Jump to content

Interesanta, jocīga cena.

jacobs
 Share

Recommended Posts

Visu līdzīgu daudzdetaļu, parasti nestandarta, konstrukciju izgatavošanu, var uztvert biežāk  tikai kā kādu puzles alternatīvu.

Ir brīvs laiks, vai arī savai darba stundai maza vērtība. Savādāk labākais risinājums ir jau kādas veiksmīgas veikala konstrukcijas apgreids.

Pats pie līdzīgiem darbiem ķeros tikai bezizejas gadījumos. Un tas man; pensionāram, pieredzējušam meistaram ar ļoti labu ekipējumu...😉

Polikarbonāta standarta 6x2 loksne ir par īsu liektai konnstrukcijai, pietrūkst vimaz metrs.

Esmu niekojies ar rūtiņu lapu un 6cm vara stiepli, izlocot visādus profilus un tos kopējot uz lapas.

Laikam labākais, vismaz pēc izskata uz lapas un paredzamās sniega slodzes ziemā ir 2 reiz 4 metru plāksnes ar starpu kādi 3o cm korē vēdināšanai.

Pirms 47 minūtēm , jacobs teica:

Savādāk labākais risinājums ir jau kādas veiksmīgas veikala konstrukcijas apgreids.

Tā pati standarta liektā konstrukcija uz 50-60 sm paaugstinātiem pamatiem/papildus konstrukcijas.

25.07.2023. , 10:49, Murlo teica:

man savulaik pārdevējs gribēja iestāstīt, ka CO2 balonus vajag pārpildīt, jo gāze oksidējās -> CO2 oksidējās
bet stāstīja ar nopietnu sejas izteiksmi. Protams no konkursa tika izslēgts uzreiz

viens veikala gāzu balonu izsniedzējs bija metāllūžņu plača metāla griezējiem stāstījis, ka, skābeklis esot saskābis.

Nu, tā kā galīgi! Neesot lietojams!

• Haha 3

Pirms 36 minūtēm , Raimonds1 teica:

Tā pati standarta liektā konstrukcija

Mums daudziem labi zināmais, bijušais bootietis, mans draugs @RimaNTSS hobija pēc  sev ir izgatavojis divas paprāvas siltumnīcas.

Rāmja korpuss pašliektas metāla kanttrubas, kuras noslēgumā tika atdotas uz galvanisko cinkošanu. Tāpat viss no polikarbonāta + uzturēšanas automātika. Darbs pie katras siltumnīcas aizņēma pāris mēnešus un vairāk. Tas cilvēkam, pensionāram ar labu ekipējumu, un nenoliegšu, manu padomu.🙂

Toties tomātus var audzēt kādus grib, ne tikai labi transportējamos ar biezo mizu un novākt jau pārgatavojušos, smaržīgus.

Pirms 22 minūtēm , jacobs teica:

metāla kanttrubas

cena droši vien sanāca laba

Pirms 9 minūtēm , Raimonds1 teica:

cena droši vien sanāca laba

🙂

Pirms 31 minūtēm , jacobs teica:

hobija pēc