Jump to content

LG G flex 2 problēma


playback
 Share

Recommended Posts

Tad, kādam ir kāda idejā kā tikt vaļā no šī te?

 

 

Uzliku savam LG G flex 2 Baltijas reģionam paredzēto firmware (1a bija izdomājis man atsūtīt Itāļu tirgum paredzēto trubu ar visu TIM mobile drazu un  parējiem sū****), un šāds te parādījās. Cik lasīju tad tas neko neietekmējot telefona darbībā, parādās tikai pēc telefona restarta un var nospiest nost. Varot noņemt pavisam, bet tad vajagr uzlikt root, bet baigi negribas ņemties (ja pastāv cits variants). Tā jau man tas errors būtu pie kājas, bet gribās tuvākajā laikā notirgot un paņemt kko citu, bet pircējam varētu likties aizdomīgi.

 

No vienas problēmas pie citas. Vienkārši sakot, nevar vairs ieslēgt līdz galam iekšā, tieku līdz PIN kodam un tad izslēdzas ārā, dažreiz pat var tālāk tikt iekšā un tad atkal izslēdzas ārā. Ieslēgt ar ieslēgšanas pogu nevar, jātur klāt vēl volume down. Uztaisīju hard reset, viss dabojās perfekti kamēr bija jāveic uzstādīšana (jāvada google konts, wifi parole utt.), līdz tiku līdz pēdējam solim, kad atkal ņēma un izslēdzās. Dators telefonu neatpazīst, tik parāda ka pievienota kaut kāda usb ierīce kurai ir problēma.

Varbūt ir vēl kas ko var izmēģināt? Garantija ir, tur arī došos ja nekas cits nelīdzēs.

Labots - playback
Link to comment
Share on other sites

Biju cerējis, ka varbūt var dabūt nost bez roota

Labots - playback
Link to comment
Share on other sites

Nevar, jo dators neatrod telefonu, izskatās ka hard reset arī nav pabeigts, varu ieslēgt tagad līdz uzmetas optimizing apps 1 of 1 un pēc tam izslēdzas. Diezgan daudz mirgo sarkans LED, kad mēģina ieslēgt(ja ir pie PC piesprausts)

Labots - playback
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...