Jump to content

vairaki AT vai ATX barokli paraleli


Mezavecis
 Share

Recommended Posts

Gribeetos zinaat, cik droshi ir likt vairaakus barokljus paraleeli. Man ir nepieshamiiba, kad uz 12V vajadziigi vairaak par 20A (100-300W), bet origjinaali viengabalaini varianti maksaa daargi. Man te vesela chupa ar vairaakiem AT barokljiem (6A,12V), un domaaju tos sarubiit paraleelji, lai vareetu grabinaat mashiinas pastuuzi, papildus HDD likt pie otra baroklja vai halogeenaam lampaam utt.

Teoreetiski vairaakus identiskus liidzstaavas avotus var likt paraleeli. Taa vismaz 3 vecos krievu TPP esmu salicis (ieguuts ~20A, +/-35V), lai no pastuuzha izspiestu reaalus 150W uz kanaalu.

Link to comment
Share on other sites

Guest KEPKE

Neesmu elektriķis, bet to vai tas viss aizies pa pieskari ir atkarīgs no tevis. Vienmēr ir kaut kādas robežas, es tev vairāk par trim neieteiktu pieslēgt. Jo spriegums var būt par augstu un tev vienkārši nosvils vadi, kas ies uz PC. Otra škrobe kas varētu rasties ir tāda, ja piemēra pieslēgsi kādus trīs barokļus tā, ka vienam izslēdzoties tem piemēram atrubās cietnis.

Kaut kur lasīju ka PC baroķliem ir iebūvēta automātiska atslēgšanās pie nekā nedarīšanas. Ja gribi pieslēgt PC barokli pie tām savām tumbām, lūdzu, bet drošības labad labāk nesaisti ar PC.

Ja liec n-tās neonu trubas, ventilatorus, WC u.c. datora pribambasus tos vēl var saistīt.

 

P.S. Tā es domāju, to cik tas viss patiess nezinu!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...