Kitai Ierakstīts Aprīlis 1, 2019 Share Ierakstīts Aprīlis 1, 2019 Kas sakāms par šādiem aparātiem, jo mav bijusi saskarsme. Kas lieto un kam pievērst uzmanību. Gribas lai istabas apstākļos var pagatavot grillētu gaļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImissimI Aprīlis 1, 2019 Share Aprīlis 1, 2019 Laba cepeškrāsns un miers. Vajag pēc iespējas izvairīties no specifiski pielietojamiem virtuves gadžetiem, tie pēc kāda laika sāk krāt augstajos plauktos putekļus. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacobs Aprīlis 1, 2019 Share Aprīlis 1, 2019 Pirms 59 minūtēm , Kitai teica: istabas apstākļos var pagatavot grillētu gaļu Varbūt tomēr ne īsti ''istabas apstākļos'', tad jau arī ''paraša'' turpat stūrī prasītos....? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacobs Aprīlis 1, 2019 Share Aprīlis 1, 2019 Jā, jā, un vēl taisa čupas uz avīzes un met pa telts logu ārā...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ervie Aprīlis 1, 2019 Share Aprīlis 1, 2019 pirms 1 stundas , Kitai teica: Kas sakāms par šādiem aparātiem, krieviņiem ir kas sakāms, šeit https://www.ixbt.com/home/kitfort-kt-1640-review.html un arī citi apskati tajā saitā. kitfort latvijā gan nav bijis redzēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žaks Noriss Aprīlis 1, 2019 Share Aprīlis 1, 2019 Tā pati vafeļu panna tikai jaudīgāka un biezāku cepamo materiālu var tur iebāzt. Kopumā pilnīgs mēsls, jo ogļu grils dod dūmu aromātu, pat gāzes grils kaut ko nedaudz dod, bet šitā elektriskā cepešpanna ar teflonu nedod neko. Ja šausmīgi gribās kaut ko piromānēt, nopērc kūpinātavu uz spirta tabletēm, maisiņu ar speciālajām kūpinātavu skaidām/granulām un nokūpini mājās zivi. Tas tiešām strādā un nemaz nav tik traki, ja kūpināta stāv zem nosūcējā. Šašliks uz sausā spirta nesanāk, tur ir par maz siltuma. Kaut kas šāds: https://www.amazon.fr/viande-räuchern-Fumoir-inoxydable-330002/dp/B01N4QSPH9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImissimI Aprīlis 1, 2019 Share Aprīlis 1, 2019 (labots) Taisnība, ja Kitai grib ēdināšanas pakalpojums piedāvāt komerciāli, tad pirms 1 stundas , ImissimI teica: pēc iespējas izvairīties no specifiski pielietojamiem virtuves gadžetiem vairs neattiecas un jāņem ciet. Bet vajag arī maizes cepšanas aparātu, jo pašcepta maizīte pie svaigi uzgrilēta gaļas gabala.. mmm Labots Aprīlis 1, 2019 - ImissimI 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImissimI Aprīlis 1, 2019 Share Aprīlis 1, 2019 Tā jau var būt istaba teiksim frizētavas otrajā stāvā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
romajo Aprīlis 1, 2019 Share Aprīlis 1, 2019 (labots) pirms 2 stundām , ImissimI teica: tie pēc kāda laika sāk krāt augstajos plauktos putekļus. Vo vo, man ar ir padomjlaiku šašlikcepamais, lampinieks. Vienreiz izcepu, ieraudzīju elektrības patēriņu un ar to pietika lai aizmirstu par šādu verķi. Var jau nopirkt čuguna grill pannu un grillēt/cept. Labots Aprīlis 1, 2019 - romajo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaads Aprīlis 1, 2019 Share Aprīlis 1, 2019 pirms 2 stundām , jacobs teica: Jā, jā, un vēl taisa čupas uz avīzes un met pa telts logu ārā...? parasti gudrīši vienreizējos maisiņos krauj čupas un tad pa logu ārā Link to comment Share on other sites More sharing options...
abi Aprīlis 1, 2019 Share Aprīlis 1, 2019 Ja ir indukcijas plīts virsma, tad var parastu čuguna taisnstūri likt virsū un cept. Pa ziemu tā pāris reizes tika izmantota rievotā čuguna uzparikte no dārza grilla. Principā nekāda vaina, mednieku desiņām utml. der lieliski, bet sašlikam taču prasās kārtīgs karstums arī no "augšas" un tauki ar ies pa gaisu uz visām pusēm. Tad labāk kaut kādu mini tandira variantu, lai gan... vienalga garām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxygen Aprīlis 1, 2019 Share Aprīlis 1, 2019 Maksimālais ko var dzīvoklī- cept uz čuguna steiku pannas tipa šitādu kārtīgi uzkarsējot. I tad vajag labu nosūci. Nu nebūs īsti kā uz oglēm, bet uz to pusi pēc garšas. Nu vajag riktīgu temperatūru lai notiktu Mailjāra reakcija (Maillard reaction) kas dod tam ceptajam to garšu ( kas nebūt nav labs veselībai). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu
Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas
Izveidot jaunu kontu
Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!
Reģistrēt jaunu kontuPierakstīties
Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!
Pierakstīties tagad!