Jump to content

Kroņvīruss


Raimonds1
 Share

Recommended Posts

1 stundu atpakaļ, binary teica:

Nu ja būtu 100% vakcinācijas aptvere vecumā no 0 līdz 39 un tajā vecuma grupā vispār nebūtu stacionēto, tad tak tāpat slimnīcā no tiem 351 būtu 313. Nu OK, *par kripatu mazāk*, ja pieņem, ka tie "jaunie" mazāk izplatītu vīrusu.

Nu bet Tu tak esi studējis un eksāmenus licis kādas 5 dažādas matemātikas!!!!?

Link to comment
Share on other sites

pirms 1 stundas , oxygen teica:

Nu tie tērē MANU (nodokļu naudu) un, nedod dievs man vajadzēs pašam tipa kādu operāciju

Man arī besī ārā - visu mūžu maksājis iekšā, finansējis visādus alkānus, pīpmaņus un cukurēdājus, pretim līdz šim dabūjis kaut kādas kripatas. Tagad, vecumam nākot, iemaksas gan ņemšu ārā pēc pilnas programmas :sarkasms:

  • Atbalstu 1
  • Kādas šausmas! 2
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 42 minūtēm , aoma teica:

Neraksti tik garus palagus, acis šilierējas....

Grūtības koncentrēties? Runā, ka tās esot sekas… ;)

Bērnībā ne tādi vien palagi obligātajā literatūrā tika lasīti.

Link to comment
Share on other sites

Vai tad te bērni arī apgrozās? Ja nevari iekļauties 2 rindkopās, tad Tavus sacerējumus lasa vien Mārtiņš un Roberts, kas jau ir diagnoze.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 3 minūtēm , aoma teica:

Vai tad te bērni arī apgrozās?

Uz poda arī bērnībā iemācās. Tagad, kad vairs neesi bērnis, uz podu aiziet vairs neproti?

Link to comment
Share on other sites

Pirms 4 minūtēm , aoma teica:

Ja nevari iekļauties 2 rindkopās, tad Tavus sacerējumus lasa vien Mārtiņš un Roberts, kas jau ir diagnoze.

Hū..., bet toties spēt izlasīt vien divas rindkopas - lūk tas nu gan ir tikums :sarkasms:Var jau dragāt arī visu vienā rindkopā, bet tieši tad jau acis "šilierējas" un, ja vēl tad ar pieturzīmēm švaki...

  • Patīk 2
  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

@binary paņem GB vai IS pozitīvie, vakcinētie, stacionētie un mirušie, ja tā nav korelācija starp ar vakcinēto skaitu, laipni lūgtu zinātnisku apcerējumu par pretējo. Vīrusa izplatība ir viļnveidīga, tā ir matemātika un turpināsies viļņi pat pie 70 un 80% vakcinēto.

Šie gan ir meli :D Te kā uz nāvessoda izpildi, katru dienu nedaudz zem 800.


firefox_jOjc69n0dR.png.d53c7d5c331d300ff491b8a3846f8587.png
 

Labots - maize
Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, maize teica:

@binary paņem GB vai IS pozitīvie, vakcinētie, stacionētie un mirušie, ja tā nav korelācija starp ar vakcinēto skaitu, (..)

@maize, tā ir "korelācija starp ar vakcinēto skaitu" *riska grupās*. Būtu pie mums riska grupās esošie kārtīgi savakcinēti, tad arī nāves būtu tā ap 0, jo mirušie visbiežāk ir 60-69, 70-79, pat 90-99 vecuma grupās, jaunāki ir ļoti, ļoti reti (un arī tad vēl jautājums, vai tie "jaunie" nav kādā citā riska grupā). Hospitalizēto arī būtu par saviem 80% mazāk.

 

Tak tas pats Dumpis vakcinācijas sakarā reizēm piemin tieši riska grupās esošos. Bet nu pārāk skaļi jau viņš to nedrīkst darīt, citādi noraks. Piemēram, tāds pavecāks raksts no jūnija ar viņa viedokli, bet nu, sasodīts, aprakstītā situācija stipri līdzīga tai, kas tagad tiek novērota - https://skaties.lv/zinas/latvija/dumpis-slimnicas-ar-covid-19-joprojam-tiek-stacioneti-pacienti-kuriem-jau-sen-bija-jabut-vakcinetiem/

Labots - binary
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

pirms 21 stundām , marrtins teica:

visu mūžu maksājis iekšā, finansējis visādus alkānus, pīpmaņus un cukurēdājus

Un alkāni pīmaņi, un cukurēdāji nodokļus nemaksā?

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Nez ko tur kāds maksā vai nemaksā, kāpēc jautā? Te dažs bija sašutis, ka kāds tērē VIŅA naudu...

  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

@Zin..., godīgi sakot, nezinu, kas tiem vectētiņiem izskalo galvas. Zinu tik, ka vakcinācijas kampaņas tās noteikti nav. Bija tak tie plakāti pie mums - bez vakcīnas nav čomu, bez vakcīnas nav mācību, bez vakcīnas nav ceļojumu un kā tik vēl nav. Dažiem pat strādāt negrib ļaut bez vakcīnas, nemaz nerunājot par šmotku bodes apmeklēšanu un pusdienām restorānos.

 

Kas no tā visa tā pa īstam interesē "mazmeitiņu vectētiņus", kuri tad arī ir tie galvenie mirēji un slimnīcu gultu aizņēmēji?

Link to comment
Share on other sites

Vectētiņiem/vecmāmiņām pārsvarā ir TV skatītāji. Un tik nesaki ka tur gandrīz nepārtraukti nestāsta ka vajag vakcinēties. Bet , tā ka ''valdība melo''  , ''Dumpi nošaut'' tiek dzirdēts itin bieži apkārt, tad , pat man padzīvojošie ir prasījuši kam tad ticēt? Ja mazbērni ir pārliecināti  (nevis šaubīgi ) antivaxeri, kas smeļas infu feisbūkā, tad ... ko vēl tā valdība var darīt. Piedevām ir daļa ģimenes ārstu kas ... arī rekomendē nevakcinēties . Un ne tikai ''vājiniekiem'', kam varbūt, tiešam šobrīd   nevajadzētu vakcinēties , tipa ir apslimis ar kādu vīrusa slimību vai kas tamlīdzīgs.  Papildus daļa krieviski runājošo saklausās infu no Krievijas TV, ka no rietumu vakcīnam ''mirst kā mušas'' , kam patiesībā apakšā ir tas ka Krievija nemaz neplāno atļaut šis vakcīnas Krievijā, kaut tauta ( daļa) prasa kāpēc nav izvēles un visiem jāpotējas ar Sputnik V.

 PS starp citu klīst baumas ka kremļa spice esot potēta ar to rietumu ''zļurgu'' nevis ''gaišo Sputnik V''.

Labots - oxygen
Link to comment
Share on other sites

Nav saprotams, kāpēc jūs tik ļoti uztraucaties par kādu, kam jūsu uzmanība absolūti nav nepieciešama? Joprojām sargājat Sistēmu, lai nepārslogojas?

  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

Par tiem ģimenes ārstiem ir diezgan smagi samelots.

Vispirms - ir lasītas atklāsmes, kur, ja radinieki aicina kādu onkuli vai tanti beidzot savakcinēties, tad, lai tie radi liktos mierā, tiek ieteikts samelot, ka, lūk, ģimenes ārsts aizliedza vakcinēties. Tā tie stāsti rodas.

 

Īsti gadījumi varbūt ir kādi 5 vai desmit pa visu valsti.

 

Te man tāds citātiņš no sīrupiņu tirgotājas.

 

Tas, kas notiek pasaulē šobrīd, mums katram ir savs viedoklis un sapratne, katrs pieņemam savu patiesību, un pie tā turamies. Bet tāpēc man neviens nav jāšķiro. Jāšķiro v@kcinētos, nev@kcinētos, sliktajos un labajos, jo kā, lai sašķiroju? Viņi ir mani tuvinieki, draugi, cilvēki , dvēseles radinieki. Un man nav vienalga, kas ar viņiem notiek!
Viedoklis, ka COVID ir visai nopietns vīruss un ir kaut kas jāievēro ir pamatots. Citādi viedokļi nav pamatoti.
COVID kontekstā var jau pateikt, ka nav vienalga un var arī neaplipināt un ievērot noteikumus. Tad tiešām nav vienalga.
Vīrusam ir vienalga Tavas emocinālās pieķeršanās. Viņam vajag izpaltīties un gvelžot par kaut ko citu, nevis vīrusam labvelīgu vidi un iedzīvotaju attieksmēm, šī izplatīšanas tiek veicināta. Var iedomāties, ka tie tuvinieki un draugi labi pasvinēs, viens otru apskaus un sabučos. Jo viņi taču ir tik tuvi.
Visā šajā trakumā, kas šobrīd notiek mums visapkārt, svarīgi ir atcerēties un zināt kā būt veseliem ! Bez stresa un bailēm no vīrusiem lielākiem vai mazākiem, nebaidīties no vīrusu bubekļiem, jo katrs var uzturēt un stiprināt savu imunitāti, un rezultātā būt vesels! Vai zinājāt, ka stress ir vislielākais ienaidnieks imunitātei? Un , kas notiek TV ekrānos........?
Tās jau ir konkrētas kaitnieciskas muļķības, kas mudina uz visādām aplamām "pseidoveselīgām" darbibām. Pret COVID vīrusu palīdz vakcinācija, jo vakcinētie slimo vieglāk un arī pārlieka neceļošana, neiepirkšanas, distances un maskas.
Aizstājdarbība, ticība muļķībām. Nebaidīties ir tiešs aicinājums neievērot vīrusam vajadzīgos apstakļus, bet kaut ko tizli attaisnot.

Vīrusi ir bijuši visos laikos, bet šobrīd māca dakterēties pret vīrusiem tikai ar medikamentiem, kuriem ir garš blakņu saraksts instrukciju lapelēs, un kuri , bieži vien , nepalīdz!

Jaunie cilvēki šobrīd vairs neprot parūpēties par savu imunitāti, un vai vispār zina, kas viņa tāda ir? Neprot stiprināt to, nezina kā nepieļaut vīrusu klātbūtni, nezina, ka daba par visu ir parūpējusies, tikai vajag mācēt to izmantot.

Liela daļa no mums neaizdomājas, cik katra ķīmiskā ripiņa ir kaitīga , un kādu kaitējumu viņa nodara cilvēka organismam samazinot imunitāti nevis to stiprinot.

Katra nākamā paaudze to aizmirsīs pavisam, akli uzticēties tikai medikamentiem, un nesapratīs, kāpēc nāk slimības pēc slimībām, jautās: kāpēc tā notiek? Ja par to nerunāsim un atkal neiemācīsimies izmantot dabas sagādātās veltes, neiemācīsim to saviem bērniem, tad nākotne būs bēdīga....

Ezotēriska, vispārīga gvelšana, kas attaisno nevakcinēšanos, vazāšanos apkārt, ceļošanu, distances neievērošanu un masku nevalkāšanu.

Aizstājdarbība, ticība muļķībām. Nebaidīties ir tiešs aicinājums neievērot vīrusam vajadzīgos apstakļus, bet kaut ko tizli attaisnot.

 

--------------------

Cita vieda attaisnojumu meklēšana ir visādu valdības un ierēdņu pārkāpumu, kļūdu un neizdarību apkopošana, tad riktīga uzbudināšanas un tad jau VISS, ko saka valdība, ierēdņi, ārsti ir meli!

Link to comment
Share on other sites

Pirms 8 minūtēm , binary teica:

godīgi sakot, nezinu, kas tiem vectētiņiem izskalo galvas.

 

Skalo tie, kas to visu xuiņu facebookā lasa un izplatā tālāk. Mans vecfāters, dzīvo 20km no Kuldīgas. Pirms gada runāja "gaidīšu kad ģimenes ārsts zvanīs un piedāvās vakcīnu" tagad jau ticis līdz "Kariņš, Levits fašisti, eksperimentālas vakcīnas, piespiedu vakcinācija, valdība grib mani noindēt". Un kaimiņos dzīvo tie, kas dabīgo imunitāti stiprina ar tējiņām un "pozitīvo domāšanu", "vajag vibrēt augtstā frekvencē" un "pandemijas nav". Nu savā ziņā varu piekrist, jo pie meža 20km no Kuldīgas toč būtu pagrūti koviku atrauties. + ķieģelis ģimenes ārsta lodziņā - tip nu nevar tiem večukiem piezvanīt un uzaicināt uz savakcinēties?

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Sākam ar BankuBaltija, Maksimu, visādām miljonu izsaimniekošanām, nedienām veselības aprūpes sistēmā un tad jau uz tā fona vakcinēšanās arī ir nelietība!

 

Diezgan prasti, bet efektīvi!

Link to comment
Share on other sites

Pirms 12 minūtēm , Zin... teica:

tāpat arī marrtinns nekad nav redzējis nevienu antivakseru aaleeshanos feisbukaa. 

Protams, jo, pirmkārt es fb vispār neapgrozos un nekad arī neesmu. Jā - esmu dzirdējis par ālēšanos tur, bet, otrkārt, kā jau iepriekš minēju, es neuzskatu tos "autorus" par draudu vai par vispār vērā ņemamiem. Ja būs tiešām kas vērā ņemams - pie manis tas atnāks ātrāk nekā vēlāk.

  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

Onkulis un tante saņēmušies aiziet uz gadatirgu un vakcinēties.

Un tad viņi iet garam sīrupiņu stendam.

 

Pārdevēja viņiem nolasa lekciju par imunitāti.

Pirms 13 minūtēm , marrtins teica:

Joprojām sargājat Sistēmu, lai nepārslogojas?

Nu, tik daudz, ka pārslogota sistēma attiecas uz parastu pilsoni jau tā kā vajadzētu saprast!

Ātro izsaukumu prioretizēšana.

Reanimācijas gultas.

Saslimušie mediķi.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 24 minūtēm , oxygen teica:

Vectētiņiem/vecmāmiņām pārsvarā ir TV skatītāji. Un tik nesaki ka tur gandrīz nepārtraukti nestāsta ka vajag vakcinēties.

Bet ko tur stāsta? To pašu, ko es te pirmīt aprakstīju (bez vakcīnas čomu, mācību, ceļojumu, šmotku božu, pusdienu restorānos)? Ja tā, tad TV to var griezt no agra rīta līdz vēlam vakaram, tāpat tas nav orientēts uz vectētiņu/vecmāmiņu.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 11 minūtēm , marrtins teica:

es neuzskatu tos "autorus" par draudu vai par vispār vērā ņemamiem

Nepatiesas informācijas izplatīšana, kam tic desmitiem tūkstoši cilvēki, ietekmē arī šo cilvēku rīcību. Par tauriņa efektu man tev, visdrīzāk, nav jāstāsta, bet Gobzemu ar tauriņu salīdzināt arī gluži nevar. Viņš vairāk ir kā kaka baseinā - it kā nav bīstams, bet atsevišķos cilvēkos neadekvātu paniku izraisa.

@marrtins, vai gadījumā nav atkal tā, ka tu viņu neredzi kā draudu sev un tāpēc uzskati par nenozīmīgu vispār?

  • Patīk 3
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 18 minūtēm , TOoMoOT teica:

Nepatiesas informācijas izplatīšana, kam tic desmitiem tūkstoši cilvēki, ietekmē arī šo cilvēku rīcību.

Nav ne pirmā reize vēsturē, ne pēdējā.

 

Pirms 20 minūtēm , TOoMoOT teica:

Par tauriņa efektu man tev, visdrīzāk, nav jāstāsta, bet Gobzemu ar tauriņu salīdzināt arī gluži nevar.

Jā, viss pa lielam ir saistīts, bet risinājums taču nav tādus apklusināt jeb, kā te minēja, paņemt pie dziesmas. Tas ir krietni lielāks drauds, nekā konkrēto personāžu izdarības. Esi gatavs uzticēt Kompetentajiem veidot Patiesības Ministriju?

 

Pirms 23 minūtēm , TOoMoOT teica:

Viņš vairāk ir kā kaka baseinā - it kā nav bīstams, bet atsevišķos cilvēkos neadekvātu paniku izraisa.

Un kā tad izpaužas tā panika? Es neko vērā ņemamu neredzu, varbūt akls, bet tas apgaismojiet?

 

Pirms 24 minūtēm , TOoMoOT teica:

vai gadījumā nav atkal tā, ka tu viņu neredzi kā draudu sev un tāpēc uzskati par nenozīmīgu vispār?

Protams, primāri sev, arī pastarpināti. Vai tad viņš un / vai tie tur no fēcebuka rada vērā ņemamus draudus? Un kam? Lētticīgajiem? Es jau reiz prasīju, bet lai tad iet vēlreiz. Kādus tad draudus Tie Tur rada un par ko tad jums konkrēti ir bail?

  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

Ja cilvēkam visu laiku stāsta, cik vakcinācija ir bīstama, tad nav brīnums, ja viņš sāk visam ticēt.

Es jau esmu teicis iepriekš, ok, nevakcinējieties, bet, ja saslimsiet, nemeklējiet mediķu palīdzību. Ārstējieties paši.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, base7 teica:

Es jau esmu teicis iepriekš, ok, nevakcinējieties, bet, ja saslimsiet, nemeklējiet mediķu palīdzību. Ārstējieties paši.

Es, savukārt, esmu jau iepriekš teicis, ka tā tas nestrādā. Tad jāmaina Sistēma (es par) un pie reizes atkritīs arī gaudas, ka kāds tērē VIŅA NAUDU.

  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 4 minūtēm , marrtins teica:

Nav ne pirmā reize vēsturē, ne pēdējā.

Tieši tā! Un vēsture arī labi parāda, kādi ir draudi, ja to viegli palaiž pašplūsmā.

Pirms 7 minūtēm , marrtins teica:

Jā, viss pa lielam ir saistīts, bet risinājums taču nav tādus apklusināt jeb, kā te minēja, paņemt pie dziesmas. Tas ir krietni lielāks drauds, nekā konkrēto personāžu izdarības. Esi gatavs uzticēt Kompetentajiem veidot Patiesības Ministriju?

Par risinājumiem neesmu kompetents spriest, bet vienīgais, ko gribēju teikt - nevajadzētu apgalvot, ka nepatiesa informācija, kura tiek masveidīgi izplatīta, nav potenciāls drauds.

 

Pirms 12 minūtēm , marrtins teica:

Un kā tad izpaužas tā panika? Es neko vērā ņemamu neredzu, varbūt akls, bet tas apgaismojiet?

Pirms 17 minūtēm , marrtins teica:

Kādus tad draudus Tie Tur rada un par ko tad jums konkrēti ir bail?

Kā būtu ar to pašu piemēru, ka cilvēki, kas ir riska grupā nevakcinējas tikai tāpēc, ka ir parāvušies uz Gobzemu?

Kā būtu ar cilvēkiem, kas tic, ka elites mērķis ir viņus iznīcināt? 

Paņem popkornu un paskaties šo video.

 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 2 minūtēm , TOoMoOT teica:
Pirms 20 minūtēm , marrtins teica:

Nav ne pirmā reize vēsturē, ne pēdējā.

Tieši tā! Un vēsture arī labi parāda, kādi ir draudi, ja to viegli palaiž pašplūsmā.

Nu to pašu jau var teikt par visādiem "draudu" apkarotājiem.

 

Pirms 2 minūtēm , TOoMoOT teica:

nevajadzētu apgalvot, ka nepatiesa informācija, kura tiek masveidīgi izplatīta, nav potenciāls drauds.

Par "potenciāli" jau nebija runas. Lai gan, es arī potenciālus draudus neredzu :) Lielie lēmumi pie mums netiek pieņemti. Ar varu sagrābt neko neizdosies. Lielāks draugs ir taisni no "apkarotāju" un "sargātāju" puses. Kas viņiem liegs rīt pasludināt tevi par [potenciālu] draudu?

 

Pirms 4 minūtēm , TOoMoOT teica:

Kā būtu ar to pašu piemēru, ka cilvēki, kas ir riska grupā nevakcinējas tikai tāpēc, ka ir parāvušies uz Gobzemu?

Kā būtu ar cilvēkiem, kas tic, ka elites mērķis ir viņus iznīcināt? 

Pilnīgi pajāt :D Nopietni. Katram savs ceļš ejams un savas izvēles izdarāmas. Vai tas ir drauds? Manuprāt - nē. Jautājumu šai sakarā jau uzdevu, ja ir vēlme vari atbildēt, reāli interesē.

 

Pirms 6 minūtēm , TOoMoOT teica:

Paņem popkornu un paskaties šo video.

Uzmetīs aci kādā brīvākā brīdī :good:

  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

pirms 1 stundas , Raimonds1 teica:

Vīrusi ir bijuši visos laikos

Šitas atgādināja par vienu twītu

Screen-Shot-2018-09-10-at-5_57.02-PM.png.09f5650b7cbb9bc9d92427d4570fc93e.png

  • Patīk 1
  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 1 minūtes , marrtins teica:

Pilnīgi pajāt :D Nopietni. Katram savs ceļš ejams un savas izvēles izdarāmas. Vai tas ir drauds? Manuprāt - nē. Jautājumu šai sakarā jau uzdevu, ja ir vēlme vari atbildēt, reāli interesē.

  

1 stundu atpakaļ, marrtins teica:

Nav saprotams, kāpēc jūs tik ļoti uztraucaties par kādu, kam jūsu uzmanība absolūti nav nepieciešama?

Kad ir runa par tūkstošiem cilvēku, tad jāsaprot, ka tur ir visdažādākās personību kombinācijas. Domāju, ka vismaz 1% no viņiem ir sasodīti labi un vērtīgi cilvēki, kas izmanto savu dzīvi pilnvērtīgāk nekā es. No tādiem cilvēkiem netiešā veidā iegūst visa sabiedrība, īpaši ilgtermiņā. Tas, ka es viņus nepazīstu nemaina viņu nozīmi.

Nezināšana ir svētība un ļauj mierīgi gulēt, bet tā kļūst par lāstu, kad cilvēks pat neapzinās savu nezināšanu.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 2 minūtēm , Zin... teica:

Konkrēts drauds - tiek izplatīti klaji meli, aicinājumi uz vardarbību, falsificetas ziņas.

Nu tak nesokas viņiem sasniegt rezultātu. Kur ir tā vardarbība? Ja kāds pavelkas uz klajiem meliem, tad tur problēma nav konkrētajā trijotnē (vai cik viņu tur bija), bet faktā, ka tādi ("tūkstošiem"?) nekritiski domājoši vispār eksistē, bet tā problēma jau ir dziļāka - tas gan ir drauds, bet nekādā ziņā ne Trijotnes nopelns. Nebūs konkrēts Gobzems un Co, būs cits, ka spēlējas ar kontingentu. Man absolūti nav žēl.

 

Pirms 5 minūtēm , Zin... teica:

Cilvēkiem, kam prātiņš nav dots

Un tagad tu vēlies par katru tādu parūpēties, pasargāt, samīļot, jo, tavuprāt, tu zini daudz labāk, kas tiem nepieciešams un ko tie vēlas? :sarkasms:

 

Pirms 6 minūtēm , Zin... teica:

Rezultāts - antivakseri, kas balstās uz klajiem meliem apdraud ar cilvēkus riska grupās borejot tiem smadzenees tās pašas samazgas. 

Rezultāts un atbildība ir tikai un vienīgi pašu riska grupā esošo [ne]izvēle. Bet, ja kādam nav prātiņš dots, tad to tu nekādi neizlabosi un pie tam tie ir atsevišķi gadījumi un kopainu nebojā (spec dažiem: tas, ka jūsu viedoklis nesakrīt, nebūt nenozīmē, ka tev vai tam otram nav "prātiņš dots").

 

Pirms 10 minūtēm , Zin... teica:

neredz sakarību starp šiem dezu izplatitajiem un antivakseru viedokli

Es redzu tevis sazīmēto sakarību - ja cits viedoklis, tu esi 5G follijs antivaxxers. Melns vai balts. 1 vai 0.

  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

pirms 2 stundām , TOoMoOT teica:

vēsture arī labi parāda, kādi ir draudi, ja to viegli palaiž pašplūsmā

Vēsture arī labi pierāda, ka nevar uzticēties vēsturniekiem :D

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 34 minūtēm , Zin... teica:

Tas, ka tu nesaskatu, nenozīmē, ka viņi nav. 

Aizmirsu piebilst - ja tu saskati draudus, tas nenozīmē, ka tādi ir :)

 

  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 29 minūtēm , marrtins teica:

Rezultāts un atbildība ir tikai un vienīgi pašu riska grupā esošo [ne]izvēle. Bet, ja kādam nav prātiņš dots, tad to tu nekādi neizlabosi un pie tam tie ir atsevišķi gadījumi un kopainu nebojā (spec dažiem: tas, ka jūsu viedoklis nesakrīt, nebūt nenozīmē, ka tev vai tam otram nav "prātiņš dots").

Interesanti kā šo saka čalis, kas visur saskata konspirācijas un valdības borēšanu un operešanu ar faktiem tikai lai varētu piepildīt kādus savus nodomus. 

 

Jeb pēkšņi arī tagad nezini kā propogandas strādā un kā to uzņem cilvēks, parastais. 

 

Ja dienu un nakti baureetu, ka ūdens pudelēs ir pildīts ar ko mistisku un vēl magneto un 5g, tad arī daļa sabiedrība tam tiešām sāks ticēt un dzers ko citu. Mūsdienu cilvēkam visas šīs sazvērestības ir interesantas un pavelkas uz šo. 

Un to apzinās kvai Šlesers, ka tev šķiet, kam viņš pulcē tos cilvēkus ap sevi? Labu nodomu vadīts? Arī tas nav bīstami?

Pirms 10 minūtēm , marrtins teica:

ja tu saskati draudus, tas nenozīmē, ka tādi ir

Ja tu nevēlies saskatīt, tad nenozīmē, ka šie nav. 

 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 3 minūtēm , Zin... teica:

Interesanti kā šo saka čalis, kas visur saskata konspirācijas un valdības borēšanu un operešanu ar faktiem tikai lai varētu piepildīt kādus savus nodomus. 

Redz, valdība (ne akurāt tikai vietējā) spēj, bet tie bļauri - nespēj un varbūtība, ka spēs - praktiski neeksistējoša. Tātad - nekādu [vērā ņemamu] draudu nav un nevar būt.

 

Pirms 6 minūtēm , Zin... teica:

Jeb pēkšņi arī tagad nezini kā propogandas strādā un kā to uzņem cilvēks, parastais. 

Nu to es lieliski zinu, bet tu, manuprāt, skaties un satraucies nepareizā virzienā - uz kaut kādām drupačām.

 

Pirms 7 minūtēm , Zin... teica:

tad arī daļa sabiedrība tam tiešām sāks ticēt un dzers ko citu

Atkal - vai tev žēl? Šarlatāni un sekotāji ir bijuši un būs. Bet konkrētie piemēri ir kaut kādas kripatas un nav salīdzināmas ar Kompetento šarlatānismu, kam tic nospiedošais vairums nevis tikai atsevišķi īpatņi.

 

Pirms 9 minūtēm , Zin... teica:

Un to apzinās kvai Šlesers, ka tev šķiet, kam viņš pulcē tos cilvēkus ap sevi? Labu nodomu vadīts? Arī tas nav bīstami?

Protams, ka tikai labi nodomi - glābt ļaudis un pārstāvēt viņu intereses :lol: Vai tad tāds nav bijis politiķu un kungu darPs mūžīgi mūžos? :lol: Bīstami - absolūti nē. Kā jau minēju - fundamentālus lēmumus vietējā globālistu izpildvara pieņemt nespēj un arī nespēs, nesaraujot saites ar augstāk stāvošiem kungiem, kas ir maz ticams. Attiecīgi - nekādus citādus kā jau esošos draudus no augstāk stāvošiem ne Andris ne Aldis nespēs radīt.

  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

Nesens notikums vācijā: covid noliedzējs nošauj tankštelles kasieri par to, ka tas aizrāda ka šim nav maskas. Pēc tam tas šāvējs saka, ka juties stūrī iedzīts.

https://www.google.com/search?q=casier+killed+in+Germany+over+face+mask

 

@marrtinsvai tas nebiji tu ar plānprātīgo ideju nodokļu sistēmu aizstāt ar brīvprātīgām iemaksām / ziedojumie? Reizēm ir jāpaļaujas uz to, ka citi kas prātīgāki zin labāk kas tev darāms, vai tev jāmaksā nodoķļi, jānēsā maska un jāpotējas.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Variantu, kad varas un iedzīvotāju labums kaut kādā brīdī ir kopējs nemaz nepieļaujam.

Pirms 1 minūtes , camel teica:

Nesens notikums vācijā: covid noliedzējs nošauj tankštelles kasieri par to, ka tas aizrāda ka šim nav maskas. Pēc tam tas šāvējs saka, ka juties stūrī iedzīts.

Visu izšķir slāpes. Viņam vajadzēja alu!

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...