Jump to content

Bosch trauku mašīna nesilda ūdeni


Kaspars12
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Ir 60cm brīvi stāvošā Bosch trauku mašīna, pirkta jauna, pēc nepilna gada intensīvas lietošanas pēdējās dienas programmas iziet bez ūdens sildīšanas, dažādas programmas. Kas var būt pie vainas ? Mašīnai ir garantija, bet tā atrodas Daugavpilī, pirkta Rīgā, pirms vest tādu gabalu, domāju varbūt ir kaut kāds knifs, ko var atrisināt viegli.

Link to comment
Share on other sites

Ved vien uz remontu! Sildītājam kirdik!

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

cik tāds remonts maksā ? Jo 2x izbraugāt Rīgu nemaksā maz + laiks, varbūt kāds zina, vai Daugavpilī nav Bosch garantijas servisa ?

Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, Kaspars12 teica:

, pirkta jauna, pēc nepilna gada intensīvas lietošanas pēdējās dienas programmas iziet bez ūdens sildīšanas, dažādas programmas.

Garantija, neko tam nevajadzētu maksāt. Man līdzīga bēda, Electrolux veļene. Pēc pusotra gada izbeidzās sildītājs ?. Pa garantiju nomainīja. bet divām iepriekšējām veļenēm  viņi gāja 10 gadus pie līdzīgas neapkopes.. Tas pats muterei, bija Zanusi, pēc 12 gadiem gultnis nobira, izdomājām, nav vērts ieguldīt, nopirkām Electrolux, pēc 4 gadi sildītājs vairs nesilda, te gan būs remonts pa maksu. Tagad tādus tenus liek, laikam no konservskārda.

 

p.s.

bet ar manu veļeni stāsts vēl nav galā, nu jau 3 mēnesis aizgāja, un es bez veļenes. Electrolux servisa meistars jau 4 reizes bija, tagad motoru mainīs, noplūdi elektronika uzrāda, to arī tikko jau nomainīja.

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, Kaspars12 teica:

vai Daugavpilī nav Bosch garantijas servisa ?

Servisa meistars brauc pie manis uz mājām un pa garantiju neko man tas nemaksā, bet es Jūrmalā. Es zvanīju uz veikalu, kur pirku, un viņi man iedeva servisa numuru.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...