Jump to content

enormous large case


DelNet
 Share

Recommended Posts

Ir lieta taada ka majaas staav AT keiss... liels. esmu >180 cm, vins man ir lidz vietai, kas ir starp celi un vietu, kur izaug kaajas... platumaa ka parasts keiss, bet AT. Vai iznjemot Power On/Off pogu veel kas svarigs vinam atskiras no ATX? Ja tik vien vareetu nomainiit pogu, padarboties ap vinju taa varenaak un mosh sanaak superiigs joks? :) Jo pats kiess liels, gandriz liidz galda virsmai :)) Forshi varetu nolikt teeju utt :D Ko domajiet?

un pats galvenais vai poga ir viss kas atshkjiras AT un ATX keisiem?

Link to comment
Share on other sites

Runaajot par teeju, es uz sava pc, ne tikai teeju lieku, bet visaadi citaadi to izmantoju kaa galdu. Loti eerti. Vieniigais, ir jaapacenshaas neko neizliet :)

Link to comment
Share on other sites

Kashelz
Ir lieta taada ka majaas staav AT keiss... liels. esmu >180 cm' date=' vins man ir lidz vietai, kas ir starp celi un vietu, kur izaug kaajas... platumaa ka parasts keiss, bet AT. Vai iznjemot Power On/Off pogu veel kas svarigs vinam atskiras no ATX? Ja tik vien vareetu nomainiit pogu, padarboties ap vinju taa varenaak un mosh sanaak superiigs joks? :) Jo pats kiess liels, gandriz liidz galda virsmai :)) Forshi varetu nolikt teeju utt :D Ko domajiet?

un pats galvenais vai poga ir viss kas atshkjiras AT un ATX keisiem?[/quote']

Nee, poga ir siikums, suudi saakas tur, ka AT maatene nav liidziiga ATX! ATX ir aizmugureejais panelis + PCI un citi sloti, bet AT ir tikai lielaakoties ar slotiem! Nu bet ja maak darboties ar fleksi tad var jau ne to vien sadariit, taa kaa meegjini piestraadaat un buu OK! Zaagjee lieko nost un liec vietaa ko jaunu! Varbuut ir bilde kaa tas monstrs izskataas ?!?

Link to comment
Share on other sites

Runaajot par teeju' date=' es uz sava pc, ne tikai teeju lieku, bet visaadi citaadi to izmantoju kaa galdu. Loti eerti. Vieniigais, ir jaapacenshaas neko neizliet :)[/quote']

:D Ir gadijies uzliet Sprite 0.5l pirms 3 gadiem... labakais ka tas notika tikai 2 min pec tam kad aiz neko darit uzliku ( toreiz vel sunshine tipa keisam ) vaaku :D huh.. noveicaas :)

Link to comment
Share on other sites

nu bildi ielikshu pec kadam 3 dienam, kad mutere no Alpiem atgriezisies... pictureetaajs panjemts liidzi... Karoch sakshu jamo apmiiljot tikliidz bus vairak laika un aparaati ar ko :)

EDITE:

vispar rit dabuushu flexi vienam citam keisam.. pie reizesvaretu sitma visu aizmuguri( kur nak spraugnji) izgriest un pec tam no orgstikla ielikt vieta...

ir man te majaas.. atradas nesen pagrabaa.. navp irma svaiguma, bet krasot var.. riit mosh pat pilsetaa ( Liepajaa) kaut kur veikalos atradiishu, jo sitais reaali bez krasoshanas nav smuks.. diezgan saskrapeets..

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...