Jump to content

Kuras Ir Labas WebKameras?

www.MistersPimpausis.lv
 Share

Recommended Posts

www.MistersPimpausis.lv

Cik skatos tad visas Webkameras izskatas drausmigi sliktas , gan pec bildes gan pec mikrofona kvalitates.

Izmantoju Paslaik Telefonu Webkameras rezima , bilde vismaz loti laba,bet baigais cakars slegt klat/lietot vinu un ir baigas Audio Sync problemas un vel visadi citi lagi...

Varbut kads ir Petijis Vairak so un zina kuras ir normalas un nemaksa Kosmosu?

Ja kadam varbut Pardosana kkas ir tad drosi PM!

Paldies.

nu mikrofons nevienai nebūs labs. kā pašu kameru meklētu kādu fullhd, bet mikrofonu tāpat citu. es, bišķ izvirtis, lietoju quadcaster mikrofonu.

INTRASERVERNET

Logitech augstais gals bus ar labam kameram. Bet nu pa leto jau nu nesanaks. Un ja tev ir Android 14 ja nemaldos, tad vismaz esot elementari saslegt windows vide, vai iPhone viens no pedejiem, tad ari to var izmantot ka webcamera, protams Mac vide.

Labots - INTRASERVERNET

www.MistersPimpausis.lv
(labots)
Pirms 4 minūtēm , AlCohol teica:

nu mikrofons nevienai nebūs labs. kā pašu kameru meklētu kādu fullhd, bet mikrofonu tāpat citu. es, bišķ izvirtis, lietoju quadcaster mikrofonu.

ehh 2eiro kameram no Aliexpress ari ir FullHD , tas neko daudz neizsaka :D

Paslaik izmantoju Iphone vai Pixel kaa kameru + Rode Mikrofonu atseviski, rezultats labs, bet nu cakars traks...

Esmu ar mieru pienemt bisk sliktaku bildi un bisk sliktaku audio kvalitati ja butu mazakas problemas un nebutu tas viss pasakums tik liels :D

Labots - www.MistersPimpausis.lv

nu gribi onlyfans strīmot, būs jāņem spoguleni. ja pietiek ar konferencēm, tad neviens nesūdzas par kvalitāti ar parastām laptopa kamerām + mikrofoniem.
ja ir baigais anālisms uz kvalitāti, tad c920 logi kamera un tavs mikrofons. nesaprotu, kas tev tur pa ņemšanos, ja vienreiz programmas settingos visu saliec, tad jau tur tas viss paliek nākošajās reizēs.

Tad jau jāskatās, lai feiss būtu cienīgs tādai kamerai?:)

pirms 1 stundas , AlCohol teica:

Logitech C920 PRO ir samerā ļoti labs mikrofons

Pirms 36 minūtēm , Laxe teica:

Logitech C920 PRO ir samerā ļoti labs mikrofons

ja iebāz viņu mutē, tad jā, bet parasti kamera atrodas attālināti no lietotāja. savu izvirtību pēc pat nopirku regulēmajo "arm" prieš sava quadcaster", lai varu piebīfdīt blakus sejai.

www.MistersPimpausis.lv
(labots)

Pec vairaku stundu Izpetes Dabuju Logitech Brio 500 , pa 45eir lietotu (ap 90 jauna). 

Prieksh webcam LOOTI laba Bilde, skana ari gandriz ok.

Protams no Laba telefona + Norm Mikrofona redzami labaks rezultats,bet sis ir gandriz 80% no taa un neaiznjem nekadu vietu/ 0 chakars.

20x labaks rezultats ka no mana 2k Eur Thinkpada Iebuvetas kameras/mikrofona :D

Ja kadam vajag ari Labu Webcam, tad sis brio 500 vienozimigi ir no1 izvele ja negribas tur vairakus simtus teret.

Ja mazliet pieregule+ extra gaisma tad gandriz vai jau prieksh Onlyfans der :D

Tos Letakos brio 300/100 vai citus aizvesturiskos C920 var aizmirst jo baigie sudi izskatijas.

Labots - www.MistersPimpausis.lv

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

• Izveidot jaunu...