Jump to content

Flashforge Adventurer 3 printers


AndrisBB
 Share

Recommended Posts

Ir kāds pēdējā laikā pircis 3d printeri?

Pašlaik strādāju pie viena Lego hobijprojekta priekš sīkajiem un vajag izprintēt visādus sīkumus tapēc nolēmu nopirkt printeri.

 

Amazonā ļoti populārs ir šis:

https://www.amazon.co.uk/FLASHFORGE-Adventurer-3-3D-Printer-layer/dp/B07FPSZPK4/ref=sr_1_1?keywords=flashforge+adventurer+3&qid=1573047979&sr=8-1

 

Aliexpress nākamdedēl uz 11.11 ataidēm viņš būs kādus 50gbp lētāks.

https://www.aliexpress.com/item/4000105314538.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.973e5f72zb1Aoq&algo_pvid=8dd6bd09-e877-4dcb-9cfd-23e1f34769ca&algo_expid=8dd6bd09-e877-4dcb-9cfd-23e1f34769ca-0&btsid=2dbec7ca-367c-43ad-9176-d04f2241f620&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_7,searchweb201603_52

 

Izskatās ka derētu manām vajadzībām. Ir kādam pieredze? Varbūt kas labāks tanī cenu kategorijā?

Tādus kas bez kastes vai kas pašam jāsaliek negribas. 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Jāpapēta vēlāk būs kāda ir kvalitāte (no youtuba). Cena izskatās +- tāda pati, tikai tas ka nav nekur nopērkams. Amazon viņu netirgo un Aliexpress tik 3 pārdeveji. Tikai viens no viņiem sūta no Itālijas un tas ir 4, nevis 4s modelis. Tas FlashForge ir pieejams visur, gan Amazon, gan Aliexpress no UK.

Domāju pirkt nākamnedēļ, jo tad redzēs cik liela tā 11.11 atlaide iekš Aliexpress. No Kīnas gaidīt negribas, plus vēl nodokli ganjau uzliks. 

Amazon piegādas tanī pašā vai nākamajā dienā, Aliexpress no UK jāgaida nedēļu.

 

Flashforge pluss ir ka nav nekas jāregulē, jākalibrē utt, out-of-box jau strādā. Kvalitāte spriežot pēc youtuba, ja izmanto viņu pašu fillamentus ir ok.

Mīnus ir tas ka nekāda uzlabošana tur nespīd, jo viņi izmanto pašu extrūderus utt. Bet varbūt tas pat plus.

Maksimālie printēšanas izmēri 140x140x140, kas nav īpaši daudz. Citi daudz lētāki printeri var 2 - 3x vairāk.

 

Pagaidām viņu man nevajag, jo vēl gaidu vienu PCB, kas atnāks tikai 5dien. Kad salodēšu (ganjau pa weekendu), tad vajadzēs izprintēt kastīti, tā lai var savienot ar Lego elementiem.

Labots - AndrisBB
Link to comment
Share on other sites

Skatos esi lietas izpētījis! Ja vairums apskatu saka ka ok, tad ņem tik ciet! ;)  nedomāju ka mums te būs kāda pieredze.... 

Link to comment
Share on other sites

Tagad esu prom brīvdienās, tapēc nesanāk uzprasīt, bet kolēģim ir 3d printers. Jāpaprasa viņam viedoklis, kas varētu būt labāk, kas sliktāks un kam vērts pievērst uzmanību.

Pluss ko vēl atradu tam FlashForge, ir tas ka software darbojas uz Linux. Instalēt un tad katriz lietot kautkādu virtuālo mašinu priekš softwares arī būtu sāpe pakaļā, noteikti ne 30gbp ietaupijuma pēc.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Andri, vai 3d printeri nopirki? Ja nopirki, tad kādu? Kādi iespaidi, kas ir ok, un kas galīgi garām? Kādu pirktu tagad, ņemot vērā printēšanas pieredzi?

Link to comment
Share on other sites

Pirmstam uzrakstiju atbildi, bet pazuda. Tagad slinkums rakstīt visu pa jaunam. :D

 

Tākā neko jaunu vai interesantu te neuzzināju, tad paliku pie tās pašas izvēles un nopirku Amazonā. Nākamajā vakarā jau bij klāt, tik tas ka tapēc ka sūtija no Nīderlandes atnāca ar EU štepseli. Bet tā man nav liela problēma, jo UK vadu netrūkst - no visādiem veciem datoriem, monitoriem un citiem štruntiem.

 

Pa šo laiku jau mazliet paspējis "ieaugt" manā darba stūrī. Neko tādu īpaši interesantu printējis neesu, pa lielam kastītes manam Lego projektam.

No materiāliem printēju PLA, ABS neesu mēģinājis. Nopirku arī TPU (kautvai printers officiāli TPU neprintē), bet ja uzliek ļoti lēnu ātrumu, tad var izprintēt (dzeltenais), ja vajag mazliet mīkstāku par PLA.

 

Plusi:

Kluss salīdzinājumā ar citiem printeriem (tiem kam nav kastes)

FlashPrint slicers ir OK. Dara visu ko man vajag. Mīnus varbūt ka, lai izmantotu citu populāru sliceru nākas manuāli ievadīt visus parametrus utt. (iesāku to darī, bet tad apnika). Kā arī nākas pielabot g-codu, lai printers saprastu citu sliceru komandas.

Internetā daudz rakstija ka ja izmanti WiFi, tad katru reizi izmainās IP un nākas manuāli iet un skatīties kāds tas ir. Bet es izmantoju Ethernet un IP nemainās.

Viegli lietot, nav nekas īpaši jākonfigurē. Uzinstalē FlashPrint un lieto. (protams var izmantot USB lai pārnestu modeļus), bet man vieglāk caur Ethernetu.

Detaļas es modelēju iekš OnShape.com un viss darbojas ok.

Ir Cloud un camera, bet tos es neizmantoju.

 

Mīnusi:

Viņi izmanto sava izmēra 0.5kg spoles , citu brendu vai lielāku neieliksi. Man ir 3 krāsas viņu pašu, plus viena savādāka, plus vēl viena TPU. Nākas vainu pārtīt, vainu taisīt kautkādu statīvu blakus printerim. Es vienkārši nolieku blakus un attinu kautkadu gabalu, kad jau sāk palikt īsāks tad attinu mazliet vēl. Slinkums printēt kautkādu statīvu, arī vietas man nav.

Printerī viss ir diezgan integrēts. Citu ekstrūderi vai motoru kontrolieri neieliksi, kā to var visādiem open-source vai printeriem bez kastes.

 

Mīnusi, kas pa lielam ir visiem printeriem:

Nākas kādu laiku pavadīt, lai pietjūnētu parametrus - temperatūras, ātrumus utt. Pat katrai detaļai var būt mazliet savādāk.

Ik pēc pāris detaļām jānotīra darba virsma ar spirtu vai ko citu, savādāk nepielips.

Šad tad vietās, kur extrūders maina virzienu vai sāk kautkādas formas printēšanu iztek pa daudz materiāls (jāpietjūnē retractin ātrums un daudzums). Mikrogramos protams, bet pēc 100 layeriem sāk veidoties uzkalniņī, kur extrūders aizķeras un izsit detaļu no vietas, bet nevis pašu detaļu bet darba virsmu, jo tā ir izņemama un tur ir kustība pāris mm katrā virzienā.

Tākā printēju Lego projektam kastītes, tad piemēram caurumus vajag precīzi 4.8mm, bet parasti caurumi sanāk mazliet mazāki. Bet tas visiem printeriem, dēļ izplešanās, materiālu īpatnībām utt. Tāpēc nākas modelī caurumus taisīt mazliet lielākus, vai pietjūnēt slicerī visādas kompensācijas. Cura slicerī tur ir daudz settingu, bet FlashPrint ne pārāk daudz.

 

Secinājums:

Ja pašam negribas čakarēties ar saskrūvēšanām, tjūnēšanām, gribas klusu printeri utt, tad ir OK. Ja nav slinkums čakarēties, tad vainu var atrast kautko mazliet lētāku vai dabūt labāku printeri, bet tas ar tā visai nosacīti. Te mēs runājam pa 50 Eur ietaupījumu. Kā arī ja gribas izmantot citu sliceri - Cura utt, tad varbūt cits printers būs labāka izvēle, jo pa defaulto tur nav settingi priekš viņa. Protams internetā var atrast arī settingus. Tas pats arī ar g-codu, ja uploado modeli uz mākoni un tad printē, tad g-coda problēmas pazūd. Acīmredzot mākonī kautkas tiek pielabots.

 

Grūti tagad iedomāties ko citu. Ja kautkas nebūs labi, tad papildināšu. Šodien vai rīt kā reiz taisijos kautko printēt.

 

 

 

 

 

 

IMG_20200118_133910_1.jpg

IMG_20200118_134102.jpg

IMG_20200118_133956.jpg

IMG_20200118_133927_1.jpg

Labots - AndrisBB
  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Paldies par apskatu! Tās kastītes izskatās pat ļoti ok. Tieši šāda, paša dizainētu, kastīšu vajadzība ir iemesls, kāpēc interesējos par 3d printeri. 

Link to comment
Share on other sites

Droši vien ka ar tagadējā zināšanām pirktu kautko mazliet advancētāku, pāris simti šurpu turpu pa lielam man neko namainītu, bet kā pirmais printers man liekas ir OK.

 

 

Ja tu apskati to detaļu kurā ir metāla skrūvjcaurumi, tad var redzēt ka kreisajā apakšējā stūri nav diezko smuks printējums, kā arī pa perimetru ir tādu punktiņi. Tas veidojas vietās kur printers piebremzē, vai vieta kur sāk printēšanu. Tur iztek mazliet vairāk materiāla, kas sakrājoties pēc laika izraisa to galvas aizķeršanos. Bet tas viss ir tjūnējams gan settingos, gan pašā detaļā un kā models tiek slicēts (labāku terminu neizdomāju)

 

Labots - AndrisBB
Link to comment
Share on other sites

Tā jau ir, reti gadās, pirmo reizi pērkot nepazīstamu ierīci, trāpīt desmitniekā. Vai tā būtu mašīna, dators, telefons vai 3d printeris. Tikai kādu laiku palietojot to pirmo ierīci, rodas saprašana, kas vajadzīgs. Bet galīgi garām nošaut arī negribas. Tāpēc mēģinu iepazīties ar citu pieredzi.

Link to comment
Share on other sites

Vispār prasītos topiks 3d drukātājiem un vai atsevišķa sadaļa ar lietām ar drukas materiālu apspriešanu kas iegādājami uz vietas LV, nesūtot divas nedēļas +

 

Kopš novembra lietoju budžeta Ender 3 PRO, aliexpres ~170 euro, kāda nedeļa no CZ noliktavas. Liekot kopā biju drusku aplauziens, ka viss ir šķībs, bet iespringstot saliekot drukāja ok. Tagad kāds kg būs izdrukāts. 

1. aplauziens bija ka PLA paliek mīksts pie 60C kas ievērojami ierobežo pielietojumu. ABS drukāt dzīvojamās telpās ar atvērtu printeri nevēlos. 

AIO internetveikalam ir 24h laikā pieejami diezgan daudz Filamenti. Tur paņēmu augstas temperatūras PETG, un atkal aplauzos jo pie max hotend temperatūras 260 drusku par vāju layer salipšana notiek.  Tagad karājas gaisā jautājums par hotend maiņu, papildus firmwāri lai temp paceltu līdz 300 vajadzības gadījumā. un kārbu.

2. atsevišķs temats ir drošība. lai ko nopietnu izdrukātu tas var aizņemt diennakti un vairāk atkarībā no uzstādījumiem, slāņa biezuma un ātruma. Ar budžeta printeriem ir fiksētas vairākas ēku aizdegšanās. Bez pieskatīšanas vairs enatstāju un kārbu plānoju metāla būvēt. Tur vēl visādas nianses cik vadība pati gudra saprast ka termistors atvienojies vai izkritis. 

3. Tagad ir daudz lietu ko sāku saprast un vēlētos savādāk/labāk, bet to visu gādājot gatavu budžets tuvotos vai pārsneigtu ~1000 euro tā kā pagaidām esmu vairāk kā apmierināts. 

Zināms rezerves daļu sortimens ir anodas.lt kas ir relatīvi "uz vietas"  pie CNC daļām

ja kāds padalītos ar zināmu avotu kur uz vietas var sūtīt rullīšus, siksnas, hotendus, no kādas polijas vai zc noliktavas būtu jauki. Aliexpres neatrodu iespēju meklēt produktus pēc to izsūtes vietas. Lai gan no CZ sūtītais filaments reāli atnāca no ķīnas pēc 3 nedē'ļām. 

Link to comment
Share on other sites

 

 

kā tikt pie šādas metāla kārbas ap 500x500x500mm?

 

biju iedomājies rāmi no alu profiliem un sienas no alu loksnēm kamēr paskatījos cik alu loksne maksā

 

pie tiem kas palodzes un skrusteņu jumtiņus taisa ļurīga varētu sanākt + ne pārāk izjaucam, ja skārda prasītos tieši rāmis apskrūvēts ar loksnēm

kaste.png

Labots - Usins
Link to comment
Share on other sites

 

Tā bija pirmā nedēļa kopš saliku printeri. 

 

uz šāda infill 4x pa 0.2 mm, pirmais daļēji nepielīpt, karājās visādi, utt. Vispār realizācijas procesā sāka apnikt tā ideja, centos pabeigt ātrāk. 

 

Praktiski visām virsmām uz 20mm /sek iespējams iegūt skaisti gludu. 

 

Reku mācījos "vase mode"  apakša ap 60mm sek, tālāk ap 40mm /sek jau ok izņemot to vienu vietu. Interesanti, ka sākumā kļūdas pēc "vase mode" pa 0.4mm sprauslu izdevās izspiest 1.2mm biezas sienas trubu izdrukāt, tagad tā 0.3 - 0.6 drukāju. 

Tur vajadzētu extruder zobratu dubulto un iespējams uz direct pāriet.
Atklāti sakot atsevišķi artifakti nebūtisku izmēru īpaši neuztrauc.  Galvenais iegūt funkcionālu priekšmetu ar tehniski derīgiem izmēriem.

 

 Piem. apaļus atvērumus drukāt, lai trāpītu izmēros  kamēr šitādu neuztaisīju nekādi. 

 

ā, nu precizitāti jau arī varētu, biju vienu vītnes adapteri lai labāk HT-PETG slāņi līp kopā drukājis uz 0,06mm slāņa biezumu, tas mēsls man 9h drukājās :D

 

 

pēc tam smalkāk par 0,12 nemēģināju

auto_druka.jpeg

auto_no_zimejuma.jpg

auto_settingi.png

caurumu_paraugi.png

mitrinatajam_sprausla.jpg

Labots - Usins
Link to comment
Share on other sites

Raimonds1

Lai nebūtu jauna tēma, jautājums - 3D skanera fails - kāds tas ir un kā to apstrādā, lai pēc tam to izmantotu dažādās konkrētās ierīcēs?

Link to comment
Share on other sites

Viss atkarīgs no skanera. Ir gadījies strādāt ar tādu kurš uztaisa point cloud failu, ko var piemēram importēk iekš SolidWorks.

Link to comment
Share on other sites

Nerādīja arī viņa diy topikā, bija tas pats gļuks un tad vēl kkas rakstīja, ka rāda tādu pašu tukšu kvadrātu kā man. Kr4. vaina forumā :D

Link to comment
Share on other sites

Neko nerāda

Link to comment
Share on other sites

Ar Firefox visu rāda. Pieņemu, ka viņš peisto bildes inline., nevis liek kā pielikumus vai linkus uz bildēm.

 

Link to comment
Share on other sites

@Stasss vai esi dropbox lietotājs?

 

Bildes lieku no dropbox, sen sen tur bija Public folder sharēšanai, jau vairākus gadus jebkuram failam - "get link" kurš darbojas darbojas publikso. Pētīšu. Paldies!

 

Edit, nē piecienoju attētu no URL kur peistoju savu dropbox linku

Labots - Usins
Link to comment
Share on other sites

Pirms 29 minūtēm , e = d teica:

Chrome uz Android rāda bildes.

Safari uz iPad nerāda.

Lūk, arī problēmas sakne

Link to comment
Share on other sites

jā, tiešām ābola safari esot kautkādas nesavietojamības ar dropbox. nepētīju, salādēju tagad visu pa taisno forumā. Tas nozīmē, ka dropbox nevaru lietotu publiskai failu šarēšanai, ja nepazīstu saņēmēju. slikti. 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Problēma ar Flashforge Adventurer 3 ir tāda ka var uzlikt tikai 0.5 kg spoles. Viens no risinājumiem vienkārši nolikt spoli blakus uz galda, lai pati tinas vaļā, bet tad pēc min 15 filaments sapinās.

Tapec šodien izdrukāju un uztaisiju statīvu no tā kas atrodams mājās, lai vairs nav jāčakarējas ar filamenta sapīšanos un var atstāt printeri uz ilgāku laiku printēties. Ideja protams no interneta, vienkārša, bet strādā.

 

 

IMG_20200215_145914.jpg

IMG_20200215_145530_1.jpg

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
AndrisBB

Neliels uzlabojums printerim. Problēma bij tāda ka iebūvētais kūlers ne velna nedzesē un izdrukātais pietiekoši ātri neatdziest.

Ja sanāca printēt mazas detaļas ar pārkarēm, piemēram piramīdu kājām gaisā, tad stūri pamāzām uzlokas uz augšu (edge curling), jo nespēj atdzist kad jau jauna kārta tiek printēta. Pa lielam plastmasa dziestot vienkārši lēnām savērpjas.

Tapēc uztaisiju eksta dzesēšanu ar pamatīgu ventilātoru no grilla pūtēja, kur varu pieregulēt apgriezienous. Un kā par brīnumu savērpšanās pazuda.

Jātrod tik labāku un lokanāku trubu. Nopirku to kas domāta veļasmašinu izvadam, bet nav pārāk lokana.

 

IMG_20200307_105146.jpg

IMG_20200302_223130.jpg

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
AndrisBB
(labots)

3d printers pat pēc gandrīz gada ilgas lietošanas izrādās super noderīgs rīks saimniecībā.

Vajadzēja piestiprināt Action Cameru pie velosipēda, bet alumīnija krinšteins tāds "stīvs" un ar pirkstiem pievilk skrūvi pietiekoši stipri grūti, ar laiku no vibrācijas kamera izkustas tikuntā.

AR 3d printeri 10 min un izdrukājam atslēgu, lai var stingrāk pievilkt.

 

 

IMG_20200828_153614.jpg

 

IMG_20200828_154228.jpg

Labots - AndrisBB
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nu visādiem sīkumiem tiešam ārkārtīgi noderīga manta tas 3Dprinteris. Drukāt tādas lietas , ko var  ''nopirkt bodē aiz stūra'', neatmaksājās, bet kad vajag ko specifisku sev ... esmu ievērtējis.

  Starp citu, ja kādam ir printeris ar divām galvām (tipa DREAMER), tad baigi labais variants ABS plastikāta drukāšanai ir uz borsilikāta stikla pamatnes ( pērkamas Aliexpres) ar vienu galvu izdrukāt raftingu ar PET-G plastikātu un uz tā ar otru galvu , ar ABS drukāt vajadzīgo mantu uz tas PET-G pamatnes. Tas PET-G pie 100C siltas pamatnes pielīpst ''zvērā'' bet pie PET-G raftinga savukārt ABS  turās pa pirmo. Kad pēc drukāšanas  pamatne atdziest zem 30-40 grādiem, tas PET atsprāgst pats no tā borsilikāta  un arī PET-ABS īsti neturas kopā kad atdziest. Nu ir, tam ABS problēmas tā īsti pa tiešo pielipt pie drukājamā galda. Vajag škidināt acetonā un arto ''zapti'' sākotnēji smērēt galdu-ķepa un smaka ne pa jokam. Nav variants priekš manis Bet šitāds , divslāņu variants, ir ideāls risinājums. Ne problēmas drukājot, ne problēmas vēlāk atplēst no galda. Tās nelipšanas dēļ , agrāk nebiju ievērtējis to ABS, bet kad savajadzējās vienu parikti , kas darbojās 85grādu ūdeni, sāku eksperimentēt un ''izpīpēju'' variantu ar PET pamatslāni. Pašam ABS bez lielākas siltumizturības, laba īpašība, ka var ielikt noslēgtā trauka  uz kādas augstākas pamatnes, kur acetons un paturot kādu laiku šādā acetona tvaiku pirtī, detaļa nogludinās līdz spīdumam. Nemaz neatšķirsies no rūpnieciskā lējuma presformā.

 Ja pašam ''lauž'' ko saveidot priekš drukāšanas, tad var atrast baisi daudz jau gatavu, vajadzīgu daudzās krātuvēs , tipa ši . Nu daži ir baigie entuziasti. Piemēram šis projekts kad salikti ne tikai .stl faili, bet arī programmā OpenSCAD , konstruktors, kad saliec tik sev vajadzīgos izmērus , mm, un taps vajadzīgais. Pēc šitā es ievērtēju to OpenSCAD.

Labots - oxygen
Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
AndrisBB
(labots)

OK, laikam laiks Adventurer 3 laist pensijā (vai iekonsvervēt, ja nu uznāk kāda vajadzība).

Nevar izdrukāt vajadīgā izmēra detaļas (darbā slinkums). Max izmērs 150x150x150mm, vajag kautko lielāku. Un vēlams ātrāku. (sāku drukāt to OG Star Tracker).

 

Tagad divi kandidāti uz šūt-outu:

 

Bambu Lab P1S. [£639]  https://uk.store.bambulab.com/products/p1s?variant=40954930233404

 

2_9e0ee6e2-228d-4dd1-a31c-4c5bafd7dfec_7

 

vs

 

Flashforge AD5MP [£549 (£449)] https://www.flashforgeshop.com/product/adventurer-5m-pro-3d-printer?cID=63

 

8ce7267fedd8e111cce2a8c6b682ba26.png

 

 

 

Flashforge tagad visur £100 atlaide, ieskaitot Amazonā.

Par Bambu visi internetā bļauj, ka esot mazliet labāks (es gan neko labāku neredzu). Nozlles der standarta.

 

Kuru? 🤔

 

Orca Slicers tagad izskatās ka iet ar abiem.

Labots - AndrisBB
Link to comment
Share on other sites

AndrisBB

Šodien jauni gadžeti.

 

Printējamo fillamentu žāvētājs. Lai izžāvētu mitrumu ārā no ruļļa. Pie reizes arī darbojas kā spoles padevējs.

 

5xJUAMUUnJyH.jpg?o=1

 

Un pats galvenais, jauns printers. Sestdien būs kautkas interesantāks par pāris klucīšiem jāizdrukā.

 

uCUTbvZRLD1G.jpg?o=1

Link to comment
Share on other sites

binary
Pirms 7 minūtēm , AndrisBB teica:

Sestdien būs kautkas interesantāks par pāris klucīšiem jāizdrukā.

Būtu tu Latvijā, palūgtu stiprinājumus Anderson SB175 štekerim izdrukāt :D

Link to comment
Share on other sites

AndrisBB

Pagidām novērojumi:

 

- Printē zibenīgi ātri, salīdzinot ar Adventurer 3. Uz vecā viens modelis 10.5 stundas, uz jaunā ar tādiem pašiem settingiem 2h10min. Faktiski 5X ātrāk.

- Platformas pašklibrēšanās laba lieta, nav vairs jācakarējas ar papīriņu pabāžšanu, lai būtu līmenī.

- Protams ja ātrāk printē, tad ir arī skaļāk.

- Ilgāks laiks paiet kamēr platforma atdiezt. Vajag jaudīgāku ventilātoru. Te kadrs ar diezgan brutālu metodi pieliek Noctua (pie reizes arī klusāk fons).

 

 

 

https://youtu.be/eBlVrB5AlVc?si=PGlVJkto_TRtfH8K&t=746

 

Screenshot 2024-03-16 at 11.13.36.png

 

Oriģinālais FlashPrint 5 slicers 'slico' mazliet savādāk kā Orca, bet abi izskatās ka dod labus rezultātus.

 

QFnjKeBd1gLh.png?o=1

 

mTp1hh9k6QSl.png?o=1

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
AndrisBB

Šodien uzbūvēts jauns gadžets - threaded insters prese.

Augstas precizitātes instruments ieturēts moderna industriālā dizaina stilā 😂 Jāpiestrādā tik vēl pie tās atsperes, bet apnika šodien.

 

Apnika ka nevar ar roku taisni iespiest tās vītnes printējumos.

 

tOQ3oRHPspc1.jpg?o=1

 

  • Patīk 2
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...