Jump to content

Flashforge Adventurer 3 printers


AndrisBB
 Share

Recommended Posts

Usins

esmu tikai drukājis vietas parastiem uzgriežņiem, un tad uz pauzes to saliek iekšā un drukā tālāk. šādi laikam pareizāk?

var jau saprast, bet uzjautrina pieeja, ka drukāts tiek viss iespējamais. ieskaitot atsperes un pamatiņu 

Link to comment
Share on other sites

AndrisBB

Mazāks čakars kā ar uzgriežņiem un kopumā sanāk labāk. (manuprāt) Ar lodāmuru jau viņi ieiet kā mīkstā sviestā un turas labi.

Bet tomēr ja ļoti garas skrūves un pat ja mazliet šķibi, tad jau jūt. Tapēc vēlams plus/mīnus taisni. Ar relatīvi īsām skrūvēm jau problēmu nav pilnīgi nekādu.

 

Nav jau tur viss drukāts.

Pamatne jau tikai sakritības kārtā līdzīgā krāsā, vienkārši bij krājumos tāda izmēra Acrylic (kā nu viņu tur sauc? akrila? vai orgstikla?) loksme. Apkārt vienkārši gumijota apmalīte no TPU izdrukāta.

Atspere? Nu atsperes an man nav vajadzīga izmēra, maz ticams ka eBeyā ar pirmo piegājienu izdosies nopirk tādu kas perfekta vai vispār daudzmaz OK.. Interesanti bij paeksperementēt, ko var panākt drukājot. Pat uztaisiju nelielu parametrisku skriptu iekš CAD, lai ģenerē vajadazīgi modeli, pamainot mainīgos - platumu, biezumu, līkumus utt. Bet nu darbojas pārsteidzoši labi. Konkrēta ne visai uz izstiepšanos (no PLA), mazliet par cietu, bet japamēģina vēl paeksperementēt ar dažādiem sieniņu un pašas atsperes platumu. Varbūt jāpamēģina TPU un jāuzliek uz izstiepšanos.

 

Plus vēl daži sīkumi jātrisina.

Tākā tā pamatne ir tikai 3mm biezumā, tad mazliet lokās pie tā kronšteina. Jānopērk biezāku vai arī jāizdrukā kautkādas ribas un jāpielīmē apakšā.

Jāsamazina mazliet tolerances tajos ritentiņos/gultņos, neliela kustība tur ir pa kādu pus milimetru. Bet kopumā gultņi ripo pa to sliedi diezgan labi.

 

 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...