Stepselis Ierakstīts Jūlijs 21, 2024 Share Ierakstīts Jūlijs 21, 2024 Pēc pilna upgreida uz izsoli lieku pilnībā strādājošu sistēmbloku ar Intel i7-3770. Korpuss labā vizuālā stāvoklī. Sākuma cena: 50.-€ Minimālais solis: 5.-€ (nebūsim sīkumaini). Beigu termiņš: 26.07.2024, 21:00 Atrodas Valmierā, bet gan jau par piegādi vienosimies, jo reizēm braucu arī uz Rīgu. 3 Link to comment
Stepselis Jūlijs 21, 2024 Author Share Jūlijs 21, 2024 Un ko vēl tur gribi ieraudzīt pie tā kas jau ir iedots? Link to comment
AlCohol Jūlijs 21, 2024 Share Jūlijs 21, 2024 Pirms 3 minūtēm , Stepselis teica: Un ko vēl tur gribi ieraudzīt pie tā kas jau ir iedots? viens screenshots būtu pateicis vairāk kā 5 tavas bildes, bet nu labi... nav jau rafaello. 1 Link to comment
Stepselis Jūlijs 21, 2024 Author Share Jūlijs 21, 2024 Pirms 4 minūtēm , AlCohol teica: vairāk kā 5 tavas bildes 1. bildē ir visa tehniskā informācija. Link to comment
raiviic Jūlijs 21, 2024 Share Jūlijs 21, 2024 Pirms 42 minūtēm , AlCohol teica: viens screenshots būtu pateicis vairāk kā 5 tavas bildes Nu jau gan idejas. Ko tajā skrīnšotā uzzināsi - kāds CPU un cik RAM. Toties kaut vai tik svarīgas, cik un kādas USB ligzdas tur ir un kāds vispār vizuālais stāvoklis - zīlēsi kafijas biezumos ? Link to comment
Müller Jūlijs 25, 2024 Share Jūlijs 25, 2024 kompis nav zeme metams, pasam driz bus kadi 10 gadi jau ar lidzigu uz 3770 bazes. ko vajag tas griezas bez ipasam aizturem. bet vai pirktu tagad laikam jau ne pa 50 eur ir ok piedavajums Pirms 24 minūtēm , Stepselis teica: Varbūt ir citi priekšlikumi? ielikt videokarti kadu rx570 pa 30 eur un tirgot ss ka gaming pc counter strike 2 ready? gan jau kads sikais panemtu Link to comment
Populārs ieraksts Mielestapa Jūlijs 26, 2024 Populārs ieraksts Share Jūlijs 26, 2024 Aparāts labs, tas dzesētājs vien maksā vismaz 50 eiro rubuļus, ja pērk jaunu. Mātesplate iekš Amazon vispār pāri 200 naudiņām. Sistēma vēl no laikiem, kad Intel taisīja kārtīgus procesorus bez šķībiem mikrokodiem un elektrisko sildītāju cienīga enerģijas patēriņa. 5 Link to comment
AlCohol Jūlijs 26, 2024 Share Jūlijs 26, 2024 21.07.2024. , 12:55, raiviic teica: Nu jau gan idejas. Ko tajā skrīnšotā uzzināsi - kāds CPU un cik RAM. Toties kaut vai tik svarīgas, cik un kādas USB ligzdas tur ir un kāds vispār vizuālais stāvoklis - zīlēsi kafijas biezumos ? ja tādu dinozauru pirktu, drošvien viņš būtu omei un pilnīgi pietiktu ar divām usb ligzdām, lai peli un klavieri piespraustu. vizuāli - zem galda. 1 Link to comment
Populārs ieraksts rubb Jūlijs 26, 2024 Populārs ieraksts Share Jūlijs 26, 2024 Es nesen tieši pārsēdos no i7-3770 PC uz jaunāku. Kompim bija 32GB RAM, max cik var ielikt. GPU bija diskrētais - GTX970. Kompis bija pilnīgi normāli izmantojams, pie tam ne tikai kā ofisa kārba. Win11 uz kompja darbojās ļoti labi, visi atjauninājumi instalējās ok. No kurienes rodas tie gudrinieki kuri saka ka šādam kompim jāliek veci win un ka tas ir novecojis hlams? Tas, ka win11 darbojas lēnāk nekā win10 ir kaut kāds vecos aizspriedumos balstīts sviests. Mazāk ticiet mārketingam un sektantiem! 3 2 Link to comment
Stasss Jūlijs 26, 2024 Share Jūlijs 26, 2024 Es teiktu ka priekš standarta lietošanas, internets, offisrīki, multimedijas un kādu spēlīti uz neMax iestatījumiem padzenāt pietiek atliektiem galiem, un nekas vairāk nav vajadzīgs. Man drīzāk fascinē šitie varianti - iesaki man labu kompi, budžets 1K+. Uzjautā, ko darīsi? "Rakstīšu studiju darbus un vakaros filmas paskatīšos.." Tev pietiek ar parastu laptopu par 400eur... Jā? Viņš nebremzēs? .... 3 Link to comment
AlCohol Jūlijs 26, 2024 Share Jūlijs 26, 2024 Pirms 9 minūtēm , Stasss teica: Es teiktu ka priekš standarta lietošanas, internets, offisrīki, multimedijas un kādu spēlīti uz neMax iestatījumiem padzenāt pietiek atliektiem galiem, un nekas vairāk nav vajadzīgs. Man drīzāk fascinē šitie varianti - iesaki man labu kompi, budžets 1K+. Uzjautā, ko darīsi? "Rakstīšu studiju darbus un vakaros filmas paskatīšos.." Tev pietiek ar parastu laptopu par 400eur... Jā? Viņš nebremzēs? .... pieraduši pie hdd kā sistēmas diska savās vecajās miskastēs. 2 Link to comment
Stepselis Augusts 1, 2024 Author Share Augusts 1, 2024 Dators nonācis pie vienīgā solītāja. 1 Link to comment
Recommended Posts