raiviic Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 Pirms 23 minūtēm , Jurkins teica: nē, neredzēju to klaunādi, pilnīgs pofigs Nu tev tipiska padumjo laiku indīvīda principi "lasījis neesmu bet viedoklis ir" 😁. Neesi aizkavējies pagātnē? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 (labots) Pirms 13 minūtēm , raiviic teica: Neesi aizkavējies pagātnē? @raiviic, nevaru sagaidīt to brīdi, kad Tu varēsi ar RB aizbraukt nakuj uz Parīzi!🤣 A tagad nopietni. Tu, stulbais dolbajob, atstāj pagātnē vienreiz tos vārdus "padomju mantojums". Ja kādam riebjas tas kvīriski-gejiskais tupums, tad tūlīt "padomju"? Kaut gan... pofig🤣. Ja Tevi spēj padarīt mitru kaut kāds salūts vai tamlīdzīgas izdarības, tad ... nu ok... katram savs. Stulbumiņ, saproti (nē, nesapratīsi), man pietika ar tām druskām, ko es redzēju tg (jā, tas ir kļuvis par primāro infas avotu, labi vai slikti, nezinu, bet tā ir) kanālos, tāpēc tērēt savu laiku, lai skatītos to huiņu? Manā vērtību skalā "olimpiāde" ir kaut kur starp geju praidu un Magones izdarībām tīmeklī. Īpaši apdāvinātajiem(nešaubos, ka tādi tūlīt parādīsies) paskaidroju - kaut kur pie absolūtās nulles. p.p.s OK, es apsolos turpmāk nereaģēt uz stulbeņiem, kuriem aizvien krānu kasa "padomju mantojums". Un pat nesaukšu viņus par stulbeņiem. Labots Jūlijs 27, 2024 - Jurkins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 Bija gadus 10(šķiet) atpakaļ kaut kāds seriāls par zombijiem. Mani nekad šie seklie garadarbi nav aizrāvuši, bet pāris sērijas paskatījos. Vārdu sakot, šos varēja padarīt vājus salūts. Varoņi (labie) šauj salūta raķetes un tikmēr veic savus izgājienus naidnieka teritorijā. Tad nu... tas ir tas, kas patlaban notiek pasaulē. 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zin... Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 Pirms 40 minūtēm , Jurkins teica: Viņš ir relativitātes teoriju atklājis? Vai jaunu izturīgu sakausējumu izgudrojis? Nē, bet nav jālepojas ar nezināšanu un vēlmi nezināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 (labots) Pirms 7 minūtēm , Zin... teica: Nē, bet nav jālepojas ar nezināšanu un vēlmi nezināt. Nu ... tad acīmredzot "sunssnūpijs" darbojas nozarē, kas man nešķiet interesanta. Lasi... pofig 😉. Kāpēc man būtu jābūt vēlmei zināt par kaut kādām ņigeru kuiņām? Bet Tevi laikam tas radījums aizrauj 😁. Starp citu, tā bija vienkārša fakta konstatācija, bet Tev sirpis pa olām.😉 Labots Jūlijs 27, 2024 - Jurkins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zin... Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 Lai tā būtu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 Bet viņš man neko neizsaka. Tipa reperis? Jā, nu nekad neesmu par pilnu ņēmis repu un visu, kas ar to saistīts. Manā skatījumā - civilizācijas atrauga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacobs Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 Just now, Jurkins teica: Tipa reperis? Tur tev es, gan kā vēl vecākas paudzes nemuzikāls pārstāvis, piekrītu, jo arī man ir vienalga kāda kaite; reperis vai triperis.😀 Ar abām neesmu pazīstams. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 (labots) Just now, jacobs teica: vai triperis. Nu noveicās, ka veterinārei Astrīdai nebija. Jeb es ko jaucu🤣. Reperis jau diezin vai ir kaite, drīzāk dzīvesveids. Nu... triperis arī. Labots Jūlijs 27, 2024 - Jurkins Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacobs Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 Bija droši vien interesants stāsts, bet ne manā dzīvē.😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 Pirms 3 minūtēm , jacobs teica: Ar abām neesmu pazīstams. Nu tad mēs abi Pēterim varēsim teikt, ka gluži visu dzīvē neesam izbaudījuši.🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacobs Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 Pirms 5 minūtēm , Jurkins teica: gluži visu dzīvē neesam izbaudījuši Varu tikai citēt Hariju Spanovski:''Paldies Dievam, ka ir tik vētraini nodzīvota dzīve, ka nebūtu žēl mirt.''🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 Just now, jacobs teica: ka ir tik vētraini nodzīvota dzīve, Bet, jopcik! Bez tripera🤣. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCohol Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 Jurkam mēmākā piekodiena bijusi un vel mēmāka lāpīšanās. @Jurkins, tomātus ,tik neaizmisti apliet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 Tak i gurķus, i papriku, i pat (joptvai) sievas pusnovītušās rozes aplēju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Populārs ieraksts jacobs Jūlijs 27, 2024 Populārs ieraksts Share Jūlijs 27, 2024 Zināt, vīri, kā sauc sievu, kura vienmēr zin, kur viņas vīrs atrodās? Atraitne...🙂 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCohol Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 Pirms 2 minūtēm , jacobs teica: Zināt, vīri, kā sauc sievu, kura vienmēr zin, kur viņas vīrs atrodās? Atraitne...🙂 galīg nav smieklīgi lāpišanās dienā. uz kādu otrdienu varēji uzrakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 (labots) Tad iedzersim par to, lai mūsējās (vēl kādu labu laiku 🤣) nezin! Just now, AlCohol teica: galīg nav smieklīgi lāpišanās dienā. Kas ta nu... sestdienas vakarā kāda lāpīšanās? Viss tikai pa īstam sākas. A bet otrdien varbūt vairs neizlasīsi 🤣🤣🤣. Labots Jūlijs 27, 2024 - Jurkins 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCohol Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 Pirms 1 minūtes , Jurkins teica: Tad iedzersim par to, lai mūsējās (vēl kādu labu laiku 🤣) nezin! Kas ta nu... sestdienas vakarā kāda lāpīšanās? Viss tikai pa īstam sākas. nu rīt jau der atiet lēnu garu, lai uz kādu otrdienu-trešdienu būtu kā cilvēks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 Just now, AlCohol teica: lai uz kādu otrdienu-trešdienu būtu kā cilvēks. Tas ir pareizi. Te jūtama vecā kaluma atbildība!🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacobs Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 Jums, priekā, man atmiņās.🙂 Man vecākais(45) nesen jautāja; fāter, tu tāds pieredzējis. Cik tad gadus vēl es varu atļauties arī jautri uzdzīvot, reizi, pa reizei, biznesa stresus izvēdinot?Es viņam vēl 10 gadus varēju pasolīt, kad drope tikai par vienu nogurumu nepārvērtīsies. Tāda tā dzīve, nekas nav bezgalīgs...😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg97 Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 Šodien biju Rimī. Mājās, jokus mīlot, parādīju sievai sava elektroniskā čeka izdruku. Lieki piebilst, ka to lietiņu pie manis nebija. Sievai ātri pieleca, Ka es vienkārši esmu viens atsaucīgs tips. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
binary Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 Pirms 28 minūtēm , Jurkins teica: Tak i gurķus, i papriku, i pat (joptvai) sievas pusnovītušās rozes aplēju. Grūti bija līdz mazmājiņai aiziet? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 Just now, ggg97 teica: Lieki piebilst, ka to lietiņu pie manis nebija. To mēs sapratām. Pirki mīļākajai. Bet kāpēc parādīji sievai? Tev patīk BDSM? Just now, binary teica: Grūti bija līdz mazmājiņai aiziet? Ar to i paprikai nepietiktu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCohol Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 Pirms 54 minūtēm , jacobs teica: Jums, priekā, man atmiņās.🙂 Man vecākais(45) nesen jautāja; fāter, tu tāds pieredzējis. Cik tad gadus vēl es varu atļauties arī jautri uzdzīvot, reizi, pa reizei, biznesa stresus izvēdinot?Es viņam vēl 10 gadus varēju pasolīt, kad drope tikai par vienu nogurumu nepārvērtīsies. Tāda tā dzīve, nekas nav bezgalīgs...😉 nu Einšteina kungs tev savādāk, gan, teiktu. bet nu tas jau pasen bij, gan jau vairs nav taisnība. Pirms 49 minūtēm , ggg97 teica: Šodien biju Rimī. Mājās, jokus mīlot, parādīju sievai sava elektroniskā čeka izdruku. Lieki piebilst, ka to lietiņu pie manis nebija. Sievai ātri pieleca, Ka es vienkārši esmu viens atsaucīgs tips. nosperšu tavu postu, priekš meme starp čomiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacobs Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 Pirms 13 minūtēm , AlCohol teica: Einšteina kungs tev savādāk Ko tad, nu, mums ''parastiem dzērājiem'' līdz Einšteinam?😃 Mums vienkāršāk dzīvojās zinot, ka visam ir savs sākums un gals. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCohol Jūlijs 27, 2024 Share Jūlijs 27, 2024 Pirms 44 minūtēm , jacobs teica: Ko tad, nu, mums ''parastiem dzērājiem'' līdz Einšteinam?😃 Mums vienkāršāk dzīvojās zinot, ka visam ir savs sākums un gals. tas gan. ja vel kāds varētu uzrakstīt, kad tas gals būs, varētu dzīvot ar pilnu atdevi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
e = d Jūlijs 28, 2024 Share Jūlijs 28, 2024 Baigi daudz to Rimi kartes diedelnieku uzradies pēdējā laikā. Un vēl apvainojas, ja neiedod savu karti izmantot. A man tur 100+ eiro virsū, visādiem blēžiem to vien gribas … Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasss Jūlijs 28, 2024 Share Jūlijs 28, 2024 Pirms 11 minūtēm , e = d teica: A man tur 100+ eiro virsū, visādiem blēžiem to vien gribas … Buržujs 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCohol Jūlijs 30, 2024 Share Jūlijs 30, 2024 28.07.2024. , 10:28, e = d teica: Baigi daudz to Rimi kartes diedelnieku uzradies pēdējā laikā. Un vēl apvainojas, ja neiedod savu karti izmantot. A man tur 100+ eiro virsū, visādiem blēžiem to vien gribas … es tik tādas ekstras atļaujos pie info kasēm. ja sāk kaut ko muldēt par rimi naudu, uzreiz sitiens pa pakausi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Jūlijs 31, 2024 Share Jūlijs 31, 2024 Olimpiāde nervozi pīpē gaitenī pie āra atejas muhosranskā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg97 Jūlijs 31, 2024 Share Jūlijs 31, 2024 Ķeļega mūspusē latviešu vidē ir izplatīta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Jūlijs 31, 2024 Share Jūlijs 31, 2024 Pirms 20 minūtēm , ggg97 teica: Ķeļega mūspusē latviešu vidē ir izplatīta? Nē, protams, mēs iztiekam ar tautasdziesmām.🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jainit Jūlijs 31, 2024 Share Jūlijs 31, 2024 (labots) Pirms 38 minūtēm , ggg97 teica: Ķeļega mūspusē latviešu vidē ir izplatīta? nē, tā vairāk krievu vidē izplatīta. Latvieši izmanto telegram . Labots Jūlijs 31, 2024 - Jainit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jema Jūlijs 31, 2024 Share Jūlijs 31, 2024 28.07.2024. , 10:28, e = d teica: man tur 100+ eiro virsū Skaudība, nāk, tas nozīmē ka tīrā pārtikā tiek iztērēts 10K, vo vells, kas par apetīti un iespējām! Un viss viss Gada laikā! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
binary Jūlijs 31, 2024 Share Jūlijs 31, 2024 Pirms 17 minūtēm , jema teica: tas nozīmē ka tīrā pārtikā tiek iztērēts 10K Vai arī Neste ielieti 4000 litri degvielas. Ja vēl uztrāpa uz kaut kādām akcijām, tad varbūt var iekļauties pat 2000 litros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jema Jūlijs 31, 2024 Share Jūlijs 31, 2024 Nu tak, te taču vieni ērgļi! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCohol Jūlijs 31, 2024 Share Jūlijs 31, 2024 Pirms 6 minūtēm , jema teica: Nu tak, te taču vieni ērgļi! nu zin...... 1882189639_WhatsAppVideo2024-07-31at17_33_35.mp4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zin... Augusts 1, 2024 Share Augusts 1, 2024 Nu jau diizeliitis 1,40 maksā. Uz bāku sanāk vienu 4 paku ietaupīt, ko var uzreiz izmīzt tajā vakarā 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrisBB Augusts 1, 2024 Share Augusts 1, 2024 Pēc maniem novērojumiem tie supermārketu dīzeļi nav labi, patēriņš pa vismaz 0.5L uz simtu lielāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts