@rmands Posted October 25 Share Posted October 25 (edited) Varbūt ir te kāds kurš pats ir pakojis un atgriezis preci uz amazon ? Caur pastu vai kā tam līdzīgi. Daži jautājumi pirms sūtu paldies! Atbildēšu uz PM! Edited October 25 by @rmands Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaads Posted October 25 Share Posted October 25 sen tas bija, kad sūtīju uz Amazon de vai uk, neatceros. Pilnīgi vienalga ar ko bija sūtīt šiem, izvēlējos, kur bija lētāka piegāde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
@rmands Posted October 25 Author Share Posted October 25 (edited) Ok, gribēju ar Latvijas pastu sūtīt tad sanāk, ka bez kurjera no pasta nodaļas arī var sūtīt ja ? Edited October 25 by @rmands Link to comment Share on other sites More sharing options...
jema Posted October 25 Share Posted October 25 Cik es esmu sūtījis no Amazon.de, viss nāk ar kurjeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jainit Posted October 25 Share Posted October 25 sāc atgriešanas procesu un tad pats redzēsi ar ko var un ar ko nevar atgriezt. Te informācija svešvalodā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeds Posted October 25 Share Posted October 25 pirms 2 stundām , @rmands teica: Varbūt ir te kāds kurš pats ir pakojis un atgriezis preci uz amazon ? Caur pastu vai kā tam līdzīgi. Daži jautājumi pirms sūtu paldies! Atbildēšu uz PM! Es amazon.de jaku sūtīju mainīt uz lielāku izmēru. Kad amazons atsūta preci dažreiz viņiem iekšā ir labeļi atpakaļsūtīšanai. Tos nevajag izmest. Tā uzlīmēju atgriešanas label un aizsūtīju atpakaļ, viss aprakstīts. Es sūtīju no Latvijas Pasta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaads Posted October 25 Share Posted October 25 Latvijas pasts nesūta lietas uz ārzemēm, ja ir kaut kas, kur ir akumulatori, jo nododot paku nosūtīšanai, tai jābūt atvērtai, lai var nočekot saturu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@rmands Posted October 25 Author Share Posted October 25 (edited) pirms 2 stundām , zeds teica: Es amazon.de jaku sūtīju mainīt uz lielāku izmēru. Kad amazons atsūta preci dažreiz viņiem iekšā ir labeļi atpakaļsūtīšanai. Tos nevajag izmest. Tā uzlīmēju atgriešanas label un aizsūtīju atpakaļ, viss aprakstīts. Es sūtīju no Latvijas Pasta. Tur uz tām amazon atgriešanas lapām kuras japrintē neredzu nekādu tel nr. vai tad pastā neprasīs ? Edited October 25 by @rmands Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaads Posted October 25 Share Posted October 25 pastā galvenais lai ir indekss un adrese, pārējais mazsvarīgi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeds Posted October 25 Share Posted October 25 pirms 3 stundām , @rmands teica: Tur uz tām amazon atgriešanas lapām kuras japrintē neredzu nekādu tel nr. vai tad pastā neprasīs ? Es vairs neatceros detaļas, bet ja atceros pareizi pasta darbiniece paņēma paku un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@rmands Posted October 26 Author Share Posted October 26 (edited) Jā tur vienkārši atdod un viss. Arī daudz lētāk nekā ar kurjeru. Edited October 26 by @rmands Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts