Jump to content

Si brizha labakais Thermal Paste, Compound?


INTRASERVERNET
 Share

Recommended Posts

Labs visiem. Cilveks velas nomainit M.2 NVMe SSD Huawei MateBook X Pro datoram. Uz atru aci aplukojot cik vienkarsi tas ir, tad redzams ka janjem dzeseshanas plaksne. Tad nu jautajums, kas ir uz sho bridi labaka Thermal Paste, Compound? Jo sen neesu mainijis, ne lidzigi veicis darbibas.

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Nesaprati lidz galam, dzesetajs kas naak virs SSD, skar ari CPU un GPU tatad, kas janonjem pirmam kartam un tad var ssd iznjemt. Ko labak noklat uz CPU un GPU kad liks atpakalj?

Link to comment
Share on other sites

Šaubos, ka jautājums ir par SSD dzesēšanu. Gan jau, lai piekļūtu M.2 ligzdai, jānomontē heatsink uzparikte, kurai tad jauna pasta būs vajadzīga...

Link to comment
Share on other sites

Kaut kad uz līdzīgu vaicājumu saguglējās ThermalGrizzly Aeronaut - lietoju jau vvz cik gadus smērējot gan sev, gan apkārtējiem :) ... un sūdzības nav.

Viņiem ir arī Kryonaut - bet tas ir vairāk priekš overklokeriem un ja pavisam nav kur naudu likt, tad arī Kryonaut extreme.

 

Link to comment
Share on other sites

Mielestapa

Uz GPU vislabākā termopasta ir tā, kura neskrāpē kristālu un dzesētāja pamatni, un tā jau zināmā mērā ir laimes spēle, jo skrāpē gan Arctic MX-4, Prolimatech PK-2, Kryonaut un Gelid termopastas (pēdējās, kas mēģinātas). Laba pieredze ir ar Aeronaut - kad notīra dzesētāja pamatni, nekad nepaliek švīkas vai iedobumi. Vēl arī Noctua pastas ir labas.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...