Jump to content

Čuguna vannas emaljas krāsošana


midix
 Share

Recommended Posts

Pamanīju, ka tēvs sācis vietām piekrāsot čuguna vannu, lai noslēptu tumšos izdilumus. Viņš izmanto kaut kādu parastu balto krāsu, kas nu gadījās pie rokas, un protams, tā ātri nodzeltē un nolobās.

Pārkrāsot visu vannu vai prasīt svešus meistarus īsti nav variants - mājās ir ar nerviem smagi slima mamma, kas negrib nekādu lielu troksni un svešiniekus. Tāpēc laikam jau jāturpina vien tēvam tā pamazām lāpīt.

Taču jautājums - kādu sakarīgu emaljas krāsu viņam nopirkt, lai turētos kaut cik normāli? Youtube redzēju, ka viena pensionāre Krievijā pūta kaut kādu vannām paredzētu emaljas krāsas baloniņu un teica, ka rezultāts turas jau vairākus mēnešus, bet vai pie mums veikalos ir kaut kas tāds atrodams? Depo kaut kā nemanīju baltu emalju baloniņos. Ir kaut kāds Penosil komplekts vannu atjaunošanai, bet gara pentere priekš dažiem ielāpiem. Protams, pirms krāsošanas nedaudz jāparīvē ar smilšpapīru un jāattauko. 

Link to comment
Share on other sites

Ksenukajā kaut kad sen biju redzējis, krāsu nodaļā, speciālais čuguna vannu atjaunošanas sastāvs, nelielā iepakojumā, nezinu vai tagad piedāvājumā ir.

Link to comment
Share on other sites

Nu jā, tas ir tas "sarežģītais" gruntējamais divkomponentu Penosil komplekts, ko pieminēju. Rīgas veikalos varbūt ir uz vietas, citās pilsētās čābīgāk.

Atradu Kuršu mājaslapā kaut kādu speciālo aerosolu, bet manā pilsētā Kuršu nav, ir gan Sedumi, jāpaskatās tur - ja nebūs, nāksies pasūtīt.

Link to comment
Share on other sites

martinno

Savulaik ar to Penosil nokrāsoju vienu vecu čuguna vannu - rezultāts bija gana ok, vismaz ņemot vērā izmaksas.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...