2024 Share Ierakstīts Oktobris 11, 2024 Par vizuālo daudzmaz vienalga, var būt ieplēsts utt. Vajag otru telefonu priekš hotspot Cena (20-150eiro, Norādu tikai tāpēc ka prasa norādīt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCohol Oktobris 11, 2024 Share Oktobris 11, 2024 martinno pārdod iphone 13 pro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzincha Oktobris 12, 2024 Share Oktobris 12, 2024 https://www.ss.com/msg/lv/electronics/phones/mobile-phones/xiaomi/other/ccmblc.html https://www.ss.com/msg/lv/electronics/phones/mobile-phones/samsung/galaxy-a34-5g/ccbkoh.html https://www.ss.com/msg/lv/electronics/phones/mobile-phones/apple/iphone-12-mini/cxigfd.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Māšuks Oktobris 12, 2024 Share Oktobris 12, 2024 https://evelatus.lv/viedtalrunis-samsung-galaxy-a14-5g-4-64gb-gaisi-zals/ Šitas laikam neder jo nav esim Link to comment Share on other sites More sharing options...
maiss Oktobris 12, 2024 Share Oktobris 12, 2024 pirms 8 stundām , dzincha teica: https://www.ss.com/msg/lv/electronics/phones/mobile-phones/xiaomi/other/ccmblc.html https://www.ss.com/msg/lv/electronics/phones/mobile-phones/samsung/galaxy-a34-5g/ccbkoh.html https://www.ss.com/msg/lv/electronics/phones/mobile-phones/apple/iphone-12-mini/cxigfd.html A34 točna nav esim, jo man tāds ir un zinu, arī saskāros ar šo jautājumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Māšuks Oktobris 12, 2024 Share Oktobris 12, 2024 pirms 1 stundas , maiss teica: nav esim Kāds šai fīčai ir labums salīdzinot ar parasto SIM ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_dunduks_ Oktobris 12, 2024 Share Oktobris 12, 2024 Pirms 4 minūtēm , Māšuks teica: Kāds šai fīčai ir labums salīdzinot ar parasto SIM ? Nu nav vajadzības pēc fiziskās sim kartes. Latvijā varbūt ne tik aktuāli (priekšapamaksas tirgo katrā veikalā katram baklažānam), bet ja ceļo ārpus ES, tad vienkāršāk paņemt kādu starptaustisko esim, nekā čakarēties un meklēt vietējo priešapmaksu, kas dažās valstīs var būt gan problemātiski, gan laikietilpīgi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Oktobris 12, 2024 Share Oktobris 12, 2024 Pirms 8 minūtēm , Māšuks teica: Kāds šai fīčai ir labums salīdzinot ar parasto SIM ? Kad esi ārzemēs, nevajag pirkt SIM karti un bāzt telefonā, vari izdarīt to virtuāli un telefons sapratīs. Dažās valstīus ok, bet dažās parastā sim karte ir lētāka izmantošanā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Māšuks Oktobris 12, 2024 Share Oktobris 12, 2024 Pirms 7 minūtēm , Racer teica: Kad esi ārzemēs Nez, mans skolas biedrs ar BITE karti jau vairākus gadus Vācijā dzīvo un nav vajadzības pēc vietējām SIM. Vai tad ir valstis kur mūsu SIM neiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maiss Oktobris 12, 2024 Share Oktobris 12, 2024 (labots) pirms 10 stundām , dzincha teica: Pirms 6 minūtēm , Māšuks teica: Nez, mans skolas biedrs ar BITE karti jau vairākus gadus Vācijā dzīvo un nav vajadzības pēc vietējām SIM. Vai tad ir valstis kur mūsu SIM neiet? Ārpus eiropas savienības ir lētāk kādu esim pakalpojumu izmantot. Holafly u.t.t. Labots Oktobris 12, 2024 - maiss Link to comment Share on other sites More sharing options...
_dunduks_ Oktobris 12, 2024 Share Oktobris 12, 2024 Pirms 5 minūtēm , Māšuks teica: Vai tad ir valstis kur mūsu SIM neiet? Iet daudz kur, bet ne visur. Un tu negribēsi maksāt LV tarifus, ja ātrodies ārpus ES. Dāāāāāāudz lētāk ir izmantot starptaustiskās esim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Oktobris 12, 2024 Share Oktobris 12, 2024 Pirms 10 minūtēm , Māšuks teica: Nez, mans skolas biedrs ar BITE karti jau vairākus gadus Vācijā dzīvo un nav vajadzības pēc vietējām SIM. Vai tad ir valstis kur mūsu SIM neiet? Viss iet, bet ja gribi lielu datu apjomu tad ir savādāk, pat EU. Man reālā pieredze bij šogad maijā, kad biju Uzbekistānā un nopirku reālu SIM pa 6 eiro un 80 Gigabaiti (Feisbuks, Youtube un vēl daži servisi neuzskaitās) un alternatīva manam čomam, kurš brauca līdzi bij e-sim par 15 eiro par 10 GB. Finālā es savu telefonu ar tuerienies SIM turēju Hotspotā un viņam bija jābūt man tuvumā. Izbraukājām Taškentu, Samarkandu, Buhāru utt. Beigās viss bija labi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maiss Oktobris 12, 2024 Share Oktobris 12, 2024 (labots) Pirms 6 minūtēm , Racer teica: Viss iet, bet ja gribi lielu datu apjomu tad ir savādāk, pat EU. Man reālā pieredze bij šogad maijā, kad biju Uzbekistānā un nopirku reālu SIM pa 6 eiro un 80 Gigabaiti (Feisbuks, Youtube un vēl daži servisi neuzskaitās) un alternatīva manam čomam, kurš brauca līdzi bij e-sim par 15 eiro par 10 GB. Finālā es savu telefonu ar tuerienies SIM turēju Hotspotā un viņam bija jābūt man tuvumā. Izbraukājām Taškentu, Samarkandu, Buhāru utt. Beigās viss bija labi. Ir valstis kur bez vietējās pases dabūt sim ir praktiski neiespējami. Baltkrievija, Brazīlija u.t.t. Labots Oktobris 12, 2024 - maiss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Oktobris 12, 2024 Share Oktobris 12, 2024 Pirms 3 minūtēm , maiss teica: Ir valstis kur bez vietējās pases dabūt sim ir praktiski neiespējami. Baltkrievija, Brazīlija u.t.t. E-Sims tur strādā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_dunduks_ Oktobris 12, 2024 Share Oktobris 12, 2024 Pirms 6 minūtēm , Racer teica: Viss iet, Viss neiet gan! Kretīni Tele2 mani atstāja pilnīgi bez nekādiem sakariem (ne internets, ne balss) pat 'tepat' ES aizjūras teritorijā, kas joprojām skaitās ES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maiss Oktobris 12, 2024 Share Oktobris 12, 2024 Pirms 5 minūtēm , Racer teica: E-Sims tur strādā? Jā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuubijs Oktobris 12, 2024 Share Oktobris 12, 2024 Pirms 8 minūtēm , Racer teica: E-Sims tur strādā? E-sim opcija būs visur, bet vai būs provaiders, kas sniegs pakalpojumu, tas ir cits jautājums. Realitātē nauda nosaka visu un visur viss strādā, tai pat Krievijā gan Tele2 griež parasto sim, tiesa ar pasi tik sim dabūt var, gan e-sim pakalpojumi ir uz urrā. Pirms 9 minūtēm , _dunduks_ teica: Viss neiet gan! Kretīni Tele2 mani atstāja pilnīgi bez nekādiem sakariem (ne internets, ne balss) pat 'tepat' ES aizjūras teritorijā, kas joprojām skaitās ES! Kur ir “tepat”? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_dunduks_ Oktobris 12, 2024 Share Oktobris 12, 2024 Pirms 49 minūtēm , Tuubijs teica: Kur ir “tepat”? La Réunion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuubijs Oktobris 12, 2024 Share Oktobris 12, 2024 Right, aizbrauc kkur nakuj pie Āfrikas un sūdzies, ka neiet tele, way to go Sir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_dunduks_ Oktobris 12, 2024 Share Oktobris 12, 2024 Nu nekādas džungļu ciltis tur nedzīvo un lai aizbrauktu, pietiek ar ID karti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zin... Oktobris 12, 2024 Share Oktobris 12, 2024 pirms 2 stundām , Tuubijs teica: E-sim opcija būs visur, bet vai būs provaiders, kas sniegs pakalpojumu, tas ir cits jautājums E-sim provaiderim ir jāatbalsta ierīce. Es piemēram nevaru savām pulkstenim dabūt e-sim UK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu
Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas
Izveidot jaunu kontu
Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!
Reģistrēt jaunu kontuPierakstīties
Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!
Pierakstīties tagad!