Lameriz 9 Posted March 29 Share Posted March 29 Strādāju mājās pa telefonu.. Šodien izgāju OVP, AS "Veselības centru apvienība" tāds šoks bija, 39 euro, par nekko, citi kolēģi izgāja OVP pa 10 un 12 euro, bet nē mani sūta uz 1 min pie 3 citiem ārstiem, lai vairāk naudas dabūtu???? Uz 1min pie neirologa, pasaku viss ok, uzraksta ok aptuvenais laiks 30 sekundes, sūta pie acu ārsta uz 3min saka ok, sūta pie ausu ārsta 1 minūte max, saka viss ok. Kāāā var negribēt šito debīlo valsti ņemt priekšā? Par KATRU 30 SEK ĀRSTU 9euro! + OVP 12 Euro! ! 1 Quote Link to post Share on other sites
rubb 702 Posted March 29 Share Posted March 29 Nabadziņš, kā tevi apkrāpa! Pirms to darīji noteikti noskaidroji cenu, tomēr no konta noņēma vairāk! Ieteiktu sazināties ar juristu un noskaidrot kā jārīkojas. Kaut gan - noteikti šeit pat forumā arī kāds atradīsies un neatteiks padomu! P.S. Kāds tam sakars ar valsti? Tiešām esi lameriz ne tikai forumā, bet arī dzīvē? Quote Link to post Share on other sites
Lameriz 9 Posted March 29 Author Share Posted March 29 Gribu tikai brīdināt un jā esmu kapeiku pisējs! Ja pirms nedēļas to darītu, tad būtu noskaidrojis to arodārstu adreses, kas ir normāli un cilvēcīgi un būtu braucis tur, diemžēl laika nav daudz Martā. Quote Link to post Share on other sites
Jainit 274 Posted March 29 Share Posted March 29 Pirms 24 minūtēm , rubb teica: Tiešām esi lameriz ne tikai forumā, bet arī dzīvē? Jautājuma zīme teikuma beigās ir pilnīgi lieka. 1 1 Quote Link to post Share on other sites
marrtins 794 Posted March 29 Share Posted March 29 1 stundu atpakaļ, Lameriz teica: jā esmu kapeiku pisējs! Nu nu nu... Īstenam kapeikmīlim šādi kasjaki negadās. No tādiem pārdzīvojumiem tam tak sevi būtu jāeitanizē. Quote Link to post Share on other sites
Murlo 209 Posted March 29 Share Posted March 29 Tu laikam pie vetārstiem gāji. Sajauci adreses. Vai arī ārsti saprata, ka nav vērts ar tevi ņemties Man VCA Elite, Pļavnieki, Jugla katrā reizē 4h kā minimums. Ņemot vērā ka bez gaidīšanas rindā. Quote Link to post Share on other sites
Racer 5,398 Posted March 29 Share Posted March 29 Pirms 56 minūtēm , Murlo teica: katrā reizē 4h kā minimums. Ņemot vērā ka bez gaidīšanas rindā Smuka māsiņa vai ko tur dari 4h? 1 3 Quote Link to post Share on other sites
marrtins 794 Posted March 30 Share Posted March 30 4h un bez gaidīšanas rindā - gan jau abiem ir savi trumpji Quote Link to post Share on other sites
constrig 28 Posted March 30 Share Posted March 30 Šis izdevumus likums, gadījumā nav, uzlicis par pienākumu nastu uz darba devēju? Quote Link to post Share on other sites
base7 671 Posted March 30 Share Posted March 30 pirms 5 stundām , Racer teica: Smuka māsiņa vai ko tur dari 4h? To nolāpīto masku dēļ nevar vairs saprast, smuka māsiņa vai ne visai. Quote Link to post Share on other sites
Anonīms Alkoholiķis 475 Posted March 30 Share Posted March 30 Vai pārbaudiji gala slēdzienu? Nebija tur ieraksts "nav vērts, eitanāzija obligāta"? Quote Link to post Share on other sites
e = d 1,351 Posted March 30 Share Posted March 30 Eitanāziju tradicionāļi noraidīja. Viegls gals nav gaidāms Quote Link to post Share on other sites
Stasss 2,602 Posted March 30 Share Posted March 30 pirms 1 stundas , base7 teica: To nolāpīto masku dēļ nevar vairs saprast, smuka māsiņa vai ne visai. 1 Quote Link to post Share on other sites
kaads 231 Posted March 30 Share Posted March 30 pirms 1 stundas , base7 teica: To nolāpīto masku dēļ nevar vairs saprast, smuka māsiņa vai ne visai. tagad var izlīdzēties bez avīzes, nav virsū uz feisa jāklāj. Quote Link to post Share on other sites
Murlo 209 Posted March 30 Share Posted March 30 pirms 11 stundām , Racer teica: Smuka māsiņa vai ko tur dari 4h? tur jau atkarīgs kādus riskus ieraksta darba drošības speciālists. parasti acu ārsts, kur bez redzes pārbaudes arī redzes nerva izmeklējumi lors kardiologs, ķirurgs/traumatologs neirologs audiometrija spirometrija asins analīzes beigās vēl arodārsts paskatās kā bija iepriekš un kā ir tagad Quote Link to post Share on other sites
Lameriz 9 Posted April 2 Author Share Posted April 2 Bet loģika ta kur sistēmai???? Prasiju kolēģēm viņas gāja citās pilsētās pie viena OVP viņš nekur nesūta 12 eruo par visu. ES aizgāju savā poliklinikā un man saka tā esot valsts procedūra maksā un ej par katru ārstu 9 eur kaut ar tur sēdi tikai 1 minūti. Kapec ir OVP ārsti kas nekko neprasa iet papildus, bet ja lielāka pilsēta man tad ir jāiet~? Jo citi kolēģi dzivoja mazas pilsetas viņu poliklinas OVP parbaudija spiedienu paprasija jautajumus vai ok un visu parakstija - 12 eur, bet man bezjega 39 euro jo jaiet uz 1 min pie 3 arstiem redzes dzirdes un neirologs, jo stradaju no majam ar austiņam, tā pat kā iepriekšējos 15 gadus strādāju offisā. Quote Link to post Share on other sites
Stasss 2,602 Posted April 2 Share Posted April 2 Pirms 6 minūtēm , Lameriz teica: Bet loģika ta kur sistēmai???? Prasiju kolēģēm viņas gāja citās pilsētās pie viena OVP viņš nekur nesūta 12 eruo par visu. A ko tu teiksi ka man OVP vispār notiek par "Paldies" un minūtes laikā? Vairāk laika jau tam papīram nevajag..😁 Quote Link to post Share on other sites
base7 671 Posted April 2 Share Posted April 2 Vajag pārcelties uz dzīvi mazpilsētā, atrast ģimenes ārstu un būs būs jāmaksā mazāk. Mazpilsētās vispār daudz kas ir lētāks salīdzinot ar Rīgu vai citām lielajām pilsētām. Quote Link to post Share on other sites
Lameriz 9 Posted April 2 Author Share Posted April 2 Jā man tā bija pedejos 15 gadus, uz darbu atbrauca kaut kāds OVP čalis, parakstijos kaut kur un viss. Tapec tagad esmu šokā. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts