Jump to content

Pērku lietotu, bet vēl lietojamu Android planšeti, 8-10"


Long John
 Share

Recommended Posts

Pērku lietotu Android planšeti 8-10", RAM ne mazāk par 2 GB, Atmiņa no 32 GB, cenā zem 100 Eur, vēlams Samsung vai Lenovo. Vajadzīga kundzei gados, galvenokārt "epizodiskiem" sakariem- Facebook Messenger, Gmail, dažam fiļmukam no Yotube utml, tādēļ nekas diži nopietns un dārgs nav vajadzīgs. Esmu Ogrē.  

Link to comment
Share on other sites

Viņš jau prasa zem 100 Eur, nevis tieši. Tas 'nedaudz dārgāk' var izrādīties 2x dārgāk, kas nav nedaudz.

Link to comment
Share on other sites

Paldies, ņemšu vērā! Bet tomēr vēl bik pagaidīšu ko lētāku. Mana kundze necieš dajebkādu tehniku, vecais IPads tā i stāv neapgūts, bet man atkal āboļi neiet pie sirds un  pietrūkst pacietības tos apgūt un vēl jo vairāk- spītīgai kundzei to ieborēt .  Tādēļ  šoreiz vajag nedārgu Androīdu nu ļoooti epizodiskai lietošanai (drīz ceru aizbraukt ceļojumā uz Ēģipti un gribu nodrošināt E-sakarus ar savu cienīto kundzi un bilžu apmaiņu uz to laiku). Vēlāk jau manīs- a ja nu iepatīkas? :)))  

Labots - Long John
Link to comment
Share on other sites

Paldies JU par ieteikumu. Pasūtīju ar piegādi tepat Ogrē versiju ar SIM karti (praktiski pa to pašu ciparu) - ja kundzei iepatiksies, varēs apgūt arī  zvanīšanu ar glaudāmo tālruni- pagaidām spītīgi turas pie podziņnieka..:)  

 

    https://www.rdveikals.lv/products/lv/149/313189/sort/1/filter/0_0_0_0/IdeaTab-M8-8-A22-2GB-32GB-4G-Gray-ZA5H0062PL-planšetdators.html

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...