Jump to content

Asrock Fatality x470 K4 AM4


Ze Baarda
 Share

Recommended Posts

Sveiki, situācija ir sekojoša: Lieku kopā šo "Asrock Fatality x470 K4 AM4" plati un Ryzen 2700X,

Ir šādas atmiņas:

A. G.Skill F4-3200C16D-16GVKB
B. HP (Samsung, cik skatījos sanāk, ka ir tas vajadzīgais B-die pc4-2400t-uc0-11 (m378a5244cb0-crc) = ofciciāli suportēta QVL listē..

Ne ar vienu, ne ar otru atmiņu nevaru dabūt bildi uz ekrāna, nePOSTo neko, arī error kļūdu kodi nekādi nerādas.. Būtojoties tur tie burti, numuri skrien viens pēc otra un beigās onboard plates displejs nodziest un nekādi kodi ilgstošāk nerādas, ja atmiņu izņem vsp laukā, pēc laika or ir b0 un 4b error (atmiņa), un plate restartējas ik pēc kādām 5,6,7sekundēm, tātad plate saprot, ka RAM nav iebāzts, reaģē uz to. Mēģnāju likt 2moduļus A1 un B1 un pa vienam uz A1, nav bildes, nav error kodu..

Sākumā domāju, ka pie vainas tas, ka izmantoju tikai 8pin 12v konektoru paralēli 24pin 12v konektoram, jo tur ir gan 8pin, gan vēl papildus 4pin, bet internetā ntajās vietās lasu, ka pietiek tikai ar to vienu 4pin - VAI - 8pin, tātad tā nav probza..

Ko darīt? Es saprotu, ka tas G.Skill varēja neiet, jo nav oficiāls supports, ir CL16 un 3200mhz tikai OC modē, bet tam otram 2400mhz ramam > samsungs, kas ir, tam bija toč jāiet! vai kāds ir saskāries ar šo plati un šādu problēmu? Vēl es nesaprotu, kāpēc G.Skill bios nenomet lejā frekvenci uz teiksim 2133 vai to pašu 2400 un nestrādā? Pirmo reizi šitā čakarējos ar jaunu komplektu, pirmo reizi darbojos ar AMD daļām.. :D

 

Nezinu bios versiju, neko par bios, tātad lietas neprasiet, dabūju jaunas daļa, saliku kopā, nav bilde, nevaru neko apskatīties..

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...