Dzimba Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Labdien visiem! Tātad tieši pirms nedēļas ietaisīju sidru- izspiedu sulu no āboliem(Antonovka,mežāboli, un viena nezināmā šķine(kaut kādi pussaldie) un vēl bumbieru sula. Sajaucu visu kopā, un salēju pa stikla baloniem- pieliku klāt raugu-Browin strong un rauga barojošo vidi. Izskatās, ka sidram ir pārstājis rūgšanas process, bet tas taču būtu krietni par ātru. Kādi būtu jūsu komentāri, risinājumi? P.S. ierakstīju arī kupla.lv, taču tur neviens neatsaucas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaads Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 labāk uztaisi kandžu, kam tev tas zeķūdens 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasss Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Pirms 8 minūtēm , Dzimba teica: ierakstīju arī kupla.lv, taču tur neviens neatsaucas. Un domā, šeit ir alkoholiķu palīdzības grupa? Jā!!! Tu domā pareizi! Uzgaidi, gan biedri ar stāžu atvērsies uz vakarpusi. Savādāk nav drosmes pagaidām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gestapo Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Likt cukuru 2 piegājienos, uzdzīt līdz kādiem 15 grādiem, ja nav dzerams, tad pārdzīt. Šogad sidrs Tev nebūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzimba Posted September 19, 2020 Author Share Posted September 19, 2020 Pirms 10 minūtēm , Gestapo teica: Likt cukuru 2 piegājienos, uzdzīt līdz kādiem 15 grādiem, ja nav dzerams, tad pārdzīt. Šogad sidrs Tev nebūs. Vai nošāvu kaut ko greizi??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Net Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 hitnet.lv/2019/08/ka-pagatavot-abolu-sidru Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCohol Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 pagaršo, vel salds? rūgšanai optimāla temperatūra bija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 pirms 13 stundām , Dzimba teica: Antonovka, Vēl nav nogatavojušies noteikti, bet nezinu cik tas ir būtiski sidra pagatavošanai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts