Kobra 0 Posted February 7 Share Posted February 7 Labvakar, prātā ienāca prātā jautājums. Vai es varu kaut kādā veidā savienot savu laptopu kuram ir HDMI 2.0 ports ar monitoru kuram ir dvi ports, lai iegūtu 120hz attēlu? Quote Link to post Share on other sites
MasteR's 23 Posted February 7 Share Posted February 7 Pēc specifikācijas DVI atbalsta 1920x1080 @ 120hz, bet vai tavs monitors atbalsta 120hz? Var mēģināt ar pāreju HDMI>DVI, man tāda mājās mētājas, bet nav iespēja pārbaudīt vai strādā. Quote Link to post Share on other sites
Kobra 0 Posted February 7 Author Share Posted February 7 pirms 6 stundām , MasteR's teica: Pēc specifikācijas DVI atbalsta 1920x1080 @ 120hz, bet vai tavs monitors atbalsta 120hz? Var mēģināt ar pāreju HDMI>DVI, man tāda mājās mētājas, bet nav iespēja pārbaudīt vai strādā. Jup, monitoram ar kuru vēlos saslēgt ir 120hz (Samsung 2233rz) Man bija doma ar adapteriem vienīgi šaubas vai tas pasākums izdotos Quote Link to post Share on other sites
dzincha 10 Posted February 7 Share Posted February 7 pirms 6 stundām , MasteR's teica: Var mēģināt ar pāreju HDMI>DVI, man tāda mājās mētājas Izmēģināju 2gab šādas pārejas pirktas Lemona. Abas rādija bildi, bet tā bija ar violetu nokrāsu. Beigās ali hdmi-vga bija ok. Quote Link to post Share on other sites
Kazarms 169 Posted February 7 Share Posted February 7 Pirms 3 minūtēm , dzincha teica: Abas rādija bildi, bet tā bija ar violetu nokrāsu. Birojā krietns simts ar HDMI-DVI kabeļiem. Violetu bildi nerāda neviens. Kaut kādi CableMaster. Tev visticamāk vienkārši nepaveicās. Quote Link to post Share on other sites
MasteR's 23 Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) Kobra tavs monitors neatbalsta DVI dual link, tāpēc ar DVI input max ir 1680x1050 @ 60hz. Nāksies vien izmantot aktīvo HDMI>VGA pārēju. Edited February 7 by MasteR's Quote Link to post Share on other sites
Kobra 0 Posted February 7 Author Share Posted February 7 Pirms 44 minūtēm , MasteR's teica: Kobra tavs monitors neatbalsta DVI dual link, tāpēc ar DVI input max ir 1680x1050 @ 60hz. Nāksies vien izmantot aktīvo HDMI>VGA pārēju. Ikdienā lietoju to monitoru 1680x1050 @ 120hz, ar dvi-d kabeli Quote Link to post Share on other sites
dzincha 10 Posted February 7 Share Posted February 7 pirms 2 stundām , Kazarms teica: HDMI-DVI kabeļiem Tās bija pārejas, tjip spraudnis, nevis kabeļi Quote Link to post Share on other sites
MasteR's 23 Posted February 7 Share Posted February 7 Ātrumā pārskatījos, pēc manuāļa monitors neatbalsta HDCP savienojumu ar DVI dual link, bet tikai ar DVI single link, mana kļūda. Meklē rokā pāreju un skaties vai strādās. 👍🏻 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts