Jump to content

PC moding - spray


Guest John
 Share

Recommended Posts

Man interesejoshaa lieta:

Gribu mainit visu uz melnu (zb jau baltais) njemsu liksu visu kastes saturu uz melnu keisu... bet probza... CD-ROM un flopiks ta4u balti... hmm... kaa ieteiksiet nokrasot melnus (prieksu) un ar ko, kaadaa veidaa... iesakiet, busu ljoti pat pateicigs! ;) Un veel - vai moni var nokrasot melnu ar spray lai izskataas kaa melna plastmasa... palidziet ludzu! Jau ieprieks paldies! ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest John

kaa buus ar nosegshanu, vai nedils veelaak, kaa dariit lai izskataas tiesi taadaa pashaa melnaa kraasaa kaa keiss (pec deafault melns)... vai nokraasos pilniibaa un viss ok ... tomeer ... manta ko negribaz mainiit... ka bus ar moni??? atbildiet plz. Kur flakoninjus pirkt ... cik pietiek?

Link to comment
Share on other sites

Guest gatiss

1.80ls

 

man bij lidziga doma bet paardomaju. ka krasot cd rom? aa nu es ieteiktu vissu izjaukt , smuki salikt uz aviizes un nokrasot visas areejas cd rom'a redzamas dalas. nepuut tikai taapat vel netiisam aizpuutiisi lazera galvinu =]

Link to comment
Share on other sites

artissco

ar vienu flakoninju var nopuust kasti ~12 reizes :D meklee benziintankos uz ruupnieciibas prechu veikalos

Link to comment
Share on other sites

Guest KEPKE

Pirms krāsošanas kārtīgi nomazgā visus CD-Rom un Floppy ārējos vāciņus un itīpaši pogas, jo uz tiem uzkrājas tauki no saidīšanas nu un rotams paši putekļi. Kad pūt, baloniņu neturi pārāk tuvu, jo savādāk tev tā krāsa vienkārši uzkrāsies un izskatīsies tizli. Klāj nelielos slāņos ja nepietiek vari pūst divais vai trīs reizes, ja nepatīk paņem smilšpapīru un sāc visu no jauna.

Link to comment
Share on other sites

Guest John

nu a kaads krasu spilgtums? Kaapeec tu paardomaaji? Man SAMSUNGS cd-roms...

Link to comment
Share on other sites

ar moni nebuus tik vienkaarsi, tur daudz cauruminju, ja veelies labi nopuust tad tev visi tie plastmasi saakumaa jaadabon nost, tad gan var kraasot iz nebeedu. Originaals ieteikums - nokraaso hamelionu kraasaa, maksaa uz 4-6 lati pa 50 gramiem, bet njemot veeraa ka vinja jaaskaida pusi uz pusi ar skiidinaataaju, tad sanaak pietiekami daudz lai i keisu i moni koklaatu, tik tur tev vajadzees aerograafu :)

 

Kraasu var nopirkt veikalaa Standox uz briiviibas 180

Link to comment
Share on other sites

Guest John

a tie visi flopiki un cd rom labi izjaucas aaraa un vai kaut kaa ir iespejam uz monitora arstaat to logo View sonica papagailiishus (taadi skaisti, bet noteikti ka var atstaat nenokraasojot), bet kaa ar modelja uzrakstu - saubos... njaa... a monitors labi izjaucas? vajag tomer priekseejaas pogas iznjemt aaraa. un uz CD-RW laikam nokraasosies arii visu skaistie uzrakstinji Compakt disk un aatrumi 48x24x48 ??? Nu jaa, logjiski! Bu rakstiet kaads no Dpils kur tur nopirkt labas krasas baloninju un pa cik kas labi turas uz plastmasas?

Link to comment
Share on other sites

nu mees ar vienu chilli tagad kimijas uchuka kompi moddojam.. izgriezts inchiiigs logs.. toxic ziime :) Taas vietas kas no zimes nespid cauri, tiks nopustas zeltaa, parejais sudrabaa... sudrabaa jau noputu vienu PC bet kraasa, kuru jaucaam ar shkjaiditaju ir manaami forshaka!! :) Iesaku! Baloninjos tik labas nebuus! :)

Japagaida kamer chillis paeedis, tad jaiet pagraba un jaskataas kaa stikls kjeras klaat.. - experimentejam ar silikonu..

P.S. Stikls ruudiitais.. apm 3.5mm biezs :) AR rokaam pret zemi klapeeju, pat neiespraaga :) Ja kadam ljoti ljoti vajag var sarunat, tik jamauc uz Liepaju :)

Link to comment
Share on other sites

viens gudraaks par otru... "Pirms krāsošanas kārtīgi nomazgā visus CD-Rom un Floppy ārējos vāciņus un itīpaši pogas"---- Jā jā vairāk fairi reklāmas skaties- mazgāt ar ziepēm utt nav nekas labs.Mazgāt ar acetonu, atšķaidītāju, benzīnu utt parastas plastmasas nevajhag-VIŅAS KŪST KOPĀ!!!

Vajag visu samatēt ar smalku smilšpapīru.Lai krāsa turētos pie plastmasas vēlams izmantot elastesu kā grunti. Jebkurš baloniņš ir HUIŅĀ ! Ar baloniņiem var zīmēt grafiti jeb piekrāsot vecu mašīnu lai ir aptuveni vienā krāsā... Nu pūt kā gribi- nu nav nekas prātīgs....

.... Hameljonu nekrāso ar aerogrāfisko pistolīti, bet gan ar parasto krāsošanas pistoli(piemēram ar tādu ar kādām krāso mašīnas ..)

Hameljona cenas ir ļoti dažādas..atceros bija no ~50-150Ls litrā.... Hameljons ir tikai bāze-vēl vajag maukt virsū laku-tāpat kā metāliķim,base utt utt..

Link to comment
Share on other sites

Guest John

nu vopshim peerku tad melnu baloninju, bet ar ko tad grunteed - vai vajag?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest dead_addict

Panem flopiku vai sidi nonem priekshu un put uz nebedu! Pec tad noput ar laku lai netraumetu krasu!!!!!

 

Aptuveni kadus 5 Ls izmetīsi, gruti teikt!!!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...